- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #3.561
Ankarada doktorunuz kimdi acabaAyy harika konuşmuş doktorunuz, 2 gebeliğimi ve doğumumu Ankara da çok sevdiğim doktorum da geçirmiştim..hep böyle olumlu sakin bir doktordu ve çok şükür 2 hamileliğim ve doğumum güzel ve sorunsuz geçti hep beni rahatlattıçok iyi bir doktor bulmuşsunuz çok şanslısınız
Bugün bende de oldu yarın 9. hafta olacak. Ne zamandır ağrı olmuyordu bugün biraz oldu geçti sonraKızlar ağrısı olan varmı ultrasona göre 9. Haftaya girdim ağrım var yakın zamanda kanamam oldu şuan yok ama bugündür ağrı çekiyorum normal mi acaba rahim ve bebek büyüdüğü için mi
Benim de çok sivilcem çıktı maalesef, bir iki tanesi kistik hem de. Bazıları çene altında ufak ufak… ben de o jeli kullanıyorum bırakmadım :/ dermokozmetik diye zararı yoktur diye düşünüyorum doktorum bi şey demediBende de inanılmaz sivilcelenme var ve devam ediyor hala çıkmaya normalde kullandığım effaclar jeli de bıraktım belki zararı dokunur diye bakalım nereye kadar çıkacak
Doktora gittik sonrasında kese ve içinde oluşumda vardı kalp atışı duyamadık doktar daha erken dedi progestron fitil verdi onu kullanıyorum hergün bir tane iki hafa sonra yine doktor kontrolüm var ama bugun yine leke geldi sakin kalmaya çalışıyorum ama kara bulut gibi günümün üstüne çöküyor. Teşekkür ederim desteğiniz için amin inşallah.umarım ikimizde sağ salim kucağımıza alırız miniklerimizi8+4 üm geçen akşam boşalırcasına kanamam oldu acile gittim kistim vardı o patlamış aklımı yitirdim bian kaybettim diye ama kalp atısı vardı ertesi gün kendi doktoruma gittim yine vardı 8 ve 10 hafta arası cok kanama oluyormuş biraz hassas haftalarmış o yüzden bundan sonra daha da dikkat edeceğim kendime size de geçmiş olsun korkmayın ama bi doktora gidin içiniz rahatlasın benden akan kan kan değildi içim boşaldı öylesine kanamam vardı bir sey olmadı şükür ama herkesin bünyesi sorunu ayrı inşallah bir şeyiniz yoktur
bende bu gün aynı seyi yaşıyorum bizim ilk üç gün önce oldu doktor progestron fitil verdi günde bir tan şeklinde kullanıyorum iki gündür leke yoktu bugün yine var ve belime ağrı girip duruyor yapcak bişey yok dua edip ilaçlarımı içip kendimi yormamaya çalışıyorum şu üç aylık süre bir geçseydi bu haftalar embriyonun tutunduğu haftalar olduğu için daha riskli kırdım dizimi oturuyorum anlıcağın bir gelişme olursa yaz bana umarım birsey olmaz kalp atışı duydun mu kontroldeGünaydın arkadaşlar bugün kontrol günümdu ama az önce lekelenme oldu bordo rengi sonra kahve leke geldi kesin bişey var diye içim içimi yiyor 7+0 bugünrandevu saati gelmek bilmiyor
Aynen sayfanın en başındaki tabloya bakıp istenen bilgileri yazıp beni etiketliyorsunuz bu kadar.kediannesibiri merhaba gruba dahil olmak için boyle etiket mi yapiyoruz.. yeni üyeyim yanlış anlamışsam kusura bakmayın...
ay bende ya her gün iç çamaşırımı kontrol ediyorum leke oluyor bu şimdi kahve mi gül kurusumu rengi ne ay kafayı yedim yicemBenim de kaybım vardıhiç gebeliğin tadını çıkaramıyorum hep bi kaygı içimde eşimle doğru dürüst sevinemiyoruz bile. Hayal kurmaya bile korkuyorum.. ben hamile kalınıp doğuruluyor sanırdım hep bu çileleri hiç tahmin etmemiştim
bende ama şu bir kaç gündür lekelenmem olduğu için artık kabuslarıma bile giriyorbende hamile olduğumu gün içinde unutuyorum :)
Evett kuzum duydum çok şükür bende hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum progestanibende bu gün aynı seyi yaşıyorum bizim ilk üç gün önce oldu doktor progestron fitil verdi günde bir tan şeklinde kullanıyorum iki gündür leke yoktu bugün yine var ve belime ağrı girip duruyor yapcak bişey yok dua edip ilaçlarımı içip kendimi yormamaya çalışıyorum şu üç aylık süre bir geçseydi bu haftalar embriyonun tutunduğu haftalar olduğu için daha riskli kırdım dizimi oturuyorum anlıcağın bir gelişme olursa yaz bana umarım birsey olmaz kalp atışı duydun mu kontrolde
İlk gebeliğimde benimde bi sabah oluyordu çok rahattım şimdi sürekli bi bulanıklık hali. Değişiyor yani merak etme :)Benim dogru düzgün bulantım yok o korkutuyor beni burdakiler mahvolmuşlar bulantıdan
doktor fitil şeklinde dediyse o şekilde kullan rahim ağzını korumaya yönelik olduğu için belki daha etkilidir bende üç gündür kullanıyorum fitil şeklinde ilk defa fitil kullanıyorum ilk gebeliğim lkinde beceremedim bile ilacı koymayıkızlar bişi sorucam bu progestan ilaç direk adı doktorum fitil dedi , eczacı içeceksin diyor , içinde ikisi içinde kullanalıbailir diyor , nasıl kullanıyoruz bilen biri var mı
beni de kaydedin sat 13 ocakKızlar merhaba
Bugün kontrolü olan var mı? Haftayı güzel haberlerle kapatalımgüncellemeleri unutmayalım bazı arkadaşlar hala kese ve kalp sesi belirtmemiş . Henüz randevuya gitmeyenlere değil sözüm inşallah bol bol güzel haberler alırız. Bebişini kaybeden arkadaşlara da en kısa sürede sağlıklı bebişler dilerim
Ben önceki gebeliğimde sakatat midye adaçayı hariç herşeyleri yemiştim doktor sen nasıl mutluysan öyle yap demişti sadece dozunu kaçırmamaya dikkat ettim. Dışarıdanda çok yemek yemiştim işim gereği.
Ben de hep dışarıdan yiyiyorum mecbur ama güvendiğim yerlerden. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, yine de güvendiğimiz, bildiğimiz yerlerden yemekte fayda var.Kızlar aranızda dışardan yemek söyleyip yiyen var mı canım pide çekti ama içinde maydonoz da vardır yesem sorun olur mu 8 haftalık hamileyim
Benim de yok bulantım ama annemin de hiç olmamış. O belirleyici bir şey değil sanırım. Benim aşırı derecede kuyruk sokumu ağrım var, ayakta durunca popoma vuruyor ağrısı resmenBenim dogru düzgün bulantım yok o korkutuyor beni burdakiler mahvolmuşlar bulantıdan
Benimde ağrım yoktu birden başladı korktum yakın zamanda da kanama geçirince panik yaptım sürekli kendimi dinliyorum galıba psikolojikBugün bende de oldu yarın 9. hafta olacak. Ne zamandır ağrı olmuyordu bugün biraz oldu geçti sonra
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kalp atışını da duyarsınızDoktora gittik sonrasında kese ve içinde oluşumda vardı kalp atışı duyamadık doktar daha erken dedi progestron fitil verdi onu kullanıyorum hergün bir tane iki hafa sonra yine doktor kontrolüm var ama bugun yine leke geldi sakin kalmaya çalışıyorum ama kara bulut gibi günümün üstüne çöküyor. Teşekkür ederim desteğiniz için amin inşallah.umarım ikimizde sağ salim kucağımıza alırız miniklerimizi
İğneyi kaç günde bir dedi acaba size doktorEvett kuzum duydum çok şükür bende hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum progestani
Mahall de muayenehanesi var Aslı YücetürkAnkarada doktorunuz kimdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?