2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canim çok geçmiş olsun vaktinde sağlıkla gelsin bebeklerin havalar cok sicak su ic bol bol kasilmalara sanciya iyi geliyor yarına kadar rahatlarsın inşallah. Kendi doktorunda gerekli önlemi alır gönlünü ferah tut

Çok sağol cajım. Günde 4 litre içiyorum en az ama bakalım. 3. Trimestere hızlı girdim.

çok geçmiş olsun tecrübe edindiğim kadarıyla gebelikte grip ekstra zor geçiyor İnşallah kısa sürede düzelir

5-6 litre iyi değil araştırdığım kadarıyla ama tabii idrar rengin önemli. Açık renk olması lazım ama rengi su gibi olmaması lazım. Ben çok içince ben de sık sık tuvalete gidiyorun

Ya çok geçmiş olsun iyi ki sertleşmeni dinledin Sen karnım yumuşamadı deyince ben tedirgin olmuştum Allah'tan erken müdahale etmişler. Bir daha sorun çıkmaz inşallah

çok geçmiş olsun tecrübe edindiğim kadarıyla gebelikte grip ekstra zor geçiyor İnşallah kısa sürede düzelir
Teşekkür ederim bu sıcaklar beni bitirdi klima bozuldu benim ev çok sıcak oluyor artık iyice ağırlaştı 29+4oldum zor nefes alıyorum iltihabı da iyice vucud agrısı yapıyor yazlar artık iyice çekilmez hale geldi

Merhaba geçmiş olsun.. ben dün gittim cybex mağazasına elimde be safe marka puset vardı. Cybex adaptörüyle denedik mağazasında oldu. Önemli olan adaptörünün olması sanırım

Yaa geçmiş olsuun Kendi doktoruna gitmek daha iyi hissettirir sonuçta o tüm sürecini biliyor. Stres yapmamaya çalış lütfen
Arkadaşıma 27.haftada rahim ağzın kısa her an bebeği almamız gerekebilir dedi doktor. Kanamaları da vardı. Dinlendi ilaçlarını kullandı pozitif enerji falan derkeeen şu an 38. haftada
Benim durumumu biliyorsun, 6 ay evden çıkamadım vs. Ama ben de bugün 30+0 oldum Gelişim riskimiz devam ediyor ama bu haftayı görmek benim için bir hayaldi.
Özetle senin kızlar da bir aksiyon yaratmış ama bir şey olmayacak merak etme

Geçmiş olsun abla azıcık yüksek sanki. Ben 50lik yaptım o yüzden bilmiyorum ama diyetle kontrol edilemeyecek düzeyde değil galiba. Tabi en iyisini doktor bilir. İnşallah sorun olmaz
50 likte işleyiş nasll cumartesi doktor 50lık yapalım öncelikle dedi de sorucaktım bu soruyu sormadan okumadıklarımı okuyayım derken senin yorumunu gördümmm

Ben de kalamar yedim iki kez kızlar. Severim kendisini. Ölçülü olmak kilit nokta diye düşünüyorum. Başka bir şey için kaçamak yapmamıştım hiç ama canım iki haftadır normalde hiç sevmediğim hâlde sucuk istiyor. Sucuklu tost. Sanırım alıp iyi pişirip yiyeceğim. Rüyalarıma girecek yoksa

Teşekkür ederim kuzum evet ya hepimizin sınavı başka başka. Hiç beklememiştim iyi ki gitmişim dedim. Çok şükür hareket etmeyi bir an olsun bırakmadılar. Taşınabileceği kadar taşırım ben aşklarımı

Ben de bu hafta sonu dayanamadım yedim ilk defa sucuklu tost öyle bir iyi geldi ki nefsim köreldi, bayadır canım çekiyordu

kızlarr herkesee cok cook cok gecmiş olsunnn hepimiz vakitlice saglıklı sekilde kucağımıza alırız inşallah

50 lik seker yükleyenlere sorum olucak ama kaç kare kan veriliyo acaba doktorum bu cumartesi gel seker testi yapalım dedi de ona göre temkinli gidicem bu cumartesii gördükk beyfendiyi asla asla aslaa yüzünü göstermedi plesantaya dayamıs yatıyodu ne yaptıysakk göstedi cumartesi 26+1 idim 900 gram dedii gayet iyi dedii

Ben sucugu pisirip tost yapiyorum kuzum. Bazen sucuklu yumurta yapiyorum onemli olan iyi pisirmek. Sushi salam midye yemedim hic geri kalan her seyden yedim doktorum da izin vermisti

Ben de bu hafta sonu dayanamadım yedim ilk defa sucuklu tost öyle bir iyi geldi ki nefsim köreldi, bayadır canım çekiyordu

Ben sucugu pisirip tost yapiyorum kuzum. Bazen sucuklu yumurta yapiyorum onemli olan iyi pisirmek. Sushi salam midye yemedim hic geri kalan her seyden yedim doktorum da izin vermisti

Yalnız olmadığım için çok mutluyum Hiç sevmem normalde, bir kez yersem nefsim körelir o yüzden Yarın sabah yapiciiiğim ve yiyiciiiğim bir güzel

Yalnız olmadığım için çok mutluyum Hiç sevmem normalde, bir kez yersem nefsim körelir o yüzden Yarın sabah yapiciiiğim ve yiyiciiiğim bir güzel
Yememek daha kotuymus aserdigin seyi az da olsa yemen lazimmis. Pisirdigin zaman hicbir sorun olmaz afiyetle yiyebilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…