2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Dün gece bizim oda nem ısı ölçerde (kanz) 25 falandı sanırım kamera var philips onda 27 ölçüyodu. Uzun kollu zıbın ve alt vardı üstünde ünce die örtü örttüm ama gece ıyandım gogsu soğuktu

EEe kime inancaz ya doktorlar 24 derece üstünde tek zıbın yeter diyo da çocuğun göğsü soğumuş yani ince bi şey örttüm şimdi

Ben üstünü örtüyorum valla hemde kalın battaniyeyle. Ben onlara pek bakmiyorum bebekler seviyor sıcağı. Hiçte terlemiyor dediğin gibi ben tsortle terliyorum

Uyurken üstüne örtmen lazım zaten canım o uyanıklık zamanı için

Çok iyi yapmışsınız ben Hu yüzden yapmadım Mevlüt eve de kalabalık kabul etmiyorum en fazla 3-4 kişi :/

EEe kime inancaz ya doktorlar 24 derece üstünde tek zıbın yeter diyo da çocuğun göğsü soğumuş yani ince bi şey örttüm şimdi
o sırada 24 derecede uzun kollu zıbın, üstüne alt üst takım, üstüne uyku tulumu giydiren ben..... benim bebeğim çok zor ısınıyor ve üşüyünce uyanıyor ya. derisinin renginden anlıyorum ben üşüyüp üşümediğini. o giydirme tablosu kesinlikle bize uygun değil

Hmm valla çözersen bizede haber ver hocam. Merak ettim şimdi

Ah evet en mantıklısı durmuyor deyip kucaktan indirmrmrk, uyku saati diyip uyutmak, alerjisi oldu diye hikaye sıkmak ajitasyon ve sinir ile anlatmak been hep I misafirler gidince düşündüm bunları ama geç kaldım artık ilerleyen zamanlarda ki kişilere uygulayacağım

Uyurken Ort Bence. Uyanıkken Ben senin giydirdigin üzerine hırka ekliyorum sadece. Çift corap çift pantolon. Ama uyurken zıbın, üst, pantolon, tek kat corap, kundak, yorgan şeklinde yatırıyorum. Ama saçı terliyor bazen. Bazen iyi oluyor. Açtığımds Vücudu iyi oluyor. Evim sabit 24 derece.. (tavsiye değil bu arada saç terlemesi bana acaba dedirtiyor)

24 derecede bu kadarçift çift giydirip üstüne kundak+yorgan biraz fazla geldi bana ya kafası terliyosa demek ki ona da fazla geliyor

Ya benimki de sıcak sevmiyor işte üstğne ekstra battaniye falan örtsem kesin uyanır. Bi kere dıları çıkarken uyudu diye yeleğini çıkarmadan kalın battaniyeye sardım kıyameti koparttı yelek çıkana kadar susmadı resmen boynu göğsü hemen isilik oldu huylu benim oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…