- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #30.101
Hic goze alamiyorsan tabi dusunebilirsin..ben sahsen deneyip doguramayanlardanim ilk dogumda ( acilmam olmadigi icin ama) korku vs durumu yoktu..Merhabalar çatı muayenesi oldum bugün çok kastım kendimi doktor bu şekilde normal nasıl doğurcan dedi. Bende artık nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum acaba sezeryan mı düşünsem. Aynı şeyi yaşayan var mı ?
Benim de 21 Ekim'de olacak inşallah. Kapanışı ben yapcam sanırımBende 18 ekimde yalnızım sanırım
Benim de 21Benim de 21 Ekim'de olacak inşallah. Kapanışı ben yapcam sanırım
Benim de 21 Ekim'de olacak inşallah. Kapanışı ben yapcam sanırım
Bugün doktor 40ı bekleyebilir dedi. Yani 31 ekim. Ciğerci kedisi gibi izliycem sizleriBenim de 21
Ay yalnız değilmişim, kolaylıkla doğuralım inşallahBende 18 ekim
ay herkes doğurdu mu yaaaBenim de 21 Ekim'de olacak inşallah. Kapanışı ben yapcam sanırım
Senin normal doğum muBugün doktor 40ı bekleyebilir dedi. Yani 31 ekim. Ciğerci kedisi gibi izliycem sizleri
Bana herkes doğurdu bi ben kaldım gibi geliyor vallaay herkes doğurdu mu yaaa
Gel sarılalım o zamanBenim de 21
Benim doktorum bir haftadan önce önermediğini söylemişti ama takmasan da olur sen bilirsin dediği için takmadım benSEsimi duyan var mı :) dogum sonrasi korse kullanmistim.. ve bence ise de yaramisti..ama ne kadar sure sonra kullanmak lazim.o kismi hatirlamiyorum
Benimki ilk bebek makat duruyor dönmedi. Dönmez bu saatten sonra diye 21ine gün kararlaştırdık. Dönme olasılığı yüzde 1 o yüzden öncesinde su gelmesi sancı vs olmazsa 21 ekimde alacak. Sizinki de inşallah kolaylıkla sorunsuz olur. Sezaryen sonrası normal doğum kulağa heyecanlı geliyorGel sarılalım o zamanSezeryan olacak sanırım senin değil mi? Biz önce normal doğum deneyecegiz. 20 sinde dogumu başlatmak için müdahale edecek doktorum, 21 inde de doğum olacağını tahmin ediyor. Ama Allah bilir tabiki. Benim ilk doğumum sezeryandi o yüzden normal doğurabilecekmiyim diye çok merak ediyorum.
Sorma. Hemde ne heyecanBenimki ilk bebek makat duruyor dönmedi. Dönmez bu saatten sonra diye 21ine gün kararlaştırdık. Dönme olasılığı yüzde 1 o yüzden öncesinde su gelmesi sancı vs olmazsa 21 ekimde alacak. Sizinki de inşallah kolaylıkla sorunsuz olur. Sezaryen sonrası normal doğum kulağa heyecanlı geliyor
Şuan söylesen daha iyi olur canım. Belki sabahı beklemeden gel der.Benim şuan regl ağrısı gibi sancım başladı yarın sabah 8 bucukta sezaryana gireceğim sizce doktora şimdi söylemeli miyim sabahı mı bekliyim
Şuan geçti mesela. Arada yokluyor geçiyo. Gündüz de regl ağrısı gibi geldi geçti. Sabahı bekleyeyim dedim ben deŞuan söylesen daha iyi olur canım. Belki sabahı beklemeden gel der.
Sen bilirsin. Dinlen o zaman ayakta durma fazla.Şuan geçti mesela. Arada yokluyor geçiyo. Gündüz de regl ağrısı gibi geldi geçti. Sabahı bekleyeyim dedim ben de
Evet öyle öngörüyoruz inşallah ama nasıl olacak bilmiyorumSenin normal doğum mu
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebeğini.Benim şuan regl ağrısı gibi sancım başladı yarın sabah 8 bucukta sezaryana gireceğim sizce doktora şimdi söylemeli miyim sabahı mı bekliyim
Grupta kimse kalmadı ya onda öyle hissediyoruz benceBana herkes doğurdu bi ben kaldım gibi geliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?