2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Insallah duzelir tesekkur ederim benimki tam kapatiyormus bi santim bile acilsa yeter bize dedi.sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallah
Biraz erken konuşmuş kanamam olmasına rağmen doktorum teşhis koyamayız dedi bana. Çıkar yukarıya muhtemelen dedi. Ağır kaldırma ve cinsel ilişki yasak dedi. 18. Haftadayım ben araştırdım vs deyince bu teşhis bu haftalarda koymam imkansız dedi. Sadece aşağıda diyebilirim şimdi ama çıkacaktır dedi. Merak etmeyin siz de

Bio oil çok kötü kokuyor ya. Giysilerime sindi hep, çıkmıyor. Sende yaşadın mı? Ben palmersa geçicem.
Sarı olan mı kötü kokuyor acaba ben yanlışlıkla pembe olanı almışım o güzeldi baya. Palmers'ı ben de alıcam elimde bi de loccitane var o bitince

O zaman günde 1 tane magnezyum içerikli maden suyu, kabak çekirdeği falan tüket bakalım işe yarayacak mı

Sarı olan mı kötü kokuyor acaba ben yanlışlıkla pembe olanı almışım o güzeldi baya. Palmers'ı ben de alıcam elimde bi de loccitane var o bitince
Sarı canım. Walla çakma mı dicem ama sebamed'den almışım. Çok ağır kokuyor. Giysilerin motor yağı gibi koktu hep. Dolap falan hep koktu ya.

Sarı canım. Walla çakma mı dicem ama sebamed'den almışım. Çok ağır kokuyor. Giysilerin motor yağı gibi koktu hep. Dolap falan hep koktu ya.
Pembede parfüm var o zaman sarı daha doğal diye ona koymamışlar, pembe güzel bi vücut yağı kokuyor

bak ya onu da almış
Sol üstteki modelden almıştım. Hatta dolap uygulamasından aldım iki tane. S-m ve m-l mi neydi, iki beden aldım. Bir adet fiyatına iki tane aldım diye hatırlıyorum. Sıfıra yakın ürünler var dolapta.

Eklentiler

• Screenshot_2024-07-14-11-18-25-839_trendyol.com.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 56
Amann benim senelerdir kalcalarim full catlak hicbisey de yapmadim yapisal sanirim cunku hic oyle kilo alip vermedim . Ama gobusume surerken oralar da soruyorum daha cok olmasin diye. Vucudumla barisik bir insanim pembesni kullaniyorum ben de asiri guzel kokuyo. Koku hassasiyetim var benim oyle herseyi kullanamam

Ben de rahatsız olmam hiç çatlaklarımdan ya amaan. Ben de bacaktan çatlıyorum direkt karın ve bacak sürüyorum sadece

Bazı doktorlar çatlayacağı varsa krem etki etmez diyor. Çatlak için doktor önerisi hiç görmedim mesela. Yapıyoruz birşeyler ama çatlayacaksak çatlayacağız sanırım. Benim de ergenlikte zayıf olmama rağmen kalça kısmım çatlamıştı hep

Ben onlardan çok korkuyorum ya patlarsa dikişim diye bende o zaman aklımda bulunsun saatlik takayim en azından

Benimde kalçam diz kapaklarım hep çatlak benim derim gergin dediğin gibi bende kilo alıp verem değilim yıllarca aynı kilodaydım eğer vücut buna meyilliyse istediğin kremi kullan olacak olan yine oluyor

kuru ve gergin cilt daha kolay çatlıyor ama. çatlak kremi kullanmasanız bile nemlendirici kullanmakta fayda var. ne kadar az çatlak o kadar iyi diye düşünüyorum hem hamilelik kaşıntılarını da önlersiniz

Evet dolabın gelince rahatlarsın. Benim dolap Ekim sonu gelecek. Eylül'de ev badana olacak. Erken gelmesin dedim. O zamana kadar baza altında tutucam heralde herşeyi.
Ben de 1 ay oldu özel yaptırıyorum dolap ve şifonyer . Ağustos başı gelicek gelsin detaylı temizlik için birilerini bulucam takılırken her yer toz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…