2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bezin doluluğu ne kadar olmalı? Sarı bez çizgisi tamanen Mavi çizgi olsa yeterli mi?
1 yumurta ağırlığı yeterli sayılıyor
Benimki az gelince sinirleniyor emmek istemiyor o yüzden sağdıktan sonra verdiğimle yetinemiyor yakında işe başlayacağım o zaman nasıl süt yetiştireceğim bilmiyorum
Benimki de böyleydi bol bol emzir canım emdikçe arttırıyor sütü öğlen sağdığında fazla fazla çıkıyor
Ben de böyleyim emzirme danışmanım dedi ki biberon beslemesini sen yapma annen eşin vs başka biri yapsın bilsin ki biberon anne yoksa ortaya çıkar anne varsa meme emilir bu düzende red de olmaz
Bunun için baş ucunuza tuz lambası alabilirsiniz baya etkisi oluyor diye duymuştum
Çankırılıyım canım ben evin her odasında var tuz lambam Ama yatak odasında olan nemden eridi
1000, 800, 650 git gide azalıyo kilo alımı ama normalmiş bizim boy çok hızlı gidiyo gibi herkesin böyle mi acaba ya 48cm doğdu 65 cm şu an
Biz de 47 cm doğduk şu an 67 cm
KUSUCAM saat başı uyanıyor
Canım aynı günlerde 1 gece bizim de aynı böyle oldu. Bugün böyle gider maalesef yarın dışarı çıkar ya da balkona falan çıkar temiz hava alsın mutlaka o da iyi geliyor. Geçici merak etme

Yorgunluktan resmen bayılacağız. Normalde 7 buçuk en geç uyku saati düzeni oturttuk ve ilk uykusunu 4 saat civarında yapıyordu. Az önce yattı 1 saat uğraştım ve 40. dk da kalktı. Çüş yani..
Benimki doğduğundan beri geceleri uyumuyor kucağa alışmış çok mızmız çok inatçı. Ben alıştım

Yok Tülin hanım bana sağmamamı söyledi. Zaten bebek meme uyumu çok güzel ilerliyor, araya hiçbi şey koymaya gerek yok dedi. Dediğim gibi zaten vaktim yok :/ bi de 10 günde 105 gram günlük 10 grama tekabül ediyor sanırım. Benim bebiş zaten 20-22 arası alıyormuş günlük

Evde tekken mecbur ben veriyorum gündüzleri ama sonra zaten memeye gelip kaka yapıyor akşamları da eşim veriyor ben dinleniyorum

Ay neymiş bu bexsero aşısı ömrümü tüketti bugün ateşi çok çıkmadı ama aşırı huysuz ve iştahsız oldu

Ben hiç sağmıyorum çevremde sağım yapan çoğu kişinin sütü çöpe gitmiş yazık. Zaten çocuğa tam yetiyo gibi geliyo bana kilo alımı da iyi dedi doktor o yüzden eski usul emziriyorum sadece
Ya kızlar benim biraz 1 numara sleepy bebek bezim kaldı galiba eve gidince bakmam lazım napsam onları

benim bebiş 5 aylık uykuya direnme dalamama kendini uykuya geri döndğrme yok hala ya

Bebek yeterli beslenip kilo alıyosa süt sağmanın bi mantığı yok ki zaten ya yanılıyo muyum

ayağında bacağında be yüüznde çıktı yüzünde sık sık çıkıp kayboluyor ya
Bizim doktorun dediğine göre besin alerjisi ihtimali var o halde. Ben de benzer belirtilerle diyet yapıyorum. Süt ve süt ürünlerini kesip bir deneyin isterseniz bir hafta falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…