2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bana da öyle dedi 31 de gitmiştim 1 ay sonra gel. Sonra hafta da 1 devam edicez dedi

Kızlar birşey danışacağım galiba ben yenidoğan kıyafetlerini abartmışım acaba değiştirsem mi 7tane yeni doğan kıyafeti var oğlumun herkes çok çabuk büyüyorlar 4 ideal diyor ama sizler ne yaptınız

Hastane çıkışlarını yıkayıp yerleştirdim ama diğerlerini e bebekten almıştım en azından onlar için şansımı deneyim 2 ay falanda oldu alalı inşallah değişirler. 3,6 ay alayım bari

Ben de oturarak ütüledim ama yine de çok ağrım oldu burçları yıkamadım sildim iyice. Park yatağı Eylül başında kuracağız
Ben kurdum aşırı yoruldum ama mahvoldum puset hariç her şey hazır. Hastane çantasını da sonra bi ara hazırlarım artık

Ben de tam tersi herkes öyle dediği için hep 3 aylık almışım. Yeni doğan sadece 1 tane var. Hepsi koca koca duruyor ne giydireceksem ilk doğduğunda. Senin açından düşününce de 7 biraz fazla 3 4 olsaymış sanki daha iyiymiş

Ahhh bilmediğim yerden geldi sorular birileri bizi aydınlatsa . Ben de biberonlari emzikleri süt kaşığı biberonu aldım ama nasıl yıkanacak bilmiyorum

Ben de Kraft Napoli yi beğendim ama çok ağır kaba geldi Kraft Kenya aldım şimdilik memnunuz kullanınca da oluruz inşallah güle güle kullanın

Ahhh bilmediğim yerden geldi sorular birileri bizi aydınlatsa . Ben de biberonlari emzikleri süt kaşığı biberonu aldım ama nasıl yıkanacak bilmiyorum
Ben önce 6-7 dk kaynar suyun içinde beklettim, sonra o suya biraz emzik/biberon temizleyici koyup biberon temizleme fırçasıyla yıkadım. Kuruduktan sonra da buzdolabı poşetiyle kaldırdım

Aldığın biberonların kapağını emziklerini cıkan herşeyi cıkarıp temiz suda calkalayıp kaynamış suya at 5-7dk altını aç kaynat sonra maşa yardımıyla bezin üstüne koy temiz bezle kurula poşetle yada kutusu varsa ona koy kutularınıda ayrı yerde kaynat o şekilde yapıyorum

O sertleşmeler gecmiyo ne kadar içsekte oluyo ben kendimi yorunca sertlesıyo yada yemek cok yediğim zaman şimdi öğünleri az yiyorum sık yiyorum.kabız oluncada sertleşiyo zor cıkıyorum 1 haftalık kayısı şekersiz kaynatıp mutlaka onu tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…