- 14 Kasım 2017
- 965
- 1.811
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.601
O zaman hep yaşadığımız gibi yalancı kasılmalardır sen yinede takip et tabi amaÇok değil 20 25 saniye bazen 10 saniye falan ancadır
İşte alıpta kullanamama durumu olmasın diye önerilerinizi merak ettimBen de almayı düşünüyorum yaa ilaysmabel diye bir marka önerilmişti, sanırım ondan alacağıım. Kullanışlı olmasını umuyorum.
Bende sordum geçen gün burada ama
İnşallah bize yetişir o kadar iyi olur kihermionegranger- bende öğretmenim canım bugün tam 32 hafta çalışamaz raporu aldım benim için program değiştirmek zorunda kalacaklardı gidecek halimde yok doğum sonrası izinin 1 yıla çıkarılması gündemde inşallah bize yetişir
İnsülin başlamak için ne olması gerekiyor mesela? Benim dikkat etmezsem yükseliyor dikkat edersen düşüyor zaten de genelde açlık yüksek çıkıyordu benim.O kadar çok sıkı da takip etmiyorum şekerim çıktı dediklerinden beri suyum hep normal çok şükür.Yani bebeği etkilemiyorsa arada biraz şekerin yükselmesi sorun olmaz herhalde değil mi,doktorun söylediği ne yaparsan yap hep yüksekse sıkıntı demişti yani insülin demek istedi galiba.Valla bir süredir evde yemek yapamıyorum hala taşınmaya çalışıyoruz dışardan da çok sağlıklı şeyler yiyemiyorux malum Kebap lahmacun döner ne varsa yiyorum hatta arada tatlı da yedgm oluyor 100 civarına çıkıyor açlık, tokluk yine fena değilAa bende haftalardir dondurma yemiyorum. Sabah kahvaltısında iki lokma reçel yersem hemen çıkıyor şekerim. Birde hamur işleri çok yükseltiyor dediğin gibi. İnsülin gerekiyorsa başlıcaz napalim. Sordum zaten bebeğe hiçbir zararı yok dedi.
Yorumları çok iyiydi epeyce araştırıp aldım niye kullanılamasın ki? Bağlamayı güzelce video izleyip yapmak lazım o kadar
Doğuma kadar bi 9 doğurtcak bize bunlarO zaman hep yaşadığımız gibi yalancı kasılmalardır sen yinede takip et tabi amaKorkutuyor çok insanı bu kasılmalar rahatsız ediyor
Çok şükür yalancı kasılmalar bunlar oluyo o zamanYok yok o çok normal canım bana hep oluyor korkma
Meclis ekimde açılıyor ilk görüşülecekler arasında inşallah yetişir gibi gözüküyorİnşallah bize yetişir o kadar iyi olur ki
Ben yan yatış yastığı goturcem paniğim ilk zamanlar sırt üstü yatiramam 2 cocugumdada kullandım junoyu gündüz kullanırımYa bu arada juno’yu hastaneye götürmeye gerek yok dimi? İlk defa gördüm bi sayfada hiç görmemiştim
Öyle olması lâzımBenim raporda zaman yazmıyor. Herhalde 36. Hafta çalışamaz raporu alcam.
35+4 20 EylülTarih verildi mi, şimdi kaçıncı haftandasın? İmzaya bakınca sanki çok ileri hafta gibi anladım da
Benimde böyle. Başka yapcak bir şey var mıdır bilmiyorumKızlar ben de bugün 32+1 çalışamaz raporumu aldım. E devlette aşağıdaki şekilde gözüküyor. Normal değil mi, ekstra kontrol etmem bakmam gereken yer var mı?
Eki Görüntüle 3474014
Bana yediklerine dikkat et, değerler normal çıkarsa insuline gerek kalmaz dedi diyetisyen. 1 hafta boyunca günde 5 kez ölçüp sonuclari diyetisyene attım. Değerler iyi değildi maalesef, çünkü çok fazla dikkat edememiştim. Bir hafta daha verdi, yine pek birşey değişmedi. En son 3 gün daha bakalım dedi, yarın da jinekolog bakıp karar verecekmiş insuline gerek varmı yokmu diye.İnsülin başlamak için ne olması gerekiyor mesela? Benim dikkat etmezsem yükseliyor dikkat edersen düşüyor zaten de genelde açlık yüksek çıkıyordu benim.O kadar çok sıkı da takip etmiyorum şekerim çıktı dediklerinden beri suyum hep normal çok şükür.Yani bebeği etkilemiyorsa arada biraz şekerin yükselmesi sorun olmaz herhalde değil mi,doktorun söylediği ne yaparsan yap hep yüksekse sıkıntı demişti yani insülin demek istedi galiba.Valla bir süredir evde yemek yapamıyorum hala taşınmaya çalışıyoruz dışardan da çok sağlıklı şeyler yiyemiyorux malum Kebap lahmacun döner ne varsa yiyorum hatta arada tatlı da yedgm oluyor 100 civarına çıkıyor açlık, tokluk yine fena değil
Dikkat edince yüksek çıkmıyorsa bir sorun yoktur gibi geliyor banaBana yediklerine dikkat et, değerler normal çıkarsa insuline gerek kalmaz dedi diyetisyen. 1 hafta boyunca günde 5 kez ölçüp sonuclari diyetisyene attım. Değerler iyi değildi maalesef, çünkü çok fazla dikkat edememiştim. Bir hafta daha verdi, yine pek birşey değişmedi. En son 3 gün daha bakalım dedi, yarın da jinekolog bakıp karar verecekmiş insuline gerek varmı yokmu diye.
Dediğin gibi dikkat etsem yüksek çıkmaz ama canım çok çekince yiyorum napıyım
Ben 1 haftadır 3 hurma yiyorum. Diğerlerine başlamadım ama pilates topunda egzersiz yapıyorim ağrılarıma iyi geliyorAnanas ve hurma aldim ahududuyaprağı cayi hicbir yerde bulamadim. Gunde 10 squat 3 hurma 1 dilim ananas ile yavas yavas baslarim son haftalarda hareketi artiririm
Benim de bugun belim karnim kasiklarim agriyor ya. Egzersizleri youtubedan mi bakarak yapıyorsunBen 1 haftadır 3 hurma yiyorum. Diğerlerine başlamadım ama pilates topunda egzersiz yapıyorim ağrılarıma iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?