- Konu Sahibi kediannesibiri
- #33.061
Tahin alerjik bir ürün yapabilirBirde tahin alerji yapar mı bebeklerde ? Tahinli bir şeyler yedim ve kanlı kaka yaptı . Acaba tahin mi süt mü anlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahin alerjik bir ürün yapabilirBirde tahin alerji yapar mı bebeklerde ? Tahinli bir şeyler yedim ve kanlı kaka yaptı . Acaba tahin mi süt mü anlayamadım
Benim tartımda 7 üstü cıkıyo pek almamış dier aya bakarak artık az kilo alımı olur.aile hekimine gidemedim daha4-5 ay arası kaç gram aldı bebekleriniz arkadaşlar
Vitamin mi buBugün kadın doğum doktoruma geldim saç dökülmem olduğunu söyledim. Elenatal 3 önerdi size de söyleyeyim dedim![]()
Yani kaç gram almış olduBenim tartımda 7 üstü cıkıyo pek almamış dier aya bakarak artık az kilo alımı olur.aile hekimine gidemedim daha
500 gram ek gıdaya geçişde düşüş oluyo sonra alıyolarYani kaç gram almış oldu
törpülüyor musun pekiKızlar her ne kadar kessem de bebisim tırnaklarıyla yüzünü bazen çiziyor. Bunun için krem kullanan var mı, ne kullaniyorsunuz
MultivitaminVitamin mi bu
O zaman bizimki de normal. ben birden böyle azalınca korktum birde alerji yüzünden mi diye düşündüm açıkçası500 gram ek gıdaya geçişde düşüş oluyo sonra alıyolar
Bizim günümüz yakındı değil mi seninle? Ne kadarlık oldu senin minnoş?500 gram ek gıdaya geçişde düşüş oluyo sonra alıyolar
Ben ebebekten baby plus balance almıştım ama arkadaşımda baby plus star var çok memnunMerhabalar kanguru olarak hangi markayı önerirsiniz
Oooo sizler buraya uğrar mıydınızselam kızlar
törpülüyor musun peki
Yok yok korkma normal daha da az alacaklar ilerleyen aylardaO zaman bizimki de normal. ben birden böyle azalınca korktum birde alerji yüzünden mi diye düşündüm açıkçası
Evet 2 gün var aramızda şuan iyiyiz çok şükür seninki ne alemde bi ara kilosunda sıkıntı vardı şimdi nasılBizim günümüz yakındı değil mi seninle? Ne kadarlık oldu senin minnoş?
Kesip törpülemen lazım çizilmesini engelliyoKızlar her ne kadar kessem de bebisim tırnaklarıyla yüzünü bazen çiziyor. Bunun için krem kullanan var mı, ne kullaniyorsunuz
AA hoş geldin nereledeydin nasılsın sen gittin sohpetler azaldiselam kızlar
törpülüyor musun peki
hatırlandım mııOooo sizler buraya uğrar mıydınızaleyküm selam. Sizin grup ne alemde? Büyüdü mü bebekler? Ataklar başladı mı?