- 3 Mart 2024
- 273
- 443
- 18
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #6.421
Hepimiz hurma mı aşeriyoruz grupça
ben de günde 1 tane ile durduruyorum kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce 5 tane yedimArkadaşlar canım çok hurma çekti böyle gördükçe kendime zor hakim oluyorum bi tane yesem sıkıntı olur mu acaba![]()
Hurma rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatma özelliği var, özellikle ilk haftalar kesinlikle yasaktı. Çok çok canınız çekerse en fazla 2 tane dedi bana doktor o da her gün değilAz önce 5 tane yedimneden sıkıntı olsun ki
Bende devlete gidiyorum umarım daha erken öğreniriz gerçi 16. Haftadan öncesini kesin demiyorlar birde cmine göre doğruluk oranı oluyormuş onuda yeni öğrendimDevlet 16-20 hafta arası söyleriz dedi bana
Yaa benimkide aksine kan şekerini oynatır sadece çabuk acıkırsın abartma demişti. Doğuma yakın yesem açılmam olur mu diye sormuştum istersen paket paket ye hiç bişey olmaz demişti zira olmadı da baya uğraştım açmak içinHurma rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatma özelliği var, özellikle ilk haftalar kesinlikle yasaktı. Çok çok canınız çekerse en fazla 2 tane dedi bana doktor o da her gün değil
Az önce 5 tane yedimneden sıkıntı olsun ki
Ben hergun bir tane yiyorum. Çok seviyorum napiyim kendime eziyet edemem.Arkadaşlar canım çok hurma çekti böyle gördükçe kendime zor hakim oluyorum bi tane yesem sıkıntı olur mu acaba![]()
Benim düşük tehlikem ve kanama alanım olduğu için hem hap hem fitil hem de iğne olarak verdi 10 gün kullan dedi 10 gün sonra çağırdı o zaman ne der bilmiyorum inşallah devam ettirmez özellikle fitili kullanmak biraz zahmetliHanımlar progestan’a devam ediyor musunuz? Yarın 12+0 oluyoruz, devam edelim dedi doktorum. Folik asiti değiştirdik sadece, balık yağlı omega 3lü bi şey kullanacağım. Acaba neden progestan’a devam ediyorum fikriniz var mı? Sadece mesajlaştık soramadımhiç kanamam filan da olmadı
Arkadaşlar canım çok hurma çekti böyle gördükçe kendime zor hakim oluyorum bi tane yesem sıkıntı olur mu acaba![]()
Ay benimki hap şeklinde neyse ki. 5. haftadan beri kullanıyorum her gün fitil olduğunu düşünmek istemiyorumBenim düşük tehlikem ve kanama alanım olduğu için hem hap hem fitil hem de iğne olarak verdi 10 gün kullan dedi 10 gün sonra çağırdı o zaman ne der bilmiyorum inşallah devam ettirmez özellikle fitili kullanmak biraz zahmetli
EkliyorummmCanım ben bilgilerimi vermek kalp atışını da beklemek istemiştim. Şimdi listeye alabiliriz.kediannesibiri
Yaş:26, Şehir: Ankara, Sat:21.01.2024, Kese:4+6, Kalp Atışı: 6+6, Cinsiyet tahminim: Erkek (ama gönlümden geçen kız), Beklenen doğum tarihi:28.10.2024
Son adet tarihiniz nedirSelamlar normalde kasım annesiyim ama ilk bebeğim erken doğmuştu büyük ihtimalle bu bebeğimde benzer zamanda gelicek. O yüzden burayada geleyim dedimİstanbul'da oturuyorum 31 yaşındayım 9 aylık bir oğlum var 5+4 gebeyim henüz doktora gitmedim Nisan başı gidicem
yine erkek tahminimce
17 Kasım doğum tarihi gösteriyor ama oğlumda 11 temmuz yerine 19 haziranda gelmişti yani kim bilir
![]()
12 şubatSon adet tarihiniz nedir
10. Haftaya kadar kullandım ben bitince kutu bırak yenisini alma dedi. Tüp bebek miydi sizinki de?Hanımlar progestan’a devam ediyor musunuz? Yarın 12+0 oluyoruz, devam edelim dedi doktorum. Folik asiti değiştirdik sadece, balık yağlı omega 3lü bi şey kullanacağım. Acaba neden progestan’a devam ediyorum fikriniz var mı? Sadece mesajlaştık soramadımhiç kanamam filan da olmadı
Yok hayır değil normal yolla oldu ilk gebelik10. Haftaya kadar kullandım ben bitince kutu bırak yenisini alma dedi. Tüp bebek miydi sizinki de?