2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Biz de dün olduk aşımızı aynı şekilde hem huzursuz hem de atesleniyor. Mamasının bi kısmını içmiyor ,memede de düzgün çekmiyor. Olumsuz etkiledi bu aşı bizi
Biz aşıyı olali 3 gun oldu hâlâ cok huzursuz ve istah gitti. Hiç mama içmiyor, memede bile nazlaniyor. Uykuya dalmasi çok zorlaştı.

Ahh o maflor damla bizi perişan etti. 1 aylıkken doktor önerisiyle basladik. Bebegimin kakasi yesile döndü, ishal oldu , bir günde 12 kez kaka yaptığını bilirim. Kakasi mukuslandi doktora soyledim kaka tahlili yaptı, kakada amip pozitif. Doktor dediki dizanteri olmuş. Antibiyotik verdi 10 gun kullandık. Yavrum aglama krizlerine giriyordu. Meger sut alerjisi varmis. Buradaki annelerin yorumları bana çok faydalı oldu başka bir doktora gittim o anladı süt alerjisi olduğunu. Ne üzülmüştüm o günlerde. Dediğiniz gibi meger maflorda süt proteini varmis.
Çok geçmiş olsun. Maalesef işte bazen bilmeden böyle şeyler başlandığında daha kötü olabiliyor . Bizimki o kadar ilerlemeden farkettik hemen kestik mafloru .

Ahh o maflor damla bizi perişan etti. 1 aylıkken doktor önerisiyle basladik. Bebegimin kakasi yesile döndü, ishal oldu , bir günde 12 kez kaka yaptığını bilirim. Kakasi mukuslandi doktora soyledim kaka tahlili yaptı, kakada amip pozitif. Doktor dediki dizanteri olmuş. Antibiyotik verdi 10 gun kullandık. Yavrum aglama krizlerine giriyordu. Meger sut alerjisi varmis. Buradaki annelerin yorumları bana çok faydalı oldu başka bir doktora gittim o anladı süt alerjisi olduğunu. Ne üzülmüştüm o günlerde. Dediğiniz gibi meger maflorda süt proteini varmis.
Vah yavrum.. Boşuna mı içmiş oldu antibiyotiği?

4. Ay uyku gerilemesinde dediğiniz gibi oluyor. Özellikte Gündüz uyku süreleri de azalmışsa, desteksiz uyuyamıyorsan ya da desteklerse bir yenisi daha eklendiyse, uykuya dalması uzun sürüyorsa uyku regresyonu var demek oluyor. Gelişimsel bir dönem. 2 3 hafta sürmesi bekleniyor
3. Aydan beri yaşıyoruz uyku sıkıntısını, gerileme bizde erken başladı sanırım dediğiniz gibi uyku süreleri kısaldı ama uykuya yeni bi destek eklemedim hep kucağımda pış pış yapıp uyutuyorum

Arkadaşlar selamlar oruc tutanlar içinde hayırlı ramazanlar, ben sürekli her uyuduğumda kabus görüyorum :( benim gibi olan var mı? Ne zaman duzelecek benim psikolojim hic bilmiyorum psikiyatriste gidip ilaç da almak istemiyorum çünkü hâlà emziriyorum ve daha önce hiç böyle olmadım hayatım boyunca.

Arkadaşlar selamlar oruc tutanlar içinde hayırlı ramazanlar, ben sürekli her uyuduğumda kabus görüyorum :( benim gibi olan var mı? Ne zaman duzelecek benim psikolojim hic bilmiyorum psikiyatriste gidip ilaç da almak istemiyorum çünkü hâlà emziriyorum ve daha önce hiç böyle olmadım hayatım boyunca.
Damlacım ben üst üste 3 gün çocuğa hep birşeyler olduğunu gördüm sen nasıl rüyalar görüyorsun hatta durum mesajı olarak ta paylaşmıştım bilinçaltı korktuğun için falan dediler bir kaç video izledim bide sadaka verdik içim rahatladı olacakki biranda kesildi rüyalar

Damlacım ben üst üste 3 gün çocuğa hep birşeyler olduğunu gördüm sen nasıl rüyalar görüyorsun hatta durum mesajı olarak ta paylaşmıştım bilinçaltı korktuğun için falan dediler bir kaç video izledim bide sadaka verdik içim rahatladı olacakki biranda kesildi rüyalar
Merhaba ben bazen cocuk ile ilgili bazen de geçmişte yasadigim travmalar ile ilgili görüyorum ama bu dogumdan sonra oldu maalesef.

4.ay aşılardır uyku gerilemesidir tamam huzurusuz uyumaz dedik 5.aya girdik her şey daha kötü oldu asla uyumayan bi bebek en son çare ayakta sallıyorum ayağım hissiz olana kadar yok asla uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım

Merhaba ben bazen cocuk ile ilgili bazen de geçmişte yasadigim travmalar ile ilgili görüyorum ama bu dogumdan sonra oldu maalesef.
Doğum sonrası lohusalık psikolojik olarak çok etkiliyor malesef kafanı boşaltıp farklı şeylerle meşgul edebilirsin videolar izle kişisel gelişim biraz etkisi oluyor

Kızlar ozel menenjit aşılarını yaptırdınız mi? Biz yarın 5 aylık olcaz ama 4. Ay aşısını bu ayın sonunda olcaz bszi sebeplerden ötürü geç gidiyoruz

Sevgili hanımlar
Bebegim 4ay 10 günlük.
Hem anne sütü hem mama ile besleniyor.
5gun önce 4.ay aşılarını olduk. O zamandan beri biberonu almıyor reddediyor bu yüzden hiç mama içmiyor. Memeyi de emerken nazlaniyor. 1gundur kaka yapmadi çok huzursuz. Acaba asilardan mi yoksa atak mı? Bu durumu yaşayanlarıniz oldu mu? Beslenemiyor aç kalıyorum gibi hissediyorum çok üzülüyorum.

Sevgili hanımlar
Bebegim 4ay 10 günlük.
Hem anne sütü hem mama ile besleniyor.
5gun önce 4.ay aşılarını olduk. O zamandan beri biberonu almıyor reddediyor bu yüzden hiç mama içmiyor. Memeyi de emerken nazlaniyor. 1gundur kaka yapmadi çok huzursuz. Acaba asilardan mi yoksa atak mı? Bu durumu yaşayanlarıniz oldu mu? Beslenemiyor aç kalıyorum gibi hissediyorum çok üzülüyorum.
Bu 4.ay aşısı neymiş herkes şikayetçi. Biz 10 gün geçti 4 ayı daha yaptırmadık yeni hastalıktan çıktı diye yaptırmak istemedim iyice gözüm korktu😥😥

Back
X