Biraz erken konuşmuş kanamam olmasına rağmen doktorum teşhis koyamayız dedi bana. Çıkar yukarıya muhtemelen dedi. Ağır kaldırma ve cinsel ilişki yasak dedi. 18. Haftadayım ben araştırdım vs deyince bu teşhis bu haftalarda koymam imkansız dedi. Sadece aşağıda diyebilirim şimdi ama çıkacaktır dedi. Merak etmeyin siz deInsallah duzelir tesekkur ederim benimki tam kapatiyormus bi santim bile acilsa yeter bize dedi.sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallah
Sarı olan mı kötü kokuyor acaba ben yanlışlıkla pembe olanı almışım o güzeldi baya. Palmers'ı ben de alıcam elimde bi de loccitane var o bitinceBio oil çok kötü kokuyor ya. Giysilerime sindi hep, çıkmıyor. Sende yaşadın mı? Ben palmersa geçicem.
benim popişin yanlarında da var bi de göbişte memişte olursa vay halimeAman bikini giyenlerin hepsi pürüzsüz sankisiteyi bilmiyorum ama uyguna geliyor güvenilirse al bence de
O zaman günde 1 tane magnezyum içerikli maden suyu, kabak çekirdeği falan tüket bakalım işe yarayacak mıBenim doktorum takviyeleri hiç sevmiyor sadece folik asit devit ve demir önerdi. Omega için de kanıtlanmış bi faydası yok ben önermiyorum dedi. Magnezyumu sonraki kontrolde sorarım yine onunla ilgili ne önerecek bakalım
olabilir benimki pembeSarı olan mı kötü kokuyor acaba ben yanlışlıkla pembe olanı almışım o güzeldi baya. Palmers'ı ben de alıcam elimde bi de loccitane var o bitince
Öyle olacak gibi bu gidişle iyi olsunda çekeceğiz ne yapalım20 yi görünce tamamen biter arada yoklayabilir diyorlar canım telaş yapma geçecek inşallahbirden bitmiyor işte hormonsal olduğu için
Sarı canım. Walla çakma mı dicem ama sebamed'den almışım. Çok ağır kokuyor. Giysilerin motor yağı gibi koktu hep. Dolap falan hep koktu ya.Sarı olan mı kötü kokuyor acaba ben yanlışlıkla pembe olanı almışım o güzeldi baya. Palmers'ı ben de alıcam elimde bi de loccitane var o bitince
Pembede parfüm var o zaman sarı daha doğal diye ona koymamışlar, pembe güzel bi vücut yağı kokuyorSarı canım. Walla çakma mı dicem ama sebamed'den almışım. Çok ağır kokuyor. Giysilerin motor yağı gibi koktu hep. Dolap falan hep koktu ya.
Sol üstteki modelden almıştım. Hatta dolap uygulamasından aldım iki tane. S-m ve m-l mi neydi, iki beden aldım. Bir adet fiyatına iki tane aldım diye hatırlıyorum. Sıfıra yakın ürünler var dolapta.bak ya onu da almış
Ben de rahatsız olmam hiç çatlaklarımdan ya amaan. Ben de bacaktan çatlıyorum direkt karın ve bacak sürüyorum sadeceAmann benim senelerdir kalcalarim full catlak hicbisey de yapmadim yapisal sanirim cunku hic oyle kilo alip vermedim . Ama gobusume surerken oralar da soruyorum daha cok olmasin diye. Vucudumla barisik bir insanimpembesni kullaniyorum ben de asiri guzel kokuyo. Koku hassasiyetim var benim oyle herseyi kullanamam
Bazı doktorlar çatlayacağı varsa krem etki etmez diyor. Çatlak için doktor önerisi hiç görmedim mesela. Yapıyoruz birşeyler ama çatlayacaksak çatlayacağız sanırım. Benim de ergenlikte zayıf olmama rağmen kalça kısmım çatlamıştı hepAmann benim senelerdir kalcalarim full catlak hicbisey de yapmadim yapisal sanirim cunku hic oyle kilo alip vermedim . Ama gobusume surerken oralar da soruyorum daha cok olmasin diye. Vucudumla barisik bir insanimpembesni kullaniyorum ben de asiri guzel kokuyo. Koku hassasiyetim var benim oyle herseyi kullanamam
Hassasiyet oluşuyor insan da işteYok bende bulantı kusma hiç olmadı yaşamadım da sadece çok seviyordum ama artık hiç sevmiyorum yani yemek istemiyorum görünce midem falan bulanmıyor canım istemiyor sadece hiç
Ben onlardan çok korkuyorum ya patlarsa dikişim diye bende o zaman aklımda bulunsun saatlik takayim en azından15 20 gün içinde kullanmıştım ben. Bu beli sarak tek tek iliklenen korseler var ya kademeli oluyor hatta o şekilde kullandım yaz ayı olduğu için pek rahat edemedim tabi ama gün de bı iki saatte olsa kullanmaya çalıştım
AA şey mi acaba kepeğe benzer birşey yeni aklıma geldi beyaz beyaz oluyor o zaman tarak şart bende fazla düşünmüyordum almayıSaçta oluyor canım da tam açıklamasını bilmiyorum
Benimde kalçam diz kapaklarım hep çatlak benim derim gergin dediğin gibi bende kilo alıp verem değilim yıllarca aynı kilodaydım eğer vücut buna meyilliyse istediğin kremi kullan olacak olan yine oluyorAmann benim senelerdir kalcalarim full catlak hicbisey de yapmadim yapisal sanirim cunku hic oyle kilo alip vermedim . Ama gobusume surerken oralar da soruyorum daha cok olmasin diye. Vucudumla barisik bir insanimpembesni kullaniyorum ben de asiri guzel kokuyo. Koku hassasiyetim var benim oyle herseyi kullanamam
Tamam bende onlara Bi bakayım alayim1 hafta sonra diye biliyorum. Ben owli aldım. Cırt cırtlı
Benim de burcum yay oğluşum olsun isterim benim gibi yayBir Yay burcu olarak aşkolsun diyorum. Çok tatlış insanlarızdırben de benim çocuk inşallah oğlak olmaz da yaya denk gelir diye dua ediyorum
Ben de 1 ay oldu özel yaptırıyorum dolap ve şifonyer . Ağustos başı gelicek gelsin detaylı temizlik için birilerini bulucam takılırken her yer toz oluyorEvet dolabın gelince rahatlarsın. Benim dolap Ekim sonu gelecek. Eylül'de ev badana olacak. Erken gelmesin dedim. O zamana kadar baza altında tutucam heralde herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?