- 1 Şubat 2024
- 889
- 1.624
- 33
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #21.641
Daha önce içmiştim ama beni mahvetti çok tuhaf bi etkisi oluyor ağızdan alıncaBu progestan fitil oral yolla da alınıyordu galiba. Eğer öyleyse akşamları fitil olarak değil de oral al 3 gün bir şey değil.
Evet daha once agzidan kullanmıştım ama mahfetmisti beni progestani 3 gün bıraksam mı die düşündüm ama dediğiniz gibi öğlen alsam olabilirSabah 07:00 ve akşam 23:00 progestan fitil, diğeri de 10:00 - 15:00 - 20:00. progestan ağızdan alınca baya etkiliyormuş bence fitil olarak devam et.
Progestan fitil kasılmalar sertleşme lere iyi geliyormuSabah 07:00 ve akşam 23:00 progestan fitil, diğeri de 10:00 - 15:00 - 20:00. progestan ağızdan alınca baya etkiliyormuş bence fitil olarak devam et.
Enfeksiyon için verilen fitillerin gece yatarken vajinaya yerleştirilmesi gerekir ki etkisi olsun. Ayrıca fitilleri tek bir gün değil üç gün kullanacak bildiğim kadarıyla, her gece bir tane.Sabah 07:00 ve akşam 23:00 progestan fitil, diğeri de 10:00 - 15:00 - 20:00. progestan ağızdan alınca baya etkiliyormuş bence fitil olarak devam et.
Sırt üstü yattığımda bendede oluyor canım boğazıma doğru baskı yapıyor nefes alamıyorumBir de yattığınızda hep boğazınızı sıkıyolar gibi bir tıkanıklık hissi başladı bende. Sizde de var mı
Bende karnı burnun da gezip tozan her işi yapan bende şaşırıyorum helal olsun şuan hele çalışana helal olsunHerkes farklı yaşıyor. Bosver sen oldukca dinlenmeye bak
Aynı ben nBen uyuyamıyorum, halsizim o yüzden biraz. Bide arada nefesim kesilmeye başladı nabzım yükseliyor, hareketlerim de ağırlaştı birazAllahtan kız kardeşim geldi memleketten, ufak ufak yapıyoruz onunla, bir haftaya ev işi bebeğin işleri komple biter diye ümit ediyorum allah yardımcımız olsun
Yemin ederim bütün dertlerimin bir kısmını yazdınAy aynısı aynısı dün 2 yi gecti mesela hâlâ uyku yok, içim dışım yanıyor. Rahat nefes almayı özledim sürekli dilimde az kaldı bitiyor az kaldı geçecek diye diye askerlik yapar gibi oldum. Ben o işleri de bitirdim yapacağım bir seyde yok. Annemin yazlığa gitmeyi planlıyordum şuan müsait değil sıcak dışarı çıkamıyorum bizim bu halimiz ne olucak amin amin Allah hepimize yardım etsin selamatle
Ona bir şey diyemem ama enfeksiyon için verilen fitili gece yatarken yerleştirmeniz lazım.Daha önce içmiştim ama beni mahvetti çok tuhaf bi etkisi oluyor ağızdan alınca
Sizlerin benden 3 4 hafta önde olduğunuzu düşününce çok korkuyorum yaaYemin ederim bütün dertlerimin bir kısmını yazdın
Bende düzgün nefes alamıyorum sonra panikliyorum nabzım yükseliyorBir de yattığınızda hep boğazınızı sıkıyolar gibi bir tıkanıklık hissi başladı bende. Sizde de var mı
Korkutmak istemem ama ağırlaştık evde yapılcak işler yemek dışarda sıcak zor ulaştı iyiceSizlerin benden 3 4 hafta önde olduğunuzu düşününce çok korkuyorum yaaiznimi uzatabilmek için okula gitmem lazım. Allah'ım güç ver hepimize
Evet şekerim var ama çok değil bence ya sinirdaydi dikkat etmeye çalışıyorum ama hep açım yani böyle nasıl olacak kiŞekerin mi vardı canım. Nefsini körelticek kadar sağlıklı bir fit tatlı yesen sorun olur mu ?
Eylül'de hava biraz daha serin olacak. Ağustos gibi olmaz. İnşallah rahat geçiririz ilerleyen haftaları.Sizlerin benden 3 4 hafta önde olduğunuzu düşününce çok korkuyorum yaaiznimi uzatabilmek için okula gitmem lazım. Allah'ım güç ver hepimize
Valla ben kullanıyorum sabah akşam ama sertleşme sürekli oluyor yani onlara iyi geldiğini sanmıyorum zaten kanama nedeniyle başlamıştık, hatta öncesinde tüp bebek tedavisinden beri devam ediyorum, rahim ağzı kısalığında da kullanılıyor. Benim rahim ağzı uzunluğu iyi ama doktorum riske atmak istemiyor, herhalde doğuma kadar kullanıcam.Progestan fitil kasılmalar sertleşme lere iyi geliyormu
O zaman daha kolay aslında kullanımı. Gece yatarken 1 tane, progestanı da akşam 5 gibi mesela.Enfeksiyon için verilen fitillerin gece yatarken vajinaya yerleştirilmesi gerekir ki etkisi olsun. Ayrıca fitilleri tek bir gün değil üç gün kullanacak bildiğim kadarıyla, her gece bir tane.
Benim de aynı şekilde şeker çıktı aynı zamanda karaciğer enzimlerinde yükselme var nerdeyse her şey yasak artık ne yesem diye düşünmekten yoruluyorumKızlar canım aşırı tatlı bseyler istiyor ya off çok zorlanıyorum bu şeker olayı beni çok yordu her haftada kaçamak yapıyorum resmen ne yapcam bilmiyorum
Ya aslında en fazla 95 civarı, tokluk da 149 civarı çıkıyor.O da arada öyle dikkat edersen daha düşük çıkıyor ikisi deBenim de aynı şekilde şeker çıktı aynı zamanda karaciğer enzimlerinde yükselme var nerdeyse her şey yasak artık ne yesem diye düşünmekten yoruluyorum
Ben bugün yatasin uyku setini çok beğendim sepete ekledim daha sipariş vermedim ama büyük ihtimal o seti alicam yastık yorgan nevresim çarşaf ve yan korumaliklari var çok guxel duruyorBen geçen seneden nevresim takımları var diyordum ama ölçülere bi baktım hepsini küçük almışımŞimdi benim park yatağın ölçüsü 70*120. Nasıl çarşaf aldınız kumaşını beğendikleriniz var mı? Önerilerinizi beklerim
Ölçüsü kaça kaç acaba? Bende 70*110 arıyorum ama gönlüme göre bir şey bulamadım hiçBen bugün yatasin uyku setini çok beğendim sepete ekledim daha sipariş vermedim ama büyük ihtimal o seti alicam yastık yorgan nevresim çarşaf ve yan korumaliklari var çok guxel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?