2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende şu an memesiz uyutuyorum gündüzleri rutinler sonrası yatağına koyuyorum ama şu mayıştırma işini bir türlü yapamadım. 15 dk sonra avaz avaz ağlamaya başlıyor . Ağlayınca kucağıma alıyorum. Uyuyor. Gözleri kapanır kapanmaz bir dk bekliyorum ve yatağına koyup pış pat yaparak uyutmaya çalışıyorum. Gündüz neyse bir şekilde olıyor ama geceleri artık felaket. Normalde gözleri kapalı uyanır emer uyurdu. Şimdi asla uyumuyor emse bile. Ne yapacağımı bilmiyorum

Normalde uyur muydu benimki de böyle hiç uyumuyor artık

26. hafta atak haftası normaldir bence hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kimisi 24 25te başlayabilirmiş
Bizimki nerdeyse 25. Haftada. Cilgin atiyoruz. Dun gece bes kez falan uyandi. Surekli biseylere kiziyo. Eller nerdeyse bileklere kadar agzinda. Dile gelse agza alinmayacak seyler soyleyecek gibi

Kizlarim hizli bir soru: ben emzirirken sanki afedersiniz gtmden ruhumu cekiyolar. O kadar bitkin düşünüyorumki. Neden olur bu? Hic su icmiyorum yani nerdeyse hic. Gunde bir kere tuvalete gidiyorum. Acaba susuzluk mu halsiz dusuruyo bu kadar? Kas agrisi bas agrisi da var.

E tabi kii o yüzdendir neden su içmiyosun ki ama emzirirken çok dikkat etmek gerek su içmeye, sütü çok etkilerr

İlk zamanlar daha çok oluyordu bana. Ama hala oluyor. Çok yiyorum. Karbonhidrat çok yiyorum. O iyi geliyor. Hızlı enerji. Su için, enerji alın

Suc içmeniz lazım hemde fazlaca lütfen dikkat edin

Suc içmeniz lazım hemde fazlaca lütfen dikkat edin
Bugun mesela dikkat ettim. Aklima geldikce ictim. Vallahi de billahi de daha iyi hissediyorum. Kilo vermeme istahimi kontrol etmeme de yardim eder. Lohusaligimda damacanayla iciyodum nerdeyse, sonra sapittim. Yapicaz yapicaz hepsini halledicez

İlk zamanlar daha çok oluyordu bana. Ama hala oluyor. Çok yiyorum. Karbonhidrat çok yiyorum. O iyi geliyor. Hızlı enerji. Su için, enerji alın
Ben karbonhidrat ve sekerle adeta keseleniyorum. Bi yandan ekmege sarelle surerken öte taraftan tahin pekmeze göz kirpiyorum. Simiti de unutmayalim. Utanmasam boynuma sira sira asip gun icinde isira isira bitiricem. Ise de basladim. Onun sıkıntısıyla da muazzam yemeye düstüm. Bi gazlasak aslinda birbirimizi ne harika olur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…