- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #15.101
Bu ilaç hem fitil hem ağızdan alınabiliyor doktorunuz nasıl kullanmanızı onerdiysw öyle almalısınızArkadaşlar kusura bakmayın ilk defa kullanacağım için soruyorum bu ilaç hem ağız hem fitil olarak alınıyor demi yani fitil için ayrı satılmıyor mu? Adı Progestan
Bende düzenli olarak hissetmiyorum. Bazen geriniyor karnımda, çok tuhaf oluyorumKızlar bu bebek hareketleri beni strese sokuyorbazen uzun süre hiç bi şey hissetmiyorum. Panik oluyorum . 1 gün hiç hissetmediğim oluyor.
Merhaba. Bende aynı paniği yaşıyorum ama sanırım çok normalKızlar bu bebek hareketleri beni strese sokuyorbazen uzun süre hiç bi şey hissetmiyorum. Panik oluyorum . 1 gün hiç hissetmediğim oluyor.
Canım benim çocuk kardiyolojiye yönlendirmeleri bence olumlu bir gelişme@Venus10- @morperiii @nurcicekk kızlar görmediğim etiket yapamadığım varsa kusura bakmasın
Dualarınız için teşekkürler Allah razı olsun .
Dün iki perinatolog daha baktı teşhis doğru maalesef kalpte delik gibi değil de akcigere giden damar darmisdoğduktan sonra bir sürü ameliyat olabilirmiş falan tam bilemiyoruz dedi . Çarşamba günü konsey toplanıp bakacak çocuk kardiyoloji karar verecek bakalım süreç hızlı ve mucize dolu olsun diye dua ediyorum
Kaçıncı haftadasın ? Nasıl hissediyorsun ben hala emin olamıyorumKızlar bu bebek hareketleri beni strese sokuyorbazen uzun süre hiç bi şey hissetmiyorum. Panik oluyorum . 1 gün hiç hissetmediğim oluyor.
5 tane 0-3 ay tulum, 2 adet pijama takımı, 7 adet alt üst takım aldımKızlar kıyafet almaya başladınız mı? Nelerden kaç tane alıyorsunuz?
Hak verip şöyle artırıyorum, ben kendi isteğimle sezaryen olacağım, başından beri hep böyle istedim, normal doğum istemiyorum olmayacak da. Tamamen keyfimden, kimseye de hesap vermeyeceğim bundan ötürü. Bu yukarıdaki gibi cahil cahil bakış açıları beni çok sinirlendiriyorBen 3. Sezaryen dogumu olacağım. Böyle yazılar gördükçe sinirleniyorum ve üzülüyorum. Sezaryen karşıtı olanlar hiç çaresiz kalmamış başka seçeneği kalmamış hayatı tehlikeye girmemiş insanlar olduğu için atıp tutması kolay oluyor. Kırdığın yerden kırılırsın diye bir cümle var umarım kırılmadan anlarlar
Evet canım aynı ikisi deArkadaşlar kusura bakmayın ilk defa kullanacağım için soruyorum bu ilaç hem ağız hem fitil olarak alınıyor demi yani fitil için ayrı satılmıyor mu? Adı Progestan
Rabbim hayırlı mutlu haberler yavrucuguma kalıcı hayırlı sifalr versin@Venus10- @morperiii @nurcicekk kızlar görmediğim etiket yapamadığım varsa kusura bakmasın
Dün iki perinatolog daha baktı teşhis doğru maalesef kalpte delik gibi değil de akcigere giden damar darmisdoğduktan sonra bir sürü ameliyat olabilirmiş falan tam bilemiyoruz dedi . Çarşamba günü konsey toplanıp bakacak çocuk kardiyoloji karar verecek bakalım süreç hızlı ve mucize dolu olsun diye dua ediyorum
Aynı benHak verip şöyle artırıyorum, ben kendi isteğimle sezaryen olacağım, başından beri hep böyle istedim, normal doğum istemiyorum olmayacak da. Tamamen keyfimden, kimseye de hesap vermeyeceğim bundan ötürü. Bu yukarıdaki gibi cahil cahil bakış açıları beni çok sinirlendiriyor
Canım dün aynısını yaşadım acayip panik oldum normalmiş düzenli olması 26 yi buluyormuş sanırım bugün benimde detaylı ultrasonum bakalım soracağım hepsini doktora umarım güzel geçerKızlar bu bebek hareketleri beni strese sokuyorbazen uzun süre hiç bi şey hissetmiyorum. Panik oluyorum . 1 gün hiç hissetmediğim oluyor.
21 hafta 4 gün. Bağırsak hareketlerinden daha kuvvetli ve genelde aynı yerde oluyorKaçıncı haftadasın ? Nasıl hissediyorsun ben hala emin olamıyorum
Teşekkürler canım amin inşallah feraha ermek istiyorum bütün sıkıntıda olan anneler gibiCanım benim çocuk kardiyolojiye yönlendirmeleri bence olumlu bir gelişmeRabbim en hayırlısını nasip etsin. Bebeğin kolaylıkla tedavi olsun inşallah dualarımız seninle bizleri de haberdar et.
Maşallah canım güzel günlerde giysin bebeğin. Aldığın tulumlar kalın mı peki? Ben internetten bakıyorum ince gibi geliyor bana. Alta zıbın giydirip üstüne o tulumlardan giydirsem üşür gibi.5 tane 0-3 ay tulum, 2 adet pijama takımı, 7 adet alt üst takım aldımiçine de uzun kollu zıbın aldım. 2 tane hastane çıkışı alacağım. Diğerlerini 3-6 ay almayı düşünüyorum.
Hayırlı haberlerle gel canımCanım dün aynısını yaşadım acayip panik oldum normalmiş düzenli olması 26 yi buluyormuş sanırım bugün benimde detaylı ultrasonum bakalım soracağım hepsini doktora umarım güzel geçer
Ohh valla içimin yağları eridi aynen öyleHak verip şöyle artırıyorum, ben kendi isteğimle sezaryen olacağım, başından beri hep böyle istedim, normal doğum istemiyorum olmayacak da. Tamamen keyfimden, kimseye de hesap vermeyeceğim bundan ötürü. Bu yukarıdaki gibi cahil cahil bakış açıları beni çok sinirlendiriyor
Dualarım bebeginle Rabbimin şifası üstüne olsun@Venus10- @morperiii @nurcicekk kızlar görmediğim etiket yapamadığım varsa kusura bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?