Bende bugün test yaptım negatiftim 3 aydır olmuyorumKızlar benim günüm geçti korkuorm
Bizimkide gene uyandı ve uyumadı. Ole uylusu falan da var gübi deil hareketleri baya hızlı hızlıKUSUCAM saat başı uyanıyor
1 yumurta ağırlığı yeterli sayılıyorBezin doluluğu ne kadar olmalı? Sarı bez çizgisi tamanen Mavi çizgi olsa yeterli mi?
Benimki de böyleydi bol bol emzir canım emdikçe arttırıyor sütü öğlen sağdığında fazla fazla çıkıyorBenimki az gelince sinirleniyor emmek istemiyor o yüzden sağdıktan sonra verdiğimle yetinemiyor yakında işe başlayacağım o zaman nasıl süt yetiştireceğim bilmiyorum
Ben de böyleyim emzirme danışmanım dedi ki biberon beslemesini sen yapma annen eşin vs başka biri yapsın bilsin ki biberon anne yoksa ortaya çıkar anne varsa meme emilir bu düzende red de olmazAvent’in normal kendi başlığını kullandım. Çok hızlı aktı valla 1+ ay biberondu. Comotomo epey yavaş akışlı ya uzun sürede bitiriyor benim bebiş. Elimdekilerin hepsinden daha yavaş akışlı. Lansinoh’u ben almadım pompayla geldi ama o da güzelmiş mamajoo gibi hatta ondan bi tık daha iyi sanki. Valla üç aylık oldu benimki neredeyse, normalde haftaya iznim bitiyor rapor alacağım ama almasam işe başlayacaktım mecbur biberon verilecekti nasıl olacak başka, bi şekilde meme ve biberon beraber gitmek zorunda
Çankırılıyım canım ben evin her odasında var tuz lambamBunun için baş ucunuza tuz lambası alabilirsiniz baya etkisi oluyor diye duymuştum
Biz de 47 cm doğduk şu an 67 cm1000, 800, 650 git gide azalıyo kilo alımı ama normalmiş bizim boy çok hızlı gidiyo gibi herkesin böyle mi acaba ya 48cm doğdu 65 cm şu an
Canım aynı günlerde 1 gece bizim de aynı böyle oldu. Bugün böyle gider maalesef yarın dışarı çıkar ya da balkona falan çıkar temiz hava alsın mutlaka o da iyi geliyor. Geçici merak etmeKUSUCAM saat başı uyanıyor
Ay bu kadar nasıl uzayabiliyolar ya çok şaşırıyorumBiz de 47 cm doğduk şu an 67 cm
Valla bizim baba da dayılar da 1.80 ve üzeri ama anası ve dedeleri kısa ortalama 1.65Ay bu kadar nasıl uzayabiliyolar ya çok şaşırıyorum
Biz ortalamayız baba da uzun değil ama dedeler dayılar uzun inş onlara çekerValla bizim baba da dayılar da 1.80 ve üzeri ama anası ve dedeleri kısa ortalama 1.65İnşallah babaya ya da dayılara çeker
Adetimden bir gün önce yaptım çıkmadı bişeySen son kazadan sonra test yaptın mı
Sezerysn mıydı senin . Sezeryandam sonra 7 ay adet görmeyen bile varmışBende bugün test yaptım negatiftim 3 aydır olmuyorum
Benimki doğduğundan beri geceleri uyumuyor kucağa alışmış çok mızmız çok inatçı. Ben alıştımYorgunluktan resmen bayılacağız. Normalde 7 buçuk en geç uyku saati düzeni oturttuk ve ilk uykusunu 4 saat civarında yapıyordu. Az önce yattı 1 saat uğraştım ve 40. dk da kalktı. Çüş yani..
Yok Tülin hanım bana sağmamamı söyledi. Zaten bebek meme uyumu çok güzel ilerliyor, araya hiçbi şey koymaya gerek yok dedi. Dediğim gibi zaten vaktim yok :/ bi de 10 günde 105 gram günlük 10 grama tekabül ediyor sanırım. Benim bebiş zaten 20-22 arası alıyormuş günlükKızlar benim doktorum emzirme sonrası sütü sağıp mememi tekrar boşaltıp bebeğime vermemi söylemişti. 10 da 20 de çıksa sağ dedi. Öyle hem arttı hemde bebeğim hiç kilo almazken 105 gram aldı az olmasına rağmen 10 günde. Emiyor zaten demeyin 10 cc de kalsa günde 4 kere sağsanız 40 cc yapar. Hem meme uyarılır hemde bebiş beslenir.
Evde tekken mecbur ben veriyorum gündüzleri ama sonra zaten memeye gelip kaka yapıyor1 yumurta ağırlığı yeterli sayılıyor
Benimki de böyleydi bol bol emzir canım emdikçe arttırıyor sütü öğlen sağdığında fazla fazla çıkıyor
Ben de böyleyim emzirme danışmanım dedi ki biberon beslemesini sen yapma annen eşin vs başka biri yapsın bilsin ki biberon anne yoksa ortaya çıkar anne varsa meme emilir bu düzende red de olmaz
Çankırılıyım canım ben evin her odasında var tuz lambamAma yatak odasında olan nemden eridi
Biz de 47 cm doğduk şu an 67 cm
Canım aynı günlerde 1 gece bizim de aynı böyle oldu. Bugün böyle gider maalesef yarın dışarı çıkar ya da balkona falan çıkar temiz hava alsın mutlaka o da iyi geliyor. Geçici merak etme
Ya kızlar benim biraz 1 numara sleepy bebek bezim kaldı galiba eve gidince bakmam lazım napsam onlarıBen hiç sağmıyorum çevremde sağım yapan çoğu kişinin sütü çöpe gitmiş yazık. Zaten çocuğa tam yetiyo gibi geliyo bana kilo alımı da iyi dedi doktor o yüzden eski usul emziriyorum sadece
ayağında bacağında be yüüznde çıktı yüzünde sık sık çıkıp kayboluyor yaEgzamanın nerede olduğu önemli dedi bizim doktor boyun bölgesi çok yaygınmış ama yüzünde varsa besin alerjisi olabilir dedi
benim bebiş 5 aylık uykuya direnme dalamama kendini uykuya geri döndğrme yok hala yaCanım bizim de farklı şeyler oldu, yani şöyle eskiden de hareket edip kendini uyandırıyordu ama dalabiliyordu artık dalamıyor, rem uykusuna geçemediği için uyurken nasıl uyumuşsa o desteği arıyor. İlk 45 dakikadan sonra uyanıp tekrar dalabilmeyi bu gerileme bittikten sonra öğreniyorlarmış. Şuan bilmediği için ilk uykuya geçiş desteği neyse meme, emzik, sallanma vs. Bi de bizde de başını sağa sola hızlı hızlı sallama eklendi, kendini uyutmaya çalışırken yapıyor, dalmaya çalışıyor. Hatta A adenliya ve T turuncukusunguncesi konuşmuştu sanırım burda. Daha bitmedi ama ne zaman biter diye bekliyorum bu süreç, bakalım
Yaaaa ben de böyle kokluyorum, ekşi maya ekmeğim diyip seviyorum. Hiç bi ayağı böyle öpüp seveceğim aklıma gelmezdiTatlı bıdırıklar
Dolapta falan satıyolar bitmeyen bezleri bi bak istersenYa kızlar benim biraz 1 numara sleepy bebek bezim kaldı galiba eve gidince bakmam lazım napsam onları
Bebek yeterli beslenip kilo alıyosa süt sağmanın bi mantığı yok ki zaten ya yanılıyo muyumYok Tülin hanım bana sağmamamı söyledi. Zaten bebek meme uyumu çok güzel ilerliyor, araya hiçbi şey koymaya gerek yok dedi. Dediğim gibi zaten vaktim yok :/ bi de 10 günde 105 gram günlük 10 grama tekabül ediyor sanırım. Benim bebiş zaten 20-22 arası alıyormuş günlük
Bizim doktorun dediğine göre besin alerjisi ihtimali var o halde. Ben de benzer belirtilerle diyet yapıyorum. Süt ve süt ürünlerini kesip bir deneyin isterseniz bir hafta falanayağında bacağında be yüüznde çıktı yüzünde sık sık çıkıp kayboluyor ya
Ben dısarı falan cıktıgımızda lazım olur diye arada aklıma gelirse sagıyorum.Bebek yeterli beslenip kilo alıyosa süt sağmanın bi mantığı yok ki zaten ya yanılıyo muyum
Dışarda da emziriyorum benBen dısarı falan cıktıgımızda lazım olur diye arada aklıma gelirse sagıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?