Dün gece bizim oda nem ısı ölçerde (kanz) 25 falandı sanırım kamera var philips onda 27 ölçüyodu. Uzun kollu zıbın ve alt vardı üstünde ünce die örtü örttüm ama gece ıyandım gogsu soğuktuYa bu sıcaklığa göre giydirme tablosu yanlış olabilir miev 24 derece kıda kollu beyaz iç zıbın üstüne ince uzun kollu body giydirdim uyuyo şimdi baktım elimle göğsü soğuk çocuğun ben terliyorum ne yapayım ince bi şey mi örtsem ya
Nasıl ölçmem lazım :/ benim iki göğsüm farklı bi de bir beden farklıdır birbirinden
EEe kime inancaz ya doktorlar 24 derece üstünde tek zıbın yeter diyo da çocuğun göğsü soğumuş yani ince bi şey örttüm şimdiDün gece bizim oda nem ısı ölçerde (kanz) 25 falandı sanırım kamera var philips onda 27 ölçüyodu. Uzun kollu zıbın ve alt vardı üstünde ünce die örtü örttüm ama gece ıyandım gogsu soğuktu
Valla bende şaştım kaldım.EEe kime inancaz ya doktorlar 24 derece üstünde tek zıbın yeter diyo da çocuğun göğsü soğumuş yani ince bi şey örttüm şimdi
Öyle yapıyım o zamanKontrole gittiginde sor sen yine de. Ama yatarken ellerinden tut hafif hafif kaldır tam oturtmadan hergün yap bu egzersizleri.
Ben üstünü örtüyorum valla hemde kalın battaniyeyle. Ben onlara pek bakmiyorum bebekler seviyor sıcağı. Hiçte terlemiyor dediğin gibi ben tsortle terliyorumYa bu sıcaklığa göre giydirme tablosu yanlış olabilir miev 24 derece kıda kollu beyaz iç zıbın üstüne ince uzun kollu body giydirdim uyuyo şimdi baktım elimle göğsü soğuk çocuğun ben terliyorum ne yapayım ince bi şey mi örtsem ya
Uyurken üstüne örtmen lazım zaten canım o uyanıklık zamanı içinYa bu sıcaklığa göre giydirme tablosu yanlış olabilir miev 24 derece kıda kollu beyaz iç zıbın üstüne ince uzun kollu body giydirdim uyuyo şimdi baktım elimle göğsü soğuk çocuğun ben terliyorum ne yapayım ince bi şey mi örtsem ya
Çok iyi yapmışsınız ben Hu yüzden yapmadım Mevlüt eve de kalabalık kabul etmiyorum en fazla 3-4 kişi :/Cuma günü kayınvalidem mevlüt yaptı. Çocuğu herkes gidene kadar zorla uyuttum tam gözünü açacak oluyodu memeyi verdim ağzına geri uyuttum. Katil olcaktım yoksa her gelen elini yüzünü elledi öpmeye çalıştı gittim yıkadım elini yüzünü bi daha da içerden çıkartmadım.
Çok teşekkür ederim
Burfan bakabilirsin canım
o sırada 24 derecede uzun kollu zıbın, üstüne alt üst takım, üstüne uyku tulumu giydiren ben..... benim bebeğim çok zor ısınıyor ve üşüyünce uyanıyor ya. derisinin renginden anlıyorum ben üşüyüp üşümediğini. o giydirme tablosu kesinlikle bize uygun değilEEe kime inancaz ya doktorlar 24 derece üstünde tek zıbın yeter diyo da çocuğun göğsü soğumuş yani ince bi şey örttüm şimdi
On süt dediğin kaç ml? Çünkü benimde son günlerde sağdığım sütler çok yağsız, hep suluBen de o şarjlıyı aldım. Sadece önsüt iyi çıkıyor yağlı süt gelmiyor. Hele emzirdikten sonra boşaltma için hiç işe yaramıyor bende
Hmm valla çözersen bizede haber ver hocam. Merak ettim şimdi37. Haftam Eylül'ün ilk haftasına denk geldi o yüzden seminere giremedim. Çalışır raporunu 32. Haftada aldığımda o raporda yazdı zorunlu izne çıkacağım tarih o yüzden ben söylemesem de biliniyordu 37 haftalık olduğum. Sorun zaten doğum öncesi iznimi kullanmam değil kullanmayayım tamam yönetmelik böyleymiş diyorum ama SGK sistemi ve MEB sistemi birbiriyle çakışıyor. SGK ya göre kullanmamda sakınca yok bu yüzden SGK sistemi doğum sonrası raporunu o izinleri de kullanacağım şekilde veriyor bana ama MEB sistemi de onu kabul etmiyor doğum öncesi izinlerin aktarılmayacak şekilde rapor getir diyor
TM seninki doğru hocam benimde 3 Aralık aramızda 4 gün var o 4 gün nasıl oluyo onu çözemedimBen sadece bir hafta gittim baktım mebbisten 29 kasım bitiş görünüyor anlamadım bende
Ah evet en mantıklısı durmuyor deyip kucaktan indirmrmrk, uyku saati diyip uyutmak, alerjisi oldu diye hikaye sıkmak ajitasyon ve sinir ile anlatmak been hep I misafirler gidince düşündüm bunları ama geç kaldım artık ilerleyen zamanlarda ki kişilere uygulayacağımCuma günü kayınvalidem mevlüt yaptı. Çocuğu herkes gidene kadar zorla uyuttum tam gözünü açacak oluyodu memeyi verdim ağzına geri uyuttum. Katil olcaktım yoksa her gelen elini yüzünü elledi öpmeye çalıştı gittim yıkadım elini yüzünü bi daha da içerden çıkartmadım.
Uyurken Ort Bence. Uyanıkken Ben senin giydirdigin üzerine hırka ekliyorum sadece. Çift corap çift pantolon. Ama uyurken zıbın, üst, pantolon, tek kat corap, kundak, yorgan şeklinde yatırıyorum. Ama saçı terliyor bazen. Bazen iyi oluyor. Açtığımds Vücudu iyi oluyor. Evim sabit 24 derece.. (tavsiye değil bu arada saç terlemesi bana acaba dedirtiyor)Ya bu sıcaklığa göre giydirme tablosu yanlış olabilir miev 24 derece kıda kollu beyaz iç zıbın üstüne ince uzun kollu body giydirdim uyuyo şimdi baktım elimle göğsü soğuk çocuğun ben terliyorum ne yapayım ince bi şey mi örtsem ya
Acaba uyanıkken mi o?EEe kime inancaz ya doktorlar 24 derece üstünde tek zıbın yeter diyo da çocuğun göğsü soğumuş yani ince bi şey örttüm şimdi
20ye yakın herhalde ayıramıyorum ki ama süt çok sulu dediğin gibiOn süt dediğin kaç ml? Çünkü benimde son günlerde sağdığım sütler çok yağsız, hep sulu
24 derecede bu kadarçift çift giydirip üstüne kundak+yorgan biraz fazla geldi bana ya kafası terliyosa demek ki ona da fazla geliyorUyurken Ort Bence. Uyanıkken Ben senin giydirdigin üzerine hırka ekliyorum sadece. Çift corap çift pantolon. Ama uyurken zıbın, üst, pantolon, tek kat corap, kundak, yorgan şeklinde yatırıyorum. Ama saçı terliyor bazen. Bazen iyi oluyor. Açtığımds Vücudu iyi oluyor. Evim sabit 24 derece.. (tavsiye değil bu arada saç terlemesi bana acaba dedirtiyor)
Ya benimki de sıcak sevmiyor işte üstğne ekstra battaniye falan örtsem kesin uyanır. Bi kere dıları çıkarken uyudu diye yeleğini çıkarmadan kalın battaniyeye sardım kıyameti koparttı yelek çıkana kadar susmadı resmen boynu göğsü hemen isilik oldu huylu benim oğlano sırada 24 derecede uzun kollu zıbın, üstüne alt üst takım, üstüne uyku tulumu giydiren ben..... benim bebeğim çok zor ısınıyor ve üşüyünce uyanıyor ya. derisinin renginden anlıyorum ben üşüyüp üşümediğini. o giydirme tablosu kesinlikle bize uygun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?