2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar bebeğimi ne zaman yatırsam kendini öne doğru itiyor , oturma pozisyonunda durmak istiyor. Ama henüz oturtmali miyim, erken gibi daha 5 aylık olmadik
Erken değil bence biz yaklaşık 1 aydır oturtuyoruz kucağımızda. Osman gönülalın bi videosuydu sanırım, başını tutuyosa kucakta destekli oturtulabilir diyodu

Bizimkide hiç durmuyo yere atsam habire dönüyo sonra ağlıyo sürekli yanında durcam sürekli eli ağzında çok ıslanıyo salyası akıyo memeyi emiyo bırakıyo etrafa bakıyo çokkk yorucu mızmız memnun olmuyo napsakk yaz olsada dışarı atsak kendimizi

Kizlar hepinize merhaba ve selamünaleyküm diyeyim hanginizi üstünüze almak isterseniz
Kizlar ben surekli kabus görüyorum, yorgunum, kendimi kendim gibi hissetmiyorum gün içerisinde toparlanıyorum akşama gene depresif oluyorum kimseye çaktırmadan resmen panik atak geçiriyorum.
Ayni durumu yaşayan var mı? Lütfen yardımcı olun

Aleyküm selam, hiç öyle bi ruh haline girmedim yaa eşin destek oluyo mu maddi manevi ya da kan değerleriyle vitaminlerle falan alakalı bi durum olabilir mi? D vitamini eksikliği de yapıyomuş böyle diye biliyorum

Aleyküm selam, hiç öyle bi ruh haline girmedim yaa eşin destek oluyo mu maddi manevi ya da kan değerleriyle vitaminlerle falan alakalı bi durum olabilir mi? D vitamini eksikliği de yapıyomuş böyle diye biliyorum
D vitamini eksikliği var evet eşimden destek alıyorum ama gene de aynı

D vitamini eksikliği var evet eşimden destek alıyorum ama gene de aynı
D vitamini ve magnezyum kullanırsan iyi gelebilir belki. Bir de kullanıyor musun bilmiyorum ama gebelikten kalan multivitamin falan kaldıysa takviye alabilirsin. Tabi hepsinden bağımsız analık yükü bu belirtileri verdiriyor, bebikini al yürüyüşe çık kulaklığı da tak belki iyi gelir bana iyi geliyor

Lohusa depresyonu olabilir. Bir doktora görünseniz. Yorgunluk, uykusuzluk çok etkiliyor bizi.

Önce bi rutin kanlarınıza baktırın bence, doğum sonrası depolar boş oluyor. Sonra devam ederse psikiyatri ile görüşün, hem siz hem bebişiniz daha rahat edersiniz böylece. Konuşabileceğiniz birileri varsa yakınlarınızda paylaşmak da iyi gelir. Yaşadıklarınız tamamen normal, doğum sonrası belirtileri de olabilir ama yardım istemeden bilemezsiniz. Bir de açık havaya çıkın mutlaka iyi geliyor ben öyle yapıyorum bunaldığımda

Aleyküm selam, yaşamıyorum ama sana geçmiş olsun diyeyim.
Biliyorsan eğer sık sık nas felak ayetel kürsi okuyabilirsin. Evde bakara suresi falan açabilirsin, evin enerjisine ve size iyi gelir

Aleykümselam yani güneş battıktan sonra acaba bu gece nasıl geçecek endişesi benim de içimi kaplıyor. Kaç kere uyanacak? Ağlayacak mı? Sütüm yetecek mi vs kaygıları bende de var ama panik atak gibi adlandıramam. Sabahın olacağını, ne olursa olsun güneşin doğacağını bilmek rahatlatıyor. Çünkü ben çok az uyuyorum hele 5ten sonrası çok zor oluyor saat 7ye kadar. Öyle tatlı bir uyku bastırıyor ama nasıl. Maalesef oğlum da 5ten sonra sürekli uyanıyor

Bacim niye caktirmiyosun caktir tabiki. Lohusalik benim ustumden gecti yeni toparlaniyorum. O donem insanlarla paylasmasaydim patlardim. Icinde yasama, sohbet et konus paylas ve musait bi zamaninda psikolojik destek al. Ben aldim faydasini da gördüm.

Evet düzenli olarak vitaminlerimi kullanmam gerekiyor havalar yeni ısınıyor burada öyle yapacağım artık

Lohusa depresyonu olabilir. Bir doktora görünseniz. Yorgunluk, uykusuzluk çok etkiliyor bizi.
En kötü ihtimal ile online terapi almayı düşünüyorum yurt dışında yasadigim için buranın doktorları psikoloji alanında bizimkiler kadar iyi değil

kesinlikle dediğinizi yapacağım artık havalar ısınıyor beni kimse evde tutamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…