• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Kızlar ben de bayramdan önce fetal dna için natera panorama firmasına kan vermiştim. Sonuçlar dün çıktı, çok şükür temiz. Bu sabah da doktor kontrolüm vardı, cinsiyeti kağıda yazmasını isteyecektim. Ama doktorumuz bizden önce davrandı, dün "Kuzu her şey yolunda, oğluşunuz geliyor" diye mesaj attı.:KK48: Eşime söylemedim, sabah da kontrolde cinsiyeti kağıda yazdırdım bilmiyormuş gibi :dondurma: Hafta sonu boyalarla olan cinsiyet partisini yapacağız, inşallah eşim anlamaz bildiğimi :dua:
Valla iyi sabretmişsin ben anında söyledim en fazla 15 dk tutabildim kendimi 😂 buna rağmen eşim bu haksızlık sen benden önce öğrendin dedi 😂😂

Valla iyi sabretmişsin ben anında söyledim en fazla 15 dk tutabildim kendimi 😂 buna rağmen eşim bu haksızlık sen benden önce öğrendin dedi 😂😂
Çok zor duruyorum ben de canım. Doktor zarfı verince de atladı hemen sen kesin bakarsın bende dursun diye, yeminler ediyor bir de bakmayacağına dair :oops: suçlu da hissediyorum böyle ama napayım o anki heyecanı en azından eşim yaşayabilsin istiyorum :KK37:

Çok zor duruyorum ben de canım. Doktor zarfı verince de atladı hemen sen kesin bakarsın bende dursun diye, yeminler ediyor bir de bakmayacağına dair :oops: suçlu da hissediyorum böyle ama napayım o anki heyecanı en azından eşim yaşayabilsin istiyorum :KK37:
Valla helal olsun iyi tutuyorsun kendini 😂

15 haftalıkti,herşey yolundaydi.sagliksiz bebeklerde 13-20 hafta arası kalbi durabilirmis benimkide sagliksizmis mesane ve böbreklerde genişlik farketti.iki gün olmasına rağmen hiçbir belirti olmadı sabah bulantım yine devam etti.hamilelik durumum stabildi hiç anlayamadım.uc çocuğum var rabbim onlara sağlıkla uzun ömürler nasip etsin çok şükür onlar var.sizler lütfen benim dururmumdan etkilenmeyin, Allah size sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin kızlar.
Canım tekrar geçmiş olsun Allah çocuklarına uzun sağlıklı ömürler versin. Sen ikili tarama ya da Fetal DNA yaptırmış mıydın ?

Ya benim doktorum perinatalog bana dediki basta fetali gerek gorursem yaptiracagim gerek gormezsem asla istemeyecegim dedi 2li zaman geldi ultrason cok iyiydi kani verdik 4 gun sonra sonuclar icin yazdi dediki fetali yaptiralim hemde ayrintili ooani istiyorum genoks ile anlasmqsi vardi bende ora ile yaptirdim ben 1 hafta kendime gelemedim cocukta bisey var ondan istedi diye cok detaylu istedi bir de,ama temiz cikti risklisin dedi atiyim sana sonuclarimi
Peki neden detaylı araştırmak istediğini söyledimi doktor?

Kızlar bacak çatlaklarınız çıktı mı? Catlak da değil de böyle mor mor. Benim üst bacağımın köşesinde çıktı bir de belimin yanında krem ve yağ kullanıyorum ama engelleyemedim sanırım
Hamilelik varisi diyorlar canım damar gibi incecik morluklar oluşuyor bende de var ☺️

Canım tekrar geçmiş olsun Allah çocuklarına uzun sağlıklı ömürler versin. Sen ikili tarama ya da Fetal DNA yaptırmış mıydın ?
Yaptırmadım yaş faktörü var diye zaten riskli cikicakti zehir etmek istemedim hamileligi kendime fetali de düşünmedim sağlıksız olduğunu bilirsemde aldiramazdim kiyamazdim kadere bırakmıştım.

Yaptırmadım yaş faktörü var diye zaten riskli cikicakti zehir etmek istemedim hamileligi kendime fetali de düşünmedim sağlıksız olduğunu bilirsemde aldiramazdim kiyamazdim kadere bırakmıştım.
Başın sağolsun canım. Allah diğer evlatlarına uzun ömürler versin. Yaşın kaç peki, bende fetal yaptırmak istemiyorumda o yüzden sordum.

Back
X