2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aynı ya, müdahale etmesem parmağını tırnağını falan geçirecek dudağıma damağıma. Arada bir mutlaka bir kalkıp etrafı kolaçan ediyor sonra telaşla hemen emmeye dönüyor falan. Garip garip hareketler 😁
Hahah kaciyo meme sanki hapara hupara bi memeyi kapmalar eliyle yerlestirmeler biseyler. Cok komikler ya.

Ayni, kulagimi cekiyo sacimi cekiyo elini agzima sokuyo vs. Canini yedigim o kucuk parmaklariyla dislerime falan dokunuyo. Kendi ayaklarini tutuyo falan. Kipir kipir cuce☺️
Bir yerde denk gelmiştim sanırım o da kendince size bir şeyler vermiş oluyor, temas kuruyor. :)

Hatta bir gönderi buldum paylaşayım.

Kizlar istisnasiz her gece yattiktan 45-50 dakika sonra uyaniyoruz. Bu neden oluyodur ya
Sıcaktandır yer yatağı yapın mis gibi uyuyolar salona ince minder serip zıbınla yatırıyorum öylece uyuyo 1 kere uyanıyo su icip uyuyo 1 haftadır çok şükür gece beslenmesini kestim sayılır bozulmazsa 1 yaşından sonra geceyi komple kesip ayrı odasına geçircem

Sıcaktandır yer yatağı yapın mis gibi uyuyolar salona ince minder serip zıbınla yatırıyorum öylece uyuyo 1 kere uyanıyo su icip uyuyo 1 haftadır çok şükür gece beslenmesini kestim sayılır bozulmazsa 1 yaşından sonra geceyi komple kesip ayrı odasına geçircem
Dimi ya kizlar. Dur ben de deniym bu gece.

Benimki 10 gündür kabız. İki üç günde bir yapıyor ve sert kakası. Kayısı hoşafı, kayısı püresi, yukaflı armutlu muhallebi, zeytinyağı falan veriyorum ama yok değişen bir şey. Bugün yaparken poposu kanamış az bir şey, silerken farkettim. Kaka yapınca ağlıyor. Cumaya randevu buldum götüreceğim.
Bağırsakları iyi çalışıyor olabilir oğlunuzun. Yine de doktora götürün tabii. Ben bilmiyorum günde kaç kaka normal. Kabızlıktan önce de iki günde bir yapıyordu.
Geçenlerde top top yapmış nasıl zorlanmıstı cok su içmesine rağmen 1 2 püre zeytinyağı verdim düzeldi.sizinkisi sık sık oluyosa bu durum dr.şurup verir

Kızlar bebeğim emerken, ya da mama içerken kıpır kıpır eli kolu sürekli oynuyor, asla sabit durup içtiğini bilmem . bacağını kaldırıp indiriyor. Eliyle göğsümü cimdikliyor. Sürekli kıpır kıpır. Bu durum sizce normal mi, hiperaktif falan mı olacak acaba
Normal bu iyi zamanları daha da hareketli olcaklar memede olsunlar ama pok temizleme de rahat dursalar keşke felaket özel yerlerini koparırcasına cekiyo banyoda felan bezliyken bile el gidiyo 😅

Normal bu iyi zamanları daha da hareketli olcaklar memede olsunlar ama pok temizleme de rahat dursalar keşke felaket özel yerlerini koparırcasına cekiyo banyoda felan bezliyken bile el gidiyo 😅
Ya bu bez değiştirme olayı hakkaten başka bir boyuta geçti. Kendini yay gibi yapıyor, tek bacaktan tutuyorum bıraksam uçacak sanki. 😂 Her kaka seansı ayrı bir macera. 😅

Ya bu bez değiştirme olayı hakkaten başka bir boyuta geçti. Kendini yay gibi yapıyor, tek bacaktan tutuyorum bıraksam uçacak sanki. 😂 Her kaka seansı ayrı bir macera. 😅
Sıcmasın diye dua edecem😄 çişte gene bir cırpıda hallediyorum.acımıyo mu arkadaş kızarıyo gene cekıyo pipi ayrı yumurtalıklarının da toplarını sıkıyo geçen pipisini kanatmış azcık 😒

Bizimki de vidanjor gibi altini acar açmaz ya allah diyip bi donmeye basliyo lelelelelele. Kizim hop dur diyene kadar bi kere isedi her yere. Bez de ne korkunc busey bu sicaklarda ya. Regl oldugumda pedi parcalayasim geliyo. Bunlarin hep altinda yazik ya.

Bnm oğlum da böle ya eli hep pipide çekip duruyo bez değiştirme olayı zor oluyor hep. Meme de zaten el ayak ne varsa hepsini ağzıma sokuyor saçlarımı çekiyor mememi alıp ucuna bakıo gülüyo agıgçugygu bişi ler dio 😅

Bnm oğlum da böle ya eli hep pipide çekip duruyo bez değiştirme olayı zor oluyor hep. Meme de zaten el ayak ne varsa hepsini ağzıma sokuyor saçlarımı çekiyor mememi alıp ucuna bakıo gülüyo agıgçugygu bişi ler dio 😅
Erkek bebelerin hepsi böyle demekki.meme uclarımı pipisi sandı galiba onlarada müdahale etmeye calışıyo komikler 😄

Nasıl başardınız lütfen paylaşır mısınız sadece bu gece bile 6 kere uyandı ve emmeden geri uyumuyor neredeyse her gece böyleyiz. Artık sinirlerim pamuk ipliğine döndü yenidoğanken böyle uykusuzluk çekmedim her gün ağlıyorum resmen sinir bozukluğundan 😢

Nasıl başardınız lütfen paylaşır mısınız sadece bu gece bile 6 kere uyandı ve emmeden geri uyumuyor neredeyse her gece böyleyiz. Artık sinirlerim pamuk ipliğine döndü yenidoğanken böyle uykusuzluk çekmedim her gün ağlıyorum resmen sinir bozukluğundan 😢
Diş olabilir huysuzluk yapıyo çünkü. Memeye alıştı ise yani emerek uykuya alıştı ise kafasında ki kod meme eşittir uyku. Napsın bu şekilde uyanınca emmek isteyebilir. Huzur buluyorlar meme de. Bnm oğlumda istisnasız her gece 6 7 kere uyanır meme yi almadan uyumaz. Dişleri çıkıyor ve emerek uyuyor. Sallanma vs yok. Beşiğinde de yatmaz benimle yatıyor.

Yorgunluğunuzu anlıyorum ama inanın bu günlerde gelip geçiyor yorucu yıpratıcı ama bize muhtaçlar napalm 😢

Merhaba hanımlar
Biz dün 9.ay kontrolümuze gittik.
Menenjit aşılarına başlandı.ayrica doktorumuz 9. Ay aşılarını önermedi. Bulunduğumuz bölgede risk yok 1yasinda yapılsın dedi. Size de bilgi vermek istedim.

Merhaba hanımlar
Biz dün 9.ay kontrolümuze gittik.
Menenjit aşılarına başlandı.ayrica doktorumuz 9. Ay aşılarını önermedi. Bulunduğumuz bölgede risk yok 1yasinda yapılsın dedi. Size de bilgi vermek istedim.
Bnm oğlum 9 aylıkken kkk aşısı oldu. 1 yaşından sonra da memenjit aşılarına başlayacak. Sizin 9. Ay aşısı dediğiniz kkk mı? Hangi ülkede yaşıyorsunuz

Back
X