2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Parolu ben adetimde bile almiyorum cekuyorum o agriyi okadar bosa ilac yaaa Allah yardimcin olsin kuzum

Kizlar merhaba bugun serviks boyu icin randevum vardi suan cok sukur 38mm mis doktor simdi
Ameliyati gerek gormedi umarim surecimizi bu sekilde tamamlariz benim gibi olan bir arkadas vardi adini hatirlayamadim o gorur belki bilgilendireyim dedim
Çok teşekkür ederim muhtemelen o arkadaş bendim benim de 39 çıktı şuanlık ameliyatlık durumu çn yok dedi bana da doktor inşallah bu şekilde ilerler süreçlerimiz inşallah

Ben de aşırı su tüketiyorum ve köpürmedi teste göre kız olması gerekiyordu ama benim %100 erkek Bende tutmadı bu test

Hanımlar bebeği hissetmeye ne zaman kaçıncı haftada başladınız ben hala ayırt edemiyorum ilk gebeliğim.
Ağır grip, enfeksiyon ve öksürükle acile gittiğimde 14 haftalıktım ve çok öksürünce içimde bir seyirme kayma pıt pıt atma hissi hissediyordum ama emin olamıyordum. Şimdi 18+5 son 3 gündür öksürmeden de hissediyorum Benim bebeğim önde gidiyor onun etkisi olabilir, hastalığımın kesin etkisi oldu İlk gebeliğim

Canım ben Osende Demir C kullanıyorum sabah aç karınla. Hiç öyle bir şey yaşamadım kokusu bile yok ilacın. Hatta kabızlık problemim vardı bunu kullandığımdan beri bağırsaklarımın maşallahı var

valla ilaçtan mı tam anlamadım da ama akşam içtim yemekten önce, çünkü ilaç içince yumurta falan yemeyin diye uyarılar vardı. neyse akşam içtim işte sonrasında böyle fenalaşır gibi çok garip bir şey oldu. göğüsle karnım arasında bir ağrı, böbreklerde ağrı, baş dönmesi falan çok garipti. buraya yazarken bile zorlandım hatta. sonra sızmış kalmışım. tekrar içmeyeceğim o ilacı çok korktum.

Güzel anneler 14. Haftadayız

2 gündür rahim kasılmam oluyor. Bebiş karnımın sağ tarafına tepe gibi toplanıyor. Yamuluyor göbeğim. Normal mi bu kadar erken bunun olması?
Kasılmayı bilmiyorum ama benim de 14. Haftada sağ tarafta toplanmıştı. Özellikle uzanış pozisyonunsa sap taraf tepe gibi belli oluyordu. 16. Haftadayım şimdi biraz daha büyüdü yukarı doğru. Ayakta pek belli olmuyor ama uzanış pozisyonunda kubbe gibi çıkıyor.

evet bende ilk gebeligimde vznnn diye bi marka almistim kaliteliydi ama kabloya bagli bide kizlar vakumlu silikonlu olanlardan da bi tane alin ilk uc ay bebegi emzirirken diger memeden sut akiyor kendiliginden bebek emzirdigim sirada diger goğsüme takmak icin alacam bn

kızlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız acaba bnm 18oldu 1 bucuk kilo aldim yediklerinize dikkat ediyor musunuz

Şimdi doktorum aradı Sonucum temiz çıktı normal dedi, dua eden ve burdan bana destek olan hepinize çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Ben de sonucumu almaya gidiyorum. Hayırlı haberler alırım inşallah ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…