- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.661
Maaş yönünden değişen birsey olmaz siz maaş almaya devam edersiniz ( kamu için konuşuyorum) bu raporlar doğum sonrası izin için37ye kadar istemiyorum zaten ya ekimi maaşı tam almak için tamamlıyım dedim. Çok teşekkür ediyorum dönüşünüz için
Bende de oldu ama çok az beyaz parça .Şu an kaşıntıdan mahvoldum zaten kaşıntı ve idrarda yanma var . İdrar rengi de koyu oluyo. Fitil , travazol krem ve antibiyotik kullanıyorum. Bence bı idrar testi ver ben dün nst ye gidince doktora söyledim test yaptırdım birken iki olmuş dedi artmış başımın belası bu mantar bekarliktan beriSelam kızlar bu gün şöyle bisey yaşadım. Tuvalete çıkma ihtiyacı içindeydim çiş değil. Neyse sonra kalktım tuvaletten bi baktım su bembeyaz. Kireç mi vardı acaba dedim emin olamadım. Vajinal enfeksiyon geçiren bu tarz bi olay yaşayan var mı aranızda? Mantar türevi biseu mi acaba emin olamadım size sorayım dedim ?
Hic kaşıntı idrarda yanma vs yok ama bende. İdrar rengi de çok açık muhtemelen çok su tükettiğim için olabilir ama renk açıklığı. Gerçi bende dün kontrole gittim bi şey olsaydı söylerdi ama acaba suyum mu geldi böyle diye dusundumBende de oldu ama çok az beyaz parça .Şu an kaşıntıdan mahvoldum zaten kaşıntı ve idrarda yanma var . İdrar rengi de koyu oluyo. Fitil , travazol krem ve antibiyotik kullanıyorum. Bence bı idrar testi ver ben dün nst ye gidince doktora söyledim test yaptırdım birken iki olmuş dedi artmış başımın belası bu mantar bekarliktan beri
Saç vücut şampuanı olarak incia aldım. Chicco’nun tırnak bakım setini aldım bir de, tırnak makası törpü filan hepsi içindeKızlarr temiz içerikli bebek şampuanı - vücut losyonu öneriniz var mı? Ve tırnak makası :)
Şampuan siveno , losyon incia aldım. Törpü aldım bide ama tırnak makası seçemedim bende dahaKızlarr temiz içerikli bebek şampuanı - vücut losyonu öneriniz var mı? Ve tırnak makası :)
Ben on call plus kullanıyorum olcumlerde gayet iyi tavsiye ederimİme-dc markası
Normalde ton balığı yüksek civa oranından dolayı tavsiye edilmiyoor. Çok canın istediyse bir kaşık ye bırak bence. Ben öyle yapardım.Kızlar konserve ton balığı yenir mi ya canim çok istedi şüpheye düştüm yiyen var mi
Özeldeyim maalesefMaaş yönünden değişen birsey olmaz siz maaş almaya devam edersiniz ( kamu için konuşuyorum) bu raporlar doğum sonrası izin için
Anladım canım . Kamu için maaş yönünden değişen bir durum yok ama işte doğum sonrasına izin kalsın diye çalışabilir olduğun sürece çalışıyorsunÖzeldeyim maalesefrapor parası 2 parça rapor bitiminde yatıyor diye okudum özel sektör için ve normal maaşla aynı oranda da yatmıyor. O nedenle ayı tam maaşla kapatmak mantıklı geldi. Kamu için daha avantajlı imiş o zaman hemen şıkardım sanıyorum
Ahahhahahah ya ben hiç bilmiyorum ki bu cihazların markasını eczacı bunu verdi aldık çok da övdüBen on call plus kullanıyorum olcumlerde gayet iyi tavsiye ederimreklam veren infulencer gibi oldum
Yaa ciddi mi bilmiyordum en güya diyet yapıyorum sağlıklı ve lezzetli olabilecek tek şey o diye salatasını yapıp baya yedim defalarcaNormalde ton balığı yüksek civa oranından dolayı tavsiye edilmiyoor. Çok canın istediyse bir kaşık ye bırak bence. Ben öyle yapardım.Hem aklından çıksın hem bi sıkıntı olmasın.
Doktorum sınırlı tüketirsen sorun olmaz ama çok canın istemediyse boşver demişti, ben de boşvermiştim hakkımı sositen yana kullandımYaa ciddi mi bilmiyordum en güya diyet yapıyorum sağlıklı ve lezzetli olabilecek tek şey o diye salatasını yapıp baya yedim defalarca
Eğer çoğul gebelik değilse doğum sonrası maalesef 16 hafta kullanılmaz en fazla 13 hafta . 5 hafta öncesi 8 de sonrası. O 3 haftayı istesen de çalışıp aktaramiyorsun. Tabi bu dediğim kamu çalışanları için özel sektör veya işçiler için durum değişebilir ona tam hakim değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?