2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Peki mesela geceden kasıt ne? Bebeğim 8 dedin mi gece uykusunda artık kuşum. Sabah 6-7 ye kadar da uyuması bekleniyor sonuçta bu 10 saat hiç bez değiştirmiyor muyuz?
Ben en son gece 11’de değiştirdim. Benim geceden kastım aslında biz de uyumaya hazırlandığımızda yani 10-11 civarı

Denemedim valla anne sütü dışında su bile içirmedim hiç. Yapmalı mıyım emin değilim kuzum.

O da probiyotik diye biliyorum ama işe yaramadığı konusunda hem fikiriz
Canım probiyotikler bebekten bebeğe değişiyor farklı bir tane dene istersen, ben iki kızıma da biogaia kullandım, memnun kaldım. Ama işe yaramıyorsa değiştirmek lazım bence

Canım probiyotikler bebekten bebeğe değişiyor farklı bir tane dene istersen, ben iki kızıma da biogaia kullandım, memnun kaldım. Ama işe yaramıyorsa değiştirmek lazım bence
Doğru diyorsun canım değiştireyim bence de en iyisi

Aynı şekilde ya altını açınca keyiflenip uykusu açılıyo ama sonra uyutmak kolay olmuyo. Ben pişik olur diye korkuyorum çişli ıslak beklerse pişik veya idrar yolu enfeksiyonu olur mu acab
Pişik olmadı olsa olurdu heralde daha yeni çiş örneği verdik kontrol amaçlı bakalım umarım bir şey çıkmaz

Ben genelde gece degiştirmemeye calısıyorum. Kaka yapmadıgı müddetce. Zaten uyurken cok çiş kaka olayı olmuyor. Uyanıp yapıyor.
Bizde öyle benimki zaten 12-1 gibi gece uykusuna geçiyor değiştiriyorum yatıyor genelde gece kaka yapmaz çiş de belki 1 kez yapıyor 10-11 gibi uyanıyor o zaman değiştiriyorum hiç sorun yaşamadk henüz , bez değiştirme yaparsam uykusu dağılır eminim.

Kızlar son iki gecedir oğlum çok huzursuz. 82 günlük. Ağzı aşırı sulanıyor hep tükürük var eli hep ağzında sizce diş olabilir mi? Ama daha çok erken

Kızlar son iki gecedir oğlum çok huzursuz. 82 günlük. Ağzı aşırı sulanıyor hep tükürük var eli hep ağzında sizce diş olabilir mi? Ama daha çok erken
Olabilir canım benim ilk kızımın çok erken başladı salyaları kaşınmaları 5 aylıkken çıkardı ilk dişini

Hanımlar bebeğim iki seferdir haftası dolduğu için fitille kaka yapıyor. Yine 5 gün oldu. Bu kaka için napabilirim yaaa? Yaşayan var mı böyle bir şey?
ben yaşamıştım canım 5 günde bir yine kendi kendine yapıyordu. bir şey kullanmadım 2 güne düştü şimdi. neden oluyor hiçbir fikrim yok ama düzene girecektir diye düşünüyorum

bu gece ben de değiştirmedim, sabah 7 gibi mutlaka uyanıyor o zaman değiştiririm dedim. uykusu açılmadı, açılmadığı için de hiç gaz çıkarmadı emdşkten sonra. şu an aşırı gazı var çok sıkıntı çekiyoruz. bilmiyorum alakası var mı ama benim bebek uyurken gaz çıkaramıyor hiç. bundan sonra gece açarım altını artık uykusunun açılması lazım

ya benim bebeğim aşırı kusuyor artık illallah ettim arkadaşlar bu kadar değildi normalde ama son 1 haftadır ne kıyafet yetişiyor ne mendil. acaba çok mu emiyor diyorum ama çok erken de bıraktıramıyorum kıyameti koparıyor. doymadı diye düşünüyorum öyle olunca. aslında çok uzun süre de emmiyor, her iki memeyi de 7-8er dk emdi mi tamam. gastrotuss baby şurup verdim ilk birkaç gün işe yaradı gibi oldu şu an onun da sıfır etkisi var. bıraktım artık. süreye ve daha önce sağdığımda çıkan miktara bakarak 2 buçuk saatte bir 100 ml civarı emiyordur diye düşünüyorum, daha fazlası değildir. sağarak emziren anneler siz ne kadar veriyorsunuz mesela?

Bence tamamen size hangisi uygunsa durumu. Benimki kız. Alıştırdım damla olsa ağlayıp değiştirtiyor ben değiştirmesem de

Normalmiş o ağızda el. Oral dönem. Kendini öyle rahatlatıyormuş

ben yaşamıştım canım 5 günde bir yine kendi kendine yapıyordu. bir şey kullanmadım 2 güne düştü şimdi. neden oluyor hiçbir fikrim yok ama düzene girecektir diye düşünüyorum
Hiç yapmıyor şaka gibi haftası dolduğunda 2 dir fitille çıkarıyor. Doktorumuz normaldir diyor ama huzursuz yani çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…