Biz mehter takımı gibi ilerlediğimiz için ben pek anlayamıyorum ama yavaşladı o kesin.bebeklerin kilo alımı nasıl gidiyor kızlar? bizim ilk ay 1000 gr, sonrakinde 1100, 3. ayda 800 gr almıştı. bu ay merak ediyorum ne kadar alacak. giderek azalıyor sanırım, benim evde kendi ölçtüğüme bakılırsa
Tabi çok uzun süreydi ama o zaman küçüktü ve çene kasları memeyi de boşaltmaya yetmiyordu, çene kası güçsüz olmasına rağmen diğerleri aktı gitti, boğulur gibi olmuştu hatta comotomoda, onu anlatmak için belirttim iyi anlamda değil.Bir saatte içmesi de çok değil mi ya.. Max 20 dk ideal gibi biberon için.
Bi süre daha sağdığını ek vererek ilerle istersen, 2 bez az gibi geldi bana da.Ya benim içim hiç rahat değil Bugün sadece emzirdim. Normalde gün içinde 5,6 bez kirletirdi. 2 bez kirlendi saat akşam 7 olmasına rağmen. Aç kalmış gibi de durmuyor ama şöyle iyice doymuyor galiba.
Biz 3 ay 12 günlükken yaşamaya başladık. Erken olabiliyor.. Ben yorgunluktan ölmek üzereyim. Gündüz de full benimle gece de memede olmayınca dalamıyor, bittiğim noktada eşim mama verip uyutmayı deniyor ama ikimiz de harap olduk.Ay kızlar 4. ay uyku gerilemesi daha 4. ay girmeden başlamış olabilir mi? Çocuğumun uyku düzeni bir tık oturdu dediğim noktada eskisinden beter bir yerdeyiz. Uykuya dalamıyor, daldı mı uyuyamıyor ve gece anamızı ağlatıyor. Korkunç…
1000, 800, 650 git gide azalıyo kilo alımı ama normalmiş bizim boy çok hızlı gidiyo gibi herkesin böyle mi acaba ya 48cm doğdu 65 cm şu anbebeklerin kilo alımı nasıl gidiyor kızlar? bizim ilk ay 1000 gr, sonrakinde 1100, 3. ayda 800 gr almıştı. bu ay merak ediyorum ne kadar alacak. giderek azalıyor sanırım, benim evde kendi ölçtüğüme bakılırsa
Ben hiç sağmıyorum çevremde sağım yapan çoğu kişinin sütü çöpe gitmiş yazık. Zaten çocuğa tam yetiyo gibi geliyo bana kilo alımı da iyi dedi doktor o yüzden eski usul emziriyorum sadeceYa aslında süper ben çözemedim bu Emzirme işini hala. Şu an kalan sütü sağiyorum. Çok az çiş yaptı bugün ama karnı aç gibi ağlamadı hiç. Kustu da 1,2 kez. Kafam allak bullak oldu. Sabah süt sağınca hiç çıkmamıştı. Şu an çıkıyor epey. İçim hiç rahat değil.
Korkunç bir senaryoBen hamileliğimin başlarında rüyamda görmüştüm kv emzirmesini. Kabus ya
Ben ilk 10 gün mecbur sağım yapıyodum hastaneye vermek en en fazla 80 cc görmüştüm son sağım dememelerimde 30 40dan fazla çıkaramadım iki memedenOlabilir evet, kendi de öyleymiş hiç müdahale etmezsem 40-50 cc çıkıyo ama elle ordan burdan masaj yapa yapa sağınca 100-110 çıkıyo dedi. Ben daha hiç 60 üstü göremedim 60 için de cidden epey uğraştım ellerim acıdı yani. Bi de emzirme sonrası mecbur. Hiç iki üç saat emzirmediğim olmadı çünkü gündüz. Gece de uyuyorum valla hiç sağmadım gece
Bizde öyleyiz şu anAy kızlar 4. ay uyku gerilemesi daha 4. ay girmeden başlamış olabilir mi? Çocuğumun uyku düzeni bir tık oturdu dediğim noktada eskisinden beter bir yerdeyiz. Uykuya dalamıyor, daldı mı uyuyamıyor ve gece anamızı ağlatıyor. Korkunç…
Bi tarafım açık kalmışOooo yeeeerüyan tam Brezilya pembe dizisi modunda
Sen son kazadan sonra test yaptın mıKızlar benim günüm geçti korkuorm
bana normal geldi canım. bizimki de 42 cm doğdu 15 gün önce 61di1000, 800, 650 git gide azalıyo kilo alımı ama normalmiş bizim boy çok hızlı gidiyo gibi herkesin böyle mi acaba ya 48cm doğdu 65 cm şu an
ben de sağmıyorum ya. dediğin gibi tam yetiyor sanki. bir iki kere denedim zaten emdikten sonra pek bişey sağılmıyor.Ben hiç sağmıyorum çevremde sağım yapan çoğu kişinin sütü çöpe gitmiş yazık. Zaten çocuğa tam yetiyo gibi geliyo bana kilo alımı da iyi dedi doktor o yüzden eski usul emziriyorum sadece
Maşallah kız benim bebe 6 kilo olamadı ne yiyip içiyosun
3 gün sonra 4 aylık oluyoruz hala geçmedi
Benimki de tam tersi çamur kıvamında yapıyor. Bu arada bizim kaka düzenimiz geri geldi her gün yapmaya başladı perşembe gününden beri ve gaz damlasıyla probiyotiği kestim d vitamini hariç hiçbir şey vermiyorum demek ki bir geçiş dönemiydi sizin de öyle olur inşallah
Ben dün itibarıyla başladım işe canım. Hiç korktuğum gibi olmadı ilk gün sadece çok az uykuyla gittim işten geldiğimde uyutmadım oyaladım iyice yordum uyuttum dün gece normal uyudu ben de uykumu alabildim. Bugün de yine öyle yaptım banyo yaptırdım yatırdım şimdi de uyuyor rahat rahat bakalım. Sadece işten geldiğimde memeyi çok özlemiş oluyor ımm ımm diye diye emiyor o bir miktar üzüyor beni ama her şey onun için.Allah yardım ediyor sabilerimize de bize de
Bende aynını dusunuyorum. 3 gün iyiyse 4 gün faciayız. Hele dün gece kaçta uyuduk bilmiyorum süreklide uyanıyo. Normal bi uyanmada deil bagırıyo aglıyo
Biz 3 ay 12 günlükken yaşamaya başladık. Erken olabiliyor.. Ben yorgunluktan ölmek üzereyim. Gündüz de full benimle gece de memede olmayınca dalamıyor, bittiğim noktada eşim mama verip uyutmayı deniyor ama ikimiz de harap olduk.
Yorgunluktan resmen bayılacağız. Normalde 7 buçuk en geç uyku saati düzeni oturttuk ve ilk uykusunu 4 saat civarında yapıyordu. Az önce yattı 1 saat uğraştım ve 40. dk da kalktı. Çüş yani..Bizde öyleyiz şu an
Sprdum az once 4. Ay 200-300 civarı yetermişbebeklerin kilo alımı nasıl gidiyor kızlar? bizim ilk ay 1000 gr, sonrakinde 1100, 3. ayda 800 gr almıştı. bu ay merak ediyorum ne kadar alacak. giderek azalıyor sanırım, benim evde kendi ölçtüğüme bakılırsa
Eskiden sabah 5-6 ya kadar uyurdu şimdi max. 3 saat uyuyo oda oooo iyi uyudu diyoruzAy kızlar 4. ay uyku gerilemesi daha 4. ay girmeden başlamış olabilir mi? Çocuğumun uyku düzeni bir tık oturdu dediğim noktada eskisinden beter bir yerdeyiz. Uykuya dalamıyor, daldı mı uyuyamıyor ve gece anamızı ağlatıyor. Korkunç…
Sprdum az once 4. Ay 200-300 civarı yetermiş1000, 800, 650 git gide azalıyo kilo alımı ama normalmiş bizim boy çok hızlı gidiyo gibi herkesin böyle mi acaba ya 48cm doğdu 65 cm şu an
bana normal geldi canım. bizimki de 42 cm doğdu 15 gün önce 61di
Eskiden sabah 5-6 ya kadar uyurdu şimdi max. 3 saat uyuyo oda oooo iyi uyudu diyoruzYorgunluktan resmen bayılacağız. Normalde 7 buçuk en geç uyku saati düzeni oturttuk ve ilk uykusunu 4 saat civarında yapıyordu. Az önce yattı 1 saat uğraştım ve 40. dk da kalktı. Çüş yani..
Kesinlikle. Birkaç gün atlatamamıştımKorkunç bir senaryo
Zaten emzirdikten sonra olan sağımda 10-40 arası normaldir diyor Tülin hanım daBen ilk 10 gün mecbur sağım yapıyodum hastaneye vermek en en fazla 80 cc görmüştüm son sağım dememelerimde 30 40dan fazla çıkaramadım iki memeden
Bizdeki durum farklı emdikten bi süre sonra ağlıyor tekrar veriyorum falan bir savaş hali yani. Bi sağ bi sol emziriyorum. Genelde ağladıktan sonra zorlayınca kusuyor doyunca mı yapuyor bilmiyorum öyleyse neden tekrar memeyi almaya çalışıp bırakıyor. Kaldırıncada ağlıyor. DeğişiklerSeninde mi bebeğin reddediyordu ve tekrar emmeye başladı?
Kızlar benim doktorum emzirme sonrası sütü sağıp mememi tekrar boşaltıp bebeğime vermemi söylemişti. 10 da 20 de çıksa sağ dedi. Öyle hem arttı hemde bebeğim hiç kilo almazken 105 gram aldı az olmasına rağmen 10 günde. Emiyor zaten demeyin 10 cc de kalsa günde 4 kere sağsanız 40 cc yapar. Hem meme uyarılır hemde bebiş beslenir.Olabilir evet, kendi de öyleymiş hiç müdahale etmezsem 40-50 cc çıkıyo ama elle ordan burdan masaj yapa yapa sağınca 100-110 çıkıyo dedi. Ben daha hiç 60 üstü göremedim 60 için de cidden epey uğraştım ellerim acıdı yani. Bi de emzirme sonrası mecbur. Hiç iki üç saat emzirmediğim olmadı çünkü gündüz. Gece de uyuyorum valla hiç sağmadım gece
KUSUCAM saat başı uyanıyorSprdum az once 4. Ay 200-300 civarı yetermiş
Eskiden sabah 5-6 ya kadar uyurdu şimdi max. 3 saat uyuyo oda oooo iyi uyudu diyoruz
Sprdum az once 4. Ay 200-300 civarı yetermiş
Eskiden sabah 5-6 ya kadar uyurdu şimdi max. 3 saat uyuyo oda oooo iyi uyudu diyoruz
Balım ben sana sütümü nasıl arttırdığımı anlatayım. Bol hoşaf humena bitki çayı ve bestlak damla.. düzenli kullanıp bol su içiyorsun. 30 çıkan sütüm gece nerdeyse 140 cc buluyor. Bazen 100 bazen 90 bazen 120. Gündüz de herhalde yetiyordur yetmesede gece uykumdan feragat edip sağıyorum. Böyle böyle arttı. Ben günde 1 kere mama veriyorum dinlenemediğim için sütüm azalmıştı doktorum verebilirsin dedi. Mama içinde akşam uyuduktan sonra süt sağıyorum uyanınca onu veriyorum böyle bir kısır döndü. gün içinde de ite kaka emiyor. Doktorum güzel kilo almış takılma ağlarsa kaldır sonra emzir bu aylarda yapar dedi.Bugün kendimi tuttum biberon vermedim. Sadece emziriyorum. Normalde 2,3 saatte bir 80,60 ml süt çıkardı. Emzirdikten sonra sağiyorum şimdi 20+10 çıktı. Size de söyleyeyim dedim. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Geceleri bizde aynnı durumdayız 3 buçuk aylık olduk. Uykuya dalamıyor muzırdanıyor mala döndüm iyice.Biz 3 ay 12 günlükken yaşamaya başladık. Erken olabiliyor.. Ben yorgunluktan ölmek üzereyim. Gündüz de full benimle gece de memede olmayınca dalamıyor, bittiğim noktada eşim mama verip uyutmayı deniyor ama ikimiz de harap olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?