2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bebeğim 3 ay 1 haftalık ve meme reddi yaşıyorum ya 5 dk ancak emiyor bırakıyor sütüm yavaşladığı için mi etraf mı ilgisini çekiyor anlamıyorum bazen bırakıp ağlamaya başlıyor elimle sıkıyorum sütüm var ama emmiyor neden olabilir sizce
Bana da öyle oluyor diğer memeye geçiyorum süt akışı azalinca sinirleniyor bide büyüdüler 5dk baya icicyor

Hayırlı olsun şimdiden geçmiş olsun bandaj cıkıncada krem sürüp kestiğim köpük bardağı yerleştirip bezledim kaka yapınca temas etmesin yapışmasın kolay kabuk bağlasın diye
Bugün olduk sünnetimizi biraz zor geçecek sanırım süreç. Ama bize doktorumuz bardak vs. Kayıp risk oluşturabilir bandajı çıkarıp kremi sürmeniz ve verdiğimiz ilaçları kullanmanız yeterli olacaktır dedi. Kaka bulaşırsa da kaynamış ılımış suya pamuk batırıp sıkın kaka akar eğer akmazsa pudralama yapar gibi yapın dedi. Büyük beden bez bağladım sorun olmasın diye ama bardak konusunda bende pek emin olamadım.

Gerçekten yaptırdığımız zaman çok önemli. 2. Ayında bi sürü aşı oldu diye kıyamadık. Sünnet için 3. Ayı bekledik. Ameliyathanenin de farkına vardı, ağlayan çocukları da duydu tedirgin oldu. Sonrasında meme reddi yaşadık, uykuda ağlamalar vs. Neyse ki bi defa yaşanıp biten bi şey, çok şükür 😅
Geçmiş olsun tekrardan rabbim damatlığını da göstersin 😊

İlk başta da belirttim doktorun dediği bişey değil ben kemik yapısından dolayı 6 aydan sonra ilk çocuğumu oturtmaya başladım onu bile yavaş yavaş yürüteç asla kullanmadım sordunuz diye söyledim lütfen yönlendirme gibi düşünmeyin
Tabi, hepimizin yöntemi farklı olabilir. Ben de yürüteç kullanmayı düşünmüyorum.
Bana çok kontrolsüz geliyor.

Tabi, hepimizin yöntemi farklı olabilir. Ben de yürüteç kullanmayı düşünmüyorum.
Bana çok kontrolsüz geliyor.
Gelişimi için yarardan çok zararı var yürütecin. Oturmayı da 6 ayı bekleme sebebim desteksiz oturma için çünkü kas gelişimi hemen hemen o aylarda doktora özellikle sormadım benim bebeğim çok fazla kafasını tutamıyor yeni yeni başladı daha ki 4 ay 6 günlük şuan

Erkenden oturtmak istiyorsanız yüz üstü bırakmayı deneyebilirsiniz karın sırt kol kasları çok hızlı gelişiyor böylece

Aynı şeyleri yaşıyoruz ya resmen. Demek ki dönemsel. Yüzüne bakıp gülüyor mu arada 😂😂benimki çekip çekip bırakıyor etrafa bakıyor. Ağlıyor kendisini geriye atıyor
Evet seninle aynı gidiyoruz 😃 kalkıp yürürken emzirmekte buldum çareyi en azından karnı doysun bu dönemi atlatalım da alışkanlık edindirmeden bırakacağım sonra kesinlikle

Benim yazdığım kolay geçti diye yazmıştım hatta sonrasında da soruldu yine çok güzel geçtiğini yazdım arkadaşımız burada söylenen gibi benim için kolay olmadı yazınca kendi adıma tekrar cevap vermek istedim doktorumuzun verdikleri yeterli geldi ilk günden korktum ama onu bile güzel atlatmıştık
Pardon yanlış anlamışım o zaman inşallah bizimki de sizinki gibi kolay geçer diyim😅

Bugün olduk sünnetimizi biraz zor geçecek sanırım süreç. Ama bize doktorumuz bardak vs. Kayıp risk oluşturabilir bandajı çıkarıp kremi sürmeniz ve verdiğimiz ilaçları kullanmanız yeterli olacaktır dedi. Kaka bulaşırsa da kaynamış ılımış suya pamuk batırıp sıkın kaka akar eğer akmazsa pudralama yapar gibi yapın dedi. Büyük beden bez bağladım sorun olmasın diye ama bardak konusunda bende pek emin olamadım.
Büyük beze bile gerek yok . Bende yapışırsa diye endişe ettiğim için bezin çüküne gelen kısmına da krem , kremi bitince de sarı kantaron yağı sürmüştüm. Bu da fikir olsun size. Burdan öğrenmiştim bende 😂😂😂 hayırlı olsun sünneti bebişin

Büyük beze bile gerek yok . Bende yapışırsa diye endişe ettiğim için bezin çüküne gelen kısmına da krem , kremi bitince de sarı kantaron yağı sürmüştüm. Bu da fikir olsun size. Burdan öğrenmiştim bende 😂😂😂 hayırlı olsun sünneti bebişin
Benim bebeğim elinden gelse uçacağı için pipi bezde nereye denk geliyor hesaplayamıyorum😂 ama teşekkürler

Kızlar bebeğim 2 gündür çok huysuz. Uyutuyorum 5 dk sonra yeniden uyanıyor, agliyor, uykuya geçemiyor. Bugün abartısız 13 saat uyanikti hiç ama hiç uyumadı. Ben de aşırı yoruluyorum .siz neler yapıyorsunuz, bi tavsiyeniz var mı

Hayırlı olsun sizede gecmiş olsun.tercih sizin kullanıp kullanmamak rahat ettim kolaylık olsun diye çok şükür toparlandı 🙂

Kızlar bebeğim 2 gündür çok huysuz. Uyutuyorum 5 dk sonra yeniden uyanıyor, agliyor, uykuya geçemiyor. Bugün abartısız 13 saat uyanikti hiç ama hiç uyumadı. Ben de aşırı yoruluyorum .siz neler yapıyorsunuz, bi tavsiyeniz var mı
Uyandıktan 1 1 buçuk saat sonra geri uyutmaya çalışmak lazım. Uyumadıkça daha da kuduruyorlar. Gece uyku geçişi hala zor ama gün içindeki huysuzluğu bir nebze azaldı gibi.

Uyandıktan 1 1 buçuk saat sonra geri uyutmaya çalışmak lazım. Uyumadıkça daha da kuduruyorlar. Gece uyku geçişi hala zor ama gün içindeki huysuzluğu bir nebze azaldı gibi.
Evet bu doğru en fazla fazla 2 saat sonra artık uyutmak lazım kucakta 10-15 dk bile dalsa iyi geliyor enerji kazanıyorlar yoksa huysuzluk başlıyor ve adrenalin hormonu salgılanmaya başlayıp okey benim uykuya ihtiyacım yok o zaman diyor hormonlar salgılanıyor sonra hayda bir türlü uğraş dur uykuya dalamıyorlar.

Evet bu doğru en fazla fazla 2 saat sonra artık uyutmak lazım kucakta 10-15 dk bile dalsa iyi geliyor enerji kazanıyorlar yoksa huysuzluk başlıyor ve adrenalin hormonu salgılanmaya başlayıp okey benim uykuya ihtiyacım yok o zaman diyor hormonlar salgılanıyor sonra hayda bir türlü uğraş dur uykuya dalamıyorlar.
Tamam kızlar sagolun. Kucakta dahi olsa uyutmaya calisayim o zaman

Tamam kızlar sagolun. Kucakta dahi olsa uyutmaya calisayim o zaman
Ay yanlış da yönlendirmiyim şimdi. Benim kız gündüz uykularını maalesef ki sadece kucakta uyuyor alıştı. Eğer sizde uyuytabilirseniz bırakmaya çalışın yatağına. Sonra benim kız gibi alışır vallahi daha zor olur 🥴🥴

Back
X