Bugün alerji doktoruna gittik, deri yama testi yapıldı tekrar. Susama ciddi derecede alerjisi olduğunu onayladı. Dikkat edeceğiz ve uzak duracağız susam ve susam ürünlerinden. Yumurta beyazına hassasiyeti çıkmıştı dört aylıkken, hassasiyet biraz daha artmış. Şimdilik kes, bir yaşından sonra tekrar verirsin dedi. Sadece sarısını yiyecek.
Yumurta sarısına, buğday ununa hassasiyeti var hala ama vermeye devam edebilirmişim.
Çocuk alerji bölümüne direkt randevu alınamıyor, çocuk doktorundan sevk gerekiyor. Bu sebeple bir çocuk doktoruna randevu aldım gittim. Ne şikayeti var dedi. Aslında şu anda bir şikayeti yok ama on gün önce böyle bir durum yaşadık, alerji bölümüne sevk etmeniz için geldim direkt randevu alamıyorum oraya dedim. Alerji bölümü ne yapacak dedi, alınması gereken bir önlem yapılması gereken bir test varsa diye getirdim dedim. Arkaya götür çocuğu dedi. Geldi muayene etti. Sonra sevk açtım dedi. Direkt mi gidiyoruz yoksa randevu mu alacağım tekrar dedim. Yüzüme baktı çok yanlış konuşuyorsun, kendini ifade edemiyorsun, sevk için geldim direkt mi gidiyoruz diyorsun emir verir gibi dedi tersleyerek. Hayır ben bilmediğim için soruyorum dedim. Tamam ben de sana izah ediyorum çok yanlış konuşuyorsun diye tekrar azarladı ve randevu alacaksın dedi. Çocuk kucağımda gerginlik yaşamak istemedim teşekkür ettim çıktım da yani kendimi sorguladım, söylediklerimde emir verir bir şey var mı? Ses tonum da normaldi hani. Acaba kendisine muayeneye değil de sadece sevk için gitmeme mi bozuldu yoksa gerçekten ben mi yanlış ifade ettim kendimi?