2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Biz mehter takımı gibi ilerlediğimiz için ben pek anlayamıyorum ama yavaşladı o kesin.
Bir saatte içmesi de çok değil mi ya.. Max 20 dk ideal gibi biberon için.
Tabi çok uzun süreydi ama o zaman küçüktü ve çene kasları memeyi de boşaltmaya yetmiyordu, çene kası güçsüz olmasına rağmen diğerleri aktı gitti, boğulur gibi olmuştu hatta comotomoda, onu anlatmak için belirttim iyi anlamda değil.
Ya benim içim hiç rahat değil Bugün sadece emzirdim. Normalde gün içinde 5,6 bez kirletirdi. 2 bez kirlendi saat akşam 7 olmasına rağmen. Aç kalmış gibi de durmuyor ama şöyle iyice doymuyor galiba.
Bi süre daha sağdığını ek vererek ilerle istersen, 2 bez az gibi geldi bana da.
Biz 3 ay 12 günlükken yaşamaya başladık. Erken olabiliyor.. Ben yorgunluktan ölmek üzereyim. Gündüz de full benimle gece de memede olmayınca dalamıyor, bittiğim noktada eşim mama verip uyutmayı deniyor ama ikimiz de harap olduk.

1000, 800, 650 git gide azalıyo kilo alımı ama normalmiş bizim boy çok hızlı gidiyo gibi herkesin böyle mi acaba ya 48cm doğdu 65 cm şu an

Ben hiç sağmıyorum çevremde sağım yapan çoğu kişinin sütü çöpe gitmiş yazık. Zaten çocuğa tam yetiyo gibi geliyo bana kilo alımı da iyi dedi doktor o yüzden eski usul emziriyorum sadece

Ben ilk 10 gün mecbur sağım yapıyodum hastaneye vermek en en fazla 80 cc görmüştüm son sağım dememelerimde 30 40dan fazla çıkaramadım iki memeden

Bizde öyleyiz şu an

Ben hiç sağmıyorum çevremde sağım yapan çoğu kişinin sütü çöpe gitmiş yazık. Zaten çocuğa tam yetiyo gibi geliyo bana kilo alımı da iyi dedi doktor o yüzden eski usul emziriyorum sadece
ben de sağmıyorum ya. dediğin gibi tam yetiyor sanki. bir iki kere denedim zaten emdikten sonra pek bişey sağılmıyor.

Maşallah kız benim bebe 6 kilo olamadı ne yiyip içiyosun

3 gün sonra 4 aylık oluyoruz hala geçmedi

Bende aynını dusunuyorum. 3 gün iyiyse 4 gün faciayız. Hele dün gece kaçta uyuduk bilmiyorum süreklide uyanıyo. Normal bi uyanmada deil bagırıyo aglıyo

Bizde öyleyiz şu an
Yorgunluktan resmen bayılacağız. Normalde 7 buçuk en geç uyku saati düzeni oturttuk ve ilk uykusunu 4 saat civarında yapıyordu. Az önce yattı 1 saat uğraştım ve 40. dk da kalktı. Çüş yani..

Sprdum az once 4. Ay 200-300 civarı yetermiş
Eskiden sabah 5-6 ya kadar uyurdu şimdi max. 3 saat uyuyo oda oooo iyi uyudu diyoruz
1000, 800, 650 git gide azalıyo kilo alımı ama normalmiş bizim boy çok hızlı gidiyo gibi herkesin böyle mi acaba ya 48cm doğdu 65 cm şu an
Sprdum az once 4. Ay 200-300 civarı yetermiş
bana normal geldi canım. bizimki de 42 cm doğdu 15 gün önce 61di

Yorgunluktan resmen bayılacağız. Normalde 7 buçuk en geç uyku saati düzeni oturttuk ve ilk uykusunu 4 saat civarında yapıyordu. Az önce yattı 1 saat uğraştım ve 40. dk da kalktı. Çüş yani..
Eskiden sabah 5-6 ya kadar uyurdu şimdi max. 3 saat uyuyo oda oooo iyi uyudu diyoruz

Seninde mi bebeğin reddediyordu ve tekrar emmeye başladı?
Bizdeki durum farklı emdikten bi süre sonra ağlıyor tekrar veriyorum falan bir savaş hali yani. Bi sağ bi sol emziriyorum. Genelde ağladıktan sonra zorlayınca kusuyor doyunca mı yapuyor bilmiyorum öyleyse neden tekrar memeyi almaya çalışıp bırakıyor. Kaldırıncada ağlıyor. Değişikler

Kızlar benim doktorum emzirme sonrası sütü sağıp mememi tekrar boşaltıp bebeğime vermemi söylemişti. 10 da 20 de çıksa sağ dedi. Öyle hem arttı hemde bebeğim hiç kilo almazken 105 gram aldı az olmasına rağmen 10 günde. Emiyor zaten demeyin 10 cc de kalsa günde 4 kere sağsanız 40 cc yapar. Hem meme uyarılır hemde bebiş beslenir.

KUSUCAM saat başı uyanıyor

Balım ben sana sütümü nasıl arttırdığımı anlatayım. Bol hoşaf humena bitki çayı ve bestlak damla.. düzenli kullanıp bol su içiyorsun. 30 çıkan sütüm gece nerdeyse 140 cc buluyor. Bazen 100 bazen 90 bazen 120. Gündüz de herhalde yetiyordur yetmesede gece uykumdan feragat edip sağıyorum. Böyle böyle arttı. Ben günde 1 kere mama veriyorum dinlenemediğim için sütüm azalmıştı doktorum verebilirsin dedi. Mama içinde akşam uyuduktan sonra süt sağıyorum uyanınca onu veriyorum böyle bir kısır döndü. gün içinde de ite kaka emiyor. Doktorum güzel kilo almış takılma ağlarsa kaldır sonra emzir bu aylarda yapar dedi.

Geceleri bizde aynnı durumdayız 3 buçuk aylık olduk. Uykuya dalamıyor muzırdanıyor mala döndüm iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…