- 21 Temmuz 2023
- 470
- 415
- 33
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #33.001
Canım benimki de inan öyle. Az daha sabredelim sonra zaten emekleme süreci başlayacak. Ben de ağlatmamak için genelde kucağıma aliyorumKucakta olmadığı her an bağıran Bebek bi benimki değildir dimi ya? Yok mu bunun bir çözümü, sesten başım ağrıyor artık
Ben kucakta oturuyorum 3bucuktan beri çünkü 2 bucuk aylıktan beri böyle oturmak istiyorKızlar bebeğimi ne zaman yatırsam kendini öne doğru itiyor , oturma pozisyonunda durmak istiyor. Ama henüz oturtmali miyim, erken gibi daha 5 aylık olmadik
Offf aynısı aynısı. Asla bir iş yaptırmıyor yaKucağa alıştı bizimki de. Alın beni diye çığır çığır çığırıyor. Hele ana kucağındaysa resmen yere yapılacak sanıyorum öyle hızlı sallıyor ki kendini. Bir zarar verecek diye korkuyorum
Bizde öyle, bu sebeple daha çok alıştıCanım benimki de inan öyle. Az daha sabredelim sonra zaten emekleme süreci başlayacak. Ben de ağlatmamak için genelde kucağıma aliyorum
Kanguruyla gezeyim diyorum öyle de hiçbir iş yapılmıyor. Hele burada havalar iyice ısındı. Haftaya 22 23 derece o sıcakta kanguru da takılmazBizde öyle, bu sebeple daha çok alıştı
Erken değil bence biz yaklaşık 1 aydır oturtuyoruz kucağımızda. Osman gönülalın bi videosuydu sanırım, başını tutuyosa kucakta destekli oturtulabilir diyoduKızlar bebeğimi ne zaman yatırsam kendini öne doğru itiyor , oturma pozisyonunda durmak istiyor. Ama henüz oturtmali miyim, erken gibi daha 5 aylık olmadik
Kanguru dışarda iyi oluyorda, evde iş yaparken bende takamıyorum. Sadece bazen takıp onda uyutuyorumKanguruyla gezeyim diyorum öyle de hiçbir iş yapılmıyor. Hele burada havalar iyice ısındı. Haftaya 22 23 derece o sıcakta kanguru da takılmaz
Aleyküm selam, hiç öyle bi ruh haline girmedim yaa eşin destek oluyo mu maddi manevi ya da kan değerleriyle vitaminlerle falan alakalı bi durum olabilir mi? D vitamini eksikliği de yapıyomuş böyle diye biliyorumKizlar hepinize merhaba ve selamünaleyküm diyeyim hanginizi üstünüze almak isterseniz
Kizlar ben surekli kabus görüyorum, yorgunum, kendimi kendim gibi hissetmiyorum gün içerisinde toparlanıyorum akşama gene depresif oluyorum kimseye çaktırmadan resmen panik atak geçiriyorum.
Ayni durumu yaşayan var mı? Lütfen yardımcı olun
D vitamini eksikliği var evetAleyküm selam, hiç öyle bi ruh haline girmedim yaa eşin destek oluyo mu maddi manevi ya da kan değerleriyle vitaminlerle falan alakalı bi durum olabilir mi? D vitamini eksikliği de yapıyomuş böyle diye biliyorum
D vitamini ve magnezyum kullanırsan iyi gelebilir belki. Bir de kullanıyor musun bilmiyorum ama gebelikten kalan multivitamin falan kaldıysa takviye alabilirsin. Tabi hepsinden bağımsız analık yükü bu belirtileri verdiriyor, bebikini al yürüyüşe çık kulaklığı da tak belki iyi gelir bana iyi geliyorD vitamini eksikliği var eveteşimden destek alıyorum ama gene de aynı
Lohusa depresyonu olabilir. Bir doktora görünseniz. Yorgunluk, uykusuzluk çok etkiliyor bizi.Kizlar hepinize merhaba ve selamünaleyküm diyeyim hanginizi üstünüze almak isterseniz
Kizlar ben surekli kabus görüyorum, yorgunum, kendimi kendim gibi hissetmiyorum gün içerisinde toparlanıyorum akşama gene depresif oluyorum kimseye çaktırmadan resmen panik atak geçiriyorum.
Önce bi rutin kanlarınıza baktırın bence, doğum sonrası depolar boş oluyor. Sonra devam ederse psikiyatri ile görüşün, hem siz hem bebişiniz daha rahat edersiniz böylece. Konuşabileceğiniz birileri varsa yakınlarınızda paylaşmak da iyi gelir. Yaşadıklarınız tamamen normal, doğum sonrası belirtileri de olabilir ama yardım istemeden bilemezsiniz. Bir de açık havaya çıkın mutlaka iyi geliyor ben öyle yapıyorum bunaldığımdaKizlar hepinize merhaba ve selamünaleyküm diyeyim hanginizi üstünüze almak isterseniz
Aleyküm selam, yaşamıyorum ama sana geçmiş olsun diyeyim.Kizlar hepinize merhaba ve selamünaleyküm diyeyim hanginizi üstünüze almak isterseniz
Aleykümselam yani güneş battıktan sonra acaba bu gece nasıl geçecek endişesi benim de içimi kaplıyor. Kaç kere uyanacak? Ağlayacak mı? Sütüm yetecek mi vs kaygıları bende de var ama panik atak gibi adlandıramam. Sabahın olacağını, ne olursa olsun güneşin doğacağını bilmek rahatlatıyor. Çünkü ben çok az uyuyorum hele 5ten sonrası çok zor oluyor saat 7ye kadar. Öyle tatlı bir uyku bastırıyor ama nasıl. Maalesef oğlum da 5ten sonra sürekli uyanıyorKizlar hepinize merhaba ve selamünaleyküm diyeyim hanginizi üstünüze almak isterseniz
Bacim niye caktirmiyosun caktir tabiki. Lohusalik benim ustumden gecti yeni toparlaniyorum. O donem insanlarla paylasmasaydim patlardim. Icinde yasama, sohbet et konus paylas ve musait bi zamaninda psikolojik destek al. Ben aldim faydasini da gördüm.Kizlar hepinize merhaba ve selamünaleyküm diyeyim hanginizi üstünüze almak isterseniz
Evet düzenli olarak vitaminlerimi kullanmam gerekiyorD vitamini ve magnezyum kullanırsan iyi gelebilir belki. Bir de kullanıyor musun bilmiyorum ama gebelikten kalan multivitamin falan kaldıysa takviye alabilirsin. Tabi hepsinden bağımsız analık yükü bu belirtileri verdiriyor, bebikini al yürüyüşe çık kulaklığı da tak belki iyi gelir bana iyi geliyor
En kötü ihtimal ile online terapi almayı düşünüyorum yurt dışında yasadigim için buranın doktorları psikoloji alanında bizimkiler kadar iyi değilLohusa depresyonu olabilir. Bir doktora görünseniz. Yorgunluk, uykusuzluk çok etkiliyor bizi.
Önce bi rutin kanlarınıza baktırın bence, doğum sonrası depolar boş oluyor. Sonra devam ederse psikiyatri ile görüşün, hem siz hem bebişiniz daha rahat edersiniz böylece. Konuşabileceğiniz birileri varsa yakınlarınızda paylaşmak da iyi gelir. Yaşadıklarınız tamamen normal, doğum sonrası belirtileri de olabilir ama yardım istemeden bilemezsiniz. Bir de açık havaya çıkın mutlaka iyi geliyor ben öyle yapıyorum bunaldığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?