- 14 Kasım 2017
- 965
- 1.811
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #11.321
Amniyosentez değilde fetal dna ya yönlendiriyorlar o da kanla oluyor diye biliyorum ama net bir şeyde söyleyemiyorum tabimerhaba arkadaşlar bugun ikili tarama testi sonucunu aldim 15+3 gunlugum suan testim yuksek riskli cikmis doktor perinatoloji ye yonlendirdi cok uzgunum ne yapacagim bilmiyorum amniyosentezmi yapacaklar bana bilgi verin ne olur ne yapmaliyim riskli degilmi amniyosentez islemi
Benim olmuştu canım acile gitmiştim vajinal enfeksiyon çıkmıştı. Bir doktora git istersenKızlar merhaba, su gibi akıntısı olan var mı? Çamaşırım ıslanıyor altıma kaçırmışım gibi.
Bebeğin anomali durumunu kromozom bozukluğu var mı tespit etmek için yapılıyor fakat ikili tarama ben hiç tavsiye etmiyorum çok fazla yanılma payı oluyor ve anneleri strese sokuyor. Ya hiç birini yaptırmayın ya da direkt Fetal Dna yaptırabilirsiniz %99 doğruluk oranı çok daha yüksekMerhaba arkdaşlarnormalde kasım annelerindeyim şuan 10 haftaliğim bu ikili tarama şart mi ne zaman yapilmali doktorum çnki 1 ay sonra çağardi birdahaki kontrole geç mi kalmiş oluyorum ? ikili tarama tam olarak ne için yapiliyor
yaa gerçekten miBebeğin anomali durumunu kromozom bozukluğu var mı tespit etmek için yapılıyor fakat ikili tarama ben hiç tavsiye etmiyorum çok fazla yanılma payı oluyor ve anneleri strese sokuyor. Ya hiç birini yaptırmayın ya da direkt Fetal Dna yaptırabilirsiniz %99 doğruluk oranı çok daha yüksek
Ben şehir hastanesinde Ali bahadırlı ya gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsunBursa da hangi doktora gidiyosunuz acaba? Bu ara benim doğum günüm de 20 ekim geliyor terazi
Kimi doktorlar 10 haftadan sonra yaptırabilirsiniz diyor kimileri 12. Haftayı bekliyor ben 11. Haftamda yaptırmıştım. 2'li testi riskli çıkıp Fetal yaptıran çok anne oldu bu grupta ve 2 hafta stres yaşadılar, o yüzden direkt onu yaptırmak daha faydalı diye düşünüyorumyaa gerçekten mizaten gebelik stresli geçen bi dönem öyle olrsa kendimi iyice strese sokarim fetal ne sürede yapiliyor 10.hafta şuan bnm kaçıncı haftaya kadar yapiliyor onu bir araştirayım
siz nerde yaptirdiniz bulunduğm şehirde yok bulamadim görev gereği bayburttayiz biz eruzurum en yakın il bana acaba orda var midirKimi doktorlar 10 haftadan sonra yaptırabilirsiniz diyor kimileri 12. Haftayı bekliyor ben 11. Haftamda yaptırmıştım. 2'li testi riskli çıkıp Fetal yaptıran çok anne oldu bu grupta ve 2 hafta stres yaşadılar, o yüzden direkt onu yaptırmak daha faydalı diye düşünüyorum
Hastaneler değil de laboratuvarlar yapıyor onu eve gelip sizden kan alıyorlar. Firmaları araştırın, doktorunuza söyleyin yaptırmak istediğinizi o belki yönlendirir. Orada hangi firmalar aktif hiç bilmiyorumsiz nerde yaptirdiniz bulunduğm şehirde yok bulamadim görev gereği bayburttayiz biz eruzurum en yakın il bana acaba orda var midir
nt 1.4 cikmistiMerhaba ense kalınlığı kaç çıktı sizin ?
bu fetal dna ucretli olan test mi acabaAmniyosentez değilde fetal dna ya yönlendiriyorlar o da kanla oluyor diye biliyorum ama net bir şeyde söyleyemiyorum tabi
Erkek olsaydı bende barlas ali diye düşünüyordumkediannesibiri Canım bizim ismi de Ali Barlas olarak yazabilirsin Umarım değişmez Cinsiyeti belli olan anneler isimler daha belli değil sanırım ay çok zormuş isim bulmak
Evet 10-15 arası değişiyor ücreti firmadan firmayabu fetal dna ucretli olan test mi acaba
Muhakkak alsın ya çok tatlı olcaklarAy valla bende senden görünce hemen ekran aldım eşim 2 hafta sonra ki maça gidecekler erkek erkeğe bundan kesin al dedim umarım alır
Yaa maşallah çok şanslısınKizlar bugun doktora gittik ve sonunda cinsiyetimizi ogrenmis olduk herkesin ve benimde tahmin ettigim gibi ciktikediannesibiri bir erkek bir kiz olarak yazabilirsin tabloya bir oglusum bir kizim daha geliyor
Sagol canim senin ikiside kizdi galiba saglikli olsunlar onemli olan o kizim icin bir tanesini kiz istiyordum zaten cok sukur nasip etti Rabbim saglikla vaktinde gelsinler insallahYaa maşallah çok şanslısınsağlıkla gelsinler
Evet kız benimkilerSagol canim senin ikiside kizdi galiba saglikli olsunlar onemli olan o kizim icin bir tanesini kiz istiyordum zaten cok sukur nasip etti Rabbim saglikla vaktinde gelsinler insallah
Çok teşekkür ederimm ben de Barlas ismini çok beğeniyordum, eşim de Ali istedi ortaya böyle güzel bir isim çıktıErkek olsaydı bende barlas ali diye düşünüyordumeşim hz.aliyi çok seviyor . O yüzden oğlum olursa ali koyucam diyordu. Barlas ismini de ben çok sevmiştim anlamını falan hayırlı uğurlu olsun inşallah
Melina eva yada laren eva düşünüyorum . Daha çok larene alıştık gibi. Severken laren kızımm diye seviyoruz :) doktorumda laren diye sesleniyoÇok teşekkür ederimm ben de Barlas ismini çok beğeniyordum, eşim de Ali istedi ortaya böyle güzel bir isim çıktıSiz ne düşünüyorsunuz var mı aklınızda isimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?