Çift kıyafeti uyanıkken giydiriyorum, uyurken tek kat ama kafası yine terliyor24 derecede bu kadarçift çift giydirip üstüne kundak+yorgan biraz fazla geldi bana ya kafası terliyosa demek ki ona da fazla geliyor
Doğru yapıyormussun hızlı basmak sakıncalıymjsCanım çok hızlı basma, biraz yavaş şekilde ve ben biraz daha burun kanatlarına doğru sıkıyorum, bir de buradaki gibi şırınganın ucuna yedek uçlardan takmak çok iyi oldu bize
Benim bebek prematüre, düzeltilmiş haftasına göre 1 aylık bile değilken pamukçuk kapladı dilinin tamamını kenarları. Karbonatlı su ile hem dilini hem meme ucunu her defasında silmeme rağmen geçmedi. Mikostatin isimli ilaca başladım. 10 gün sonra dilinin ucunda azalma oldu. İki haftaya baya geçti ama hala fil kökünde vardı. İlacı bıraktım. En son bir doktor mikostatin ile dilini kazıyarak temizle mantar kök atmış oraya kalıntıları kalmış demişti. O u yapınca tamamen düzeldi. Biraz geç düzeliyor ama geçiyor merak etmeyin.Kızlar 3 aylıkken pamukçuk olduk biz yayavrumun ağzının içi bembeyaz dudaklarının içi falan da öyle bir de sesi kısıldı ilk günler karbonatlı su ile temizledim ama anlık etki etti tekrar olmaya başladı dili üzerinde doktor bir ilaç verdi iki gündür onu kullanıyoruz ama hala aynı bugün de benim göğüs uçlarim ilk emzirme zamanları gibi acımaya başladı doktor çatlak vardır kreme başla dedi zaten pamukçukta ondan olur sizden geçmiştir dedi çocuk ağlıyor sesi çıkmıyor ya çok üzülüyorum bizim doktor sesi pamukcuktan değildir dedi ama güvendiğim başka bir doktora sordum Pamukcuk yapar dedi. Onun dışında bir şeyi yok çünkü çok şükür. Bu Pamukcuk kaç günde geçer acaba başından geçen var mı
Bunu ben de okumuştum ama pek anlayamadım mecbur yapıcaz :/A adenliyahermionegranger- Kixlar az önce çok mühim bir şey öğrendim ve acil sizinle paylaşmaya geldim. merveogrtmnn sanirim sizlerle konuşmuştuk bunu özellikle etiketledim
SERUM FİZYOLOJIK YAPMAK KULAKTA SIVI BİRİKİMİ YAPABİLİRMIS.
Ya şu çocuk büyütmek çok tuhaf bir şey. Birinin a dediği b çıkıyor. B tamam diyorsun. Sonra a çıkıyor. Napacagimi şaşırdım. Bronşit olmasın derken bu sefer kulagini etkiliyormus.
Sizinde haberiniz olsun benim uygulamam doğru değilmiş.
Benim bebek prematüre, düzeltilmiş haftasına göre 1 aylık bile değilken pamukçuk kapladı dilinin tamamını kenarları. Karbonatlı su ile hem dilini hem meme ucunu her defasında silmeme rağmen geçmedi. Mikostatin isimli ilaca başladım. 10 gün sonra dilinin ucunda azalma oldu. İki haftaya baya geçti ama hala fil kökünde vardı. İlacı bıraktım. En son bir doktor mikostatin ile dilini kazıyarak temizle mantar kök atmış oraya kalıntıları kalmış demişti. O u yapınca tamamen düzeldi. Biraz geç düzeliyor ama geçiyor merak etmeyin.
Her beslenme öncesi ve sonrası temizlemek gerekiyor.Bende aynı ilacı kullanıyorum günde bi kere gazlı bez ile silerek sürüyorum ağzınasuan hiç düzelme yok sabır bakalım
Her beslenme öncesi ve sonrası temizlemek gerekiyor.
Benim kardeşim cocuk doktoru. O yaptı sık sık yapın atsın balgamı dedi.cünkü aspirator derin cekme yapmıyorA adenliyahermionegranger- Kixlar az önce çok mühim bir şey öğrendim ve acil sizinle paylaşmaya geldim. merveogrtmnn sanirim sizlerle konuşmuştuk bunu özellikle etiketledim
Ya şu çocuk büyütmek çok tuhaf bir şey. Birinin a dediği b çıkıyor. B tamam diyorsun. Sonra a çıkıyor. Napacagimi şaşırdım. Bronşit olmasın derken bu sefer kulagini etkiliyormus.
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için ben hiç kullanmadım zatenA adenliyahermionegranger- Kixlar az önce çok mühim bir şey öğrendim ve acil sizinle paylaşmaya geldim. merveogrtmnn sanirim sizlerle konuşmuştuk bunu özellikle etiketledim
Bizde de 2 kedi var ben olabildiğince temasını engellemiyorum ki alışsınlar hiç böyle sorunlar yaşamadık ama cins kediyse onlarda oluyormuş.Kızlar kedisi olan var mı ? Benim kedim bebegim dogdugundan beri bebegimi kabullenemedi heryere ısrarla çişini yapmaya devam ediyor koltuklara halılara artık temizlemekten derman kalmadı hijyen açısından bulundugumuz odaya almamaya başldım çünkü bebişi koltuga falan ytırıyorum mikrop kapat diye korkuyorum bu sefer daha da sapıtmaya başladı kapının önüne işemiş halılarıma yine işemiş ben napıcam böyle
Canım ağzı açık olursa bir sıkıntı olmaz dedi doktor bana ağzı açık olsun ona dikkat edin siz de.A adenliyahermionegranger- Kixlar az önce çok mühim bir şey öğrendim ve acil sizinle paylaşmaya geldim. merveogrtmnn sanirim sizlerle konuşmuştuk bunu özellikle etiketledim
nerede okudum ya da dinledim hatırlamıyorum ama bu konuyu bayağı araştırmıştım. yatar pozisyonda ve ağzı açık olunca kulağa kaçma ihtimali çok azalıyormuş. osman gönülal da orta kulak iltihabı olur diyenlere bu ihtimalin çok az olduğunu söylemişti. bebeklerin çoğunda orta kulak iltihabı olur zaten ama bunu SFye bağlamak doğru değil demişti. SF yapmayınca oluşacak sıkıntı, yapınca oluşacak sıkıntıdan daha fazla diyor her halükarda. hep bir kâr zarar dengesi var galiba yaA adenliyahermionegranger- Kixlar az önce çok mühim bir şey öğrendim ve acil sizinle paylaşmaya geldim. merveogrtmnn sanirim sizlerle konuşmuştuk bunu özellikle etiketledim
Benim kızımda biraz hasta gibi arada öksürüyor. Nebilzatorden hava veriyorum burnuna da sprey şeklinde olan serum fizyolojik aldım ondan sıkıyorum 2 birine 2 diğerine. Küçücük çocuğun burnuna o kadar suyu birden sıkmak bana pek mantıklı gelmiyor.A adenliyahermionegranger- Kixlar az önce çok mühim bir şey öğrendim ve acil sizinle paylaşmaya geldim. merveogrtmnn sanirim sizlerle konuşmuştuk bunu özellikle etiketledim
hiç kullanmamak değil de benim gibi abartmamak lazım sanırumTeşekkür ederim canım bilgi verdiğin için ben hiç kullanmadım zatenbaşka bir arkadaşa yorum yapmıştım bu konuda
o videoyu bende izledim ama sıvı birikimi başka bir şey mi ki? evet kar-zarar dengesi var bemcenerede okudum ya da dinledim hatırlamıyorum ama bu konuyu bayağı araştırmıştım. yatar pozisyonda ve ağzı açık olunca kulağa kaçma ihtimali çok azalıyormuş. osman gönülal da orta kulak iltihabı olur diyenlere bu ihtimalin çok az olduğunu söylemişti. bebeklerin çoğunda orta kulak iltihabı olur zaten ama bunu SFye bağlamak doğru değil demişti. SF yapmayınca oluşacak sıkıntı, yapınca oluşacak sıkıntıdan daha fazla diyor her halükarda. hep bir kâr zarar dengesi var galiba ya
bende sırtına vurmayı sevmiyorum. beyne zarar gelmesin diye sallamayın uyurken diyorlR ama çat çut sırtına vurun diyolarBenim kızımda biraz hasta gibi arada öksürüyor. Nebilzatorden hava veriyorum burnuna da sprey şeklinde olan serum fizyolojik aldım ondan sıkıyorum 2 birine 2 diğerine. Küçücük çocuğun burnuna o kadar suyu birden sıkmak bana pek mantıklı gelmiyor.
Aynen doğru diyosun dediğim gibi ben hiç yapmadım burun yıkamayı. Büyük kızıma yaptım bikac kez ama baya buyukken yani şuan çok küçük olduğu için kıyamıyorum, sadece sprey olarak sıkıyorum aspiratörle çekiyorum biraz zaten burnu çok tıkalı değil gibi de arada öksürüyor o canımı sıkıyor. İnşallah ilerlemeden atlatirlar hemen, bütün bebisler.. Çocuk büyütmek zor mesele ben 5 senede unutmuştum bu günleri, rahata alışmışım bayahiç kullanmamak değil de benim gibi abartmamak lazım sanırum
o videoyu bende izledim ama sıvı birikimi başka bir şey mi ki? evet kar-zarar dengesi var bemce
bende sırtına vurmayı sevmiyorum. beyne zarar gelmesin diye sallamayın uyurken diyorlR ama çat çut sırtına vurun diyolar
Evet bunu bende gördüm bikac gün önce mantıklı bu nebilzatorden verip sırtına vurun diyor. Öyle sıkma falan da yok daha iyi bence denemek lazım
Her beslenme öncesi vebeonrası karbonatlı su için dedim. Diğeri hakkında bilgim yok açıkçası. Ben hem mikostatin vermiştim hemde karbonatlı su ile devam etmiştim.Günde 4 kere dedo canım doktor bir keresini silerek yapıyorum her besleme öncesi sonrası fazla olmaz mızaten tadından hiç haz etmedi benimki
Bebek gelince mi odaya almamaya başladınız yoksa doğumdan önce mi? Benim kedim de yatak odasında bizimle beraber uyuyordu kızım gelmeden 1 ay önce odaya almamaya başladım ve ona uyumayı seveceği başka bir ortam oluşturdum. Kedi tüneli aldım kumaşından hoşlandığı bir battaniye ile bir köşe yaptım sevdiği oyuncakları ve tüneli oraya yerleştirdim böylece o alana alıştı. Şu an sadece sabahları uyanma saatimizde odanın kapısına geliyor bekliyor çıkmamızı.Evet biliyorum yok kısır kedim yani şöyle yatak odasında bizimle yatıyordu hep ama nolur nolmaz diye yatak odasına alamadık kapıyı kapattık saatlerce kapının önünde miyavlıyordu sonrada işemeye başladı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?