2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
size içtenlikle sarılıyorum geçecek inşallah

Aynı durumdayız her sabah ağrılar içinde uyanıyorum artık beşiğinden alırken kollarım tutmuyor uyuşmuş uyanıyorum

Ben de doktora sordum bazı bebeklerde bağırsak tepkili olabiliyor dedi forbiome probiyotik önerdi 4-5 güne geçer dedi. Rotanın yan etkileri hemen değil zaten aşıdan bir kaç gün sonra başlıyormuş. Bizde öyle oldu en azından. 2 gündür probiyotik kullanıyoruz bakalım faydasını görürsem yazarım buraya

Geceleri emzirdikten sonra koyuyorum ben beşiğine gözü açık olsa da biraz bakınıp dalıyo, uyumasını beklemeseniz bıraksanız uyumaz mı öyle deneyin bir de
Aynı durumdayız her sabah ağrılar içinde uyanıyorum artık beşiğinden alırken kollarım tutmuyor uyuşmuş uyanıyorum

Çok yorucu parca parca uyanmak belim bazen kitleniyo hareket edemiyorum. ayağımda sallarken oturur pozısyonda uyuya kalıyorum gececek elbet

Geceleri emzirdikten sonra koyuyorum ben beşiğine gözü açık olsa da biraz bakınıp dalıyo, uyumasını beklemeseniz bıraksanız uyumaz mı öyle deneyin bir de
Denedim onuda hepten uykusu acılıyo öyle uykuya geçiş yapamıyo cok kıpraşıyo baktıki uyuyamıyo hemen emme refleksi cupcup sesi yapıyo

Bizde sünnet olucaz süreç nasıl geçti paylaşabilir misiniz acaba? Fazla geriliyorum herkes 1 günde toparlar diyor ama

Bizde sünnet olucaz süreç nasıl geçti paylaşabilir misiniz acaba? Fazla geriliyorum herkes 1 günde toparlar diyor ama
İnanın korkutmak istemem ama bizim hem sünnet aşaması hem de sonrası çok yorucu geçti, herkes sadece biraz huysuzlandı hemen toparladık falan demişti bana da, bebişim resmen huy değiştirdi, bölgenin bakımını yapmak da zor geldi bana, biraz da derisi yapışmış, sonra onu tekrar açtılar toplamda 10 günde iyileşti diyebilirim ama o 10 gün nasıl geçti

Hiç gerilme canım ben 2 gün kötü gecer diye düşünüyodum ilk oğlumdan bilmidiğim için 2 gün zor geçmişti içine içine ağlıyodu fitil vs.atmıştım. 8 sene geçmesine ragmen aynı doktor yaptı maşallah bu oğlum eve geldik hiç bişi olmamış gibi tabi çiş yapınca biraz ağladı ilac kullanmadık sonra çiş yaptıkca geçti.hastanede sıkıntı cektik feryat figan ağladı odaya getirdiler 1 saat zordu meme veriyorum emiyo ama nasıl ağlıyarak cıkıyo baktık baş edemicez susmuyo annem battaniye koyup salladık eski usul öyle sakinleşti hemen ayağıma aldım hastaneden cıkana kadar ayağımda salladım uyandığında meme verip tekrar salladım eve geldik çok şükür sıkıntımız olmadı pipisi bandajlıydı uc kısmı acık şekilde kaka yapınca pipisine gelmesin die esktra bandaj kısımlarına yayarak pamuk yerleştirdim her kaka yapışında temiz pamuk koydum.yarın kontrolde bandaj cıkıcak krem sürücez

Ya kızlar benim bebemin vücudu soğuk ama anlamadım üşüdüğü için mi böyle yoksa terlediği için mi? Normalde nasıl yatırıyorsam öyle yatırıyorum ama bi yanlış mı yapıyorum

Biz basindan beri maflor plus probiyotik kullanıyoruz ama faydasi var mi yok mu hic bilemiyorum ins siz faydasini görürsünüz

Ya kızlar benim bebemin vücudu soğuk ama anlamadım üşüdüğü için mi böyle yoksa terlediği için mi? Normalde nasıl yatırıyorsam öyle yatırıyorum ama bi yanlış mı yapıyorum
Terliyodur terleyince soguk oluyo yelek giydir yada sırtına bez koy gün içinde yeleksiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…