2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Bizim de kelime sayısı 4-5 tane falan anne diyor ama baba demiyor mesela anlamını bildiğini anladığını biliyoruz ama demiyor inat sanki eskiden ba ba ba derdi şimdi hadi baba de diyoruz utanır gibi gülüyor ama böyle kendi kendine anlamsız çok sesler çıkarıyor ujjh vıjj uşu gibi bişeyler mırıldanıyor

Ben de. Bizde de aynı durum.

Yanlış yapıp onun daha önce görüştüğü psikolojik danışmanla görüşmüştüm evlenmeden önce. Uzun bir ara vermiştik. Mecbur kaldık yine. Faydası oldu bir süre ama adamı sevmiyorum. Adam çünkü. Doğurmayan anlamıyor. O da eşiyle bizim dönemde sorun yaşamış, 2 sene sürmüş.
Çift terapisini bir kere denedik 2 sene önce. Çok kötü sonuçlandı. Sorunu konuşamayan adam konuşarak çözemiyor gerçekten.
Anlamasını sağlayabilirsiniz. Onun kişiliğine göre karar verin. Nasıl anlatabilecekseniz. Sizin mutsuzluğunuz çocuğu etkiliyor. Gücünüz yetmiyor bu kadarına. Planlayın ne zamanını almanız daha uygun olur. Ama bunun değişkenliğini de vurgulayın. Çünkü gerçekten çocuk büyüdükçe değişiyor. Çocuğun babacı olmasını sağladım ben.
Kız çocuğu olarak varla yok arası babalarla büyüdük. Öyle olmasın dedim. Adam kucağına çok az aldığı halde baba diye deliriyordu. Alıştılar. 2 gün önce kızım koşup ona sarıldıkça, daha bi anlar oldukça yaptıklarını, sanki tamamen aile olmuşuz gibi hissediyorum dedi.
Gelmiyor lanet heriflere babalık. Böyle geç geliyor. Çok emek verdim ama. İnşallah sizinki de anlar sizin durumunuzu, olması gerekeni. Ben geçen ay hala yardım ediyorum, isteklerin hala bitmiyor diyen adama laf anlatmaya çalışıyordum.
Çocuğuyla vakit geçirmesini sağladım. Bunun gerekliliğini anlattım.
Çocuk aşkla geldikçe aralarındaki ilişki değişti. Zorla baba yapıyoruz adamları evet ama gerçekten çok okudum, izledim. Babalık herkese hemen gelmiyor.

Anlıyorum.. yine de ilerleme kaydedebilmiş olmanıza sevindim umarım daha da iyiye gider. Bizde de aslında sadece oyun oynuyor süresi kısa da olsa tek yaptığı oyun oynamak, yine onu yapıyor çok şükür. ya geçen gün annem babam hep birlikte ablamlara gittik başka şehirde yaşıyorlar orada kaldık 3 gün. Onun evde çocuk için yardımcısı var 2 de küçük çocuğu var evin içi cıngıl cıngıl kalabalık anlayacağınız. Çocuğumun yüzünü öyle az gördüm ki oradayken eskiden çocuk büyütmek böyle bişeymiş demek ki dedim. Yazık biz ufacık apartman dairelerinde tek başına çocuk büyütmeye çalışan annelere.

Tabi ben kalabalık ailede büyüdüm. Baba severdi günde 1 kere. Bitti. Bizim aile arkadaş 1 kişi yok yaşadığımız yerde tanıdık. Bir anne bir babası olan çocuğa yaklaşmamak nedir. Çok çektim. Şimdi tatildeyiz kızımla doğduğu evde. Eşe sıfır özlem. İnşallah hislerim değişir. Çocuğuna ilgisi iyi geliyor bana. Dua edicem size. Sakın hormonlarımdan mı demeyin. Dedirtmeyin. Dillerine onu bi doluyorlar. Tamam. Ne uyutuyorlar, ne besliyorlar, ne yıkıyorlar, ne bez değiştirip giydiriyorlar. 20 dk parka götürecek ben oturtuyorum arabaya, bağlıyorum kemerine kadar. Hala yardım ediyormuş. Aldığım sadece oyun, kucak. Buna da şükür. Yavaş da olsa değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…