6 lı karma ne oluyorKızlar ben iki gündür ölü gibi oldum altılı karma zatürre rota ve çocuk felcini aynı anda yaptılar yavrum ili gün durmadan gece gündüz ateşli ağladı. Çok zordu gerçekten
Biz vegafrona basladık. saglık ocagının verdigi. Doktor iyi takviye once ondan baslayalım kabızlık yaparsa degiştirirz dedi. Oceanı sormustum. demir de cok sevmiyoruz dedi şimdilik yan etki yapmadı. Emzirdikten bi süre sonra veriyorum yarım saat gibi. Boş midede bulantı yapmasın die. Bu arada benimki calpolü bile tükürüyo. Oyızden türlü şaklabanlıklarla ve kaşıkla içiriyorum artık d vitamini ve demiri.Bir de devletin verdiği demir ilacını kimse kullanmamış çok kötü diyorlar ama neden. Benim yanımda 3 kutu ondan var. Konuşulduysa bilmiyorum uzun süredir bakamadım buralara
Instgaramda kabız yaptığı, kusma yaptığı yazılmış
Benimki de tükürmeyi ve ağzını açmamayı öğrendi kaşığı görünce kitliyo ağzını6 lı karma ne oluyorrotayı siz ayarlıyosunzu aslında denk getirmeyebilirdiniz . Cocuk felci oral mı
Biz vegafrona basladık. saglık ocagının verdigi. Doktor iyi takviye once ondan baslayalım kabızlık yaparsa degiştirirz dedi. Oceanı sormustum. demir de cok sevmiyoruz dedi şimdilik yan etki yapmadı. Emzirdikten bi süre sonra veriyorum yarım saat gibi. Boş midede bulantı yapmasın die. Bu arada benimki calpolü bile tükürüyo. Oyızden türlü şaklabanlıklarla ve kaşıkla içiriyorum artık d vitamini ve demiri.
aynen canım ya aynı şeyi hissediyorum. uykusuz olunca başım çok kötü ağrıyo ve bütün günüm aşırı kötü geçiyor. enerjim düşük olunca gündüz de yeteri kadar oynayamıyorum bebişle sanki. bakalım geçer inşallah tez zamandaBende sikayetlenip sonra vicdan yapıyorumbazen öğlene kadar uyuduğum günler geliyor aklıma da içerliyorum çok seviyorum her şeyini seve seve yapıyorum ama bu uykusuzluk beni bitirirdi hem bedensel hem psikolojik
İnşallah ek gıdaya kadar aşarız bunlarıBenimki de tükürmeyi ve ağzını açmamayı öğrendi kaşığı görünce kitliyo ağzını
Kaşıkla vermeyi bıraktım sırf o yüzden damlalıkla veriyorumİnşallah ek gıdaya kadar aşarız bunları
Damlalıkla fazla kaçıyo bizde. Ayarlayamıyorum artık. Bu hafta kaşıga gectim tükürdügünde toplayıp tekrar agzına itiyorumKaşıkla vermeyi bıraktım sırf o yüzden damlalıkla veriyorum
Kabız yapıyor bildiğim kadarıyla. Devletin verdiği d vitaminini de kullanmıyoruz. Henüz demire başlamadık ama onu da özel alırım ocean vsBir de devletin verdiği demir ilacını kimse kullanmamış çok kötü diyorlar ama neden. Benim yanımda 3 kutu ondan var. Konuşulduysa bilmiyorum uzun süredir bakamadım buralara
Kabız yapıyor bildiğim kadarıyla. Devletin verdiği d vitaminini de kullanmıyoruz. Henüz demire başlamadık ama onu da özel alırım ocean vs
Haketmiştir ne olduAy kayınvalideme 5 senedir ilk defa ters cevap verdim cinnet geldi şimdi bi tuhaf hissediyorum kendimi
Buradaki takvime devam ediyoruz çok ağır geldi zatenNiye hepsini aynı anda yaptılar ya ağır gelmez m bi de çocuk felci 6. Ay sonunda görünüyo takvimde niye erken yaptılar
Burada sistem farklı ya. Direkt d vit yada demir al diyo doktor eczaneden deçenekleri öğreniyorsunDoktorlar ne öneriyorlar peki?
O zaman size iyi marka öğrenelim. Sorayım mı doktoruma mesajla? Muayenemize daha 2 hafta var çünküBurada sistem farklı ya. Direkt d vit yada demir al diyo doktor eczaneden deçenekleri öğreniyorsun
Rota burada aşı takviminde zorunlu. Ay benimki de colpolü tükürüyo. Ben d taminini sütle karıştırıp veriyorum. Yoksa tükürüyo. Cocuk felci oral nu arada6 lı karma ne oluyorrotayı siz ayarlıyosunzu aslında denk getirmeyebilirdiniz . Cocuk felci oral mı
Biz vegafrona basladık. saglık ocagının verdigi. Doktor iyi takviye once ondan baslayalım kabızlık yaparsa degiştirirz dedi. Oceanı sormustum. demir de cok sevmiyoruz dedi şimdilik yan etki yapmadı. Emzirdikten bi süre sonra veriyorum yarım saat gibi. Boş midede bulantı yapmasın die. Bu arada benimki calpolü bile tükürüyo. Oyızden türlü şaklabanlıklarla ve kaşıkla içiriyorum artık d vitamini ve demiri
Ay yok dur devletin verdiği var yanımda. Eğer yan etkisi çok olırsa yazarım allah razı olsunO zaman size iyi marka öğrenelim. Sorayım mı doktoruma mesajla? Muayenemize daha 2 hafta var çünkü
Ya aslında ben uzun süredir sürekli annem annecim diye sevmesine kuruluyodum şimdi çocuğun algıları açıldı agu bugu yapıyo konuşunca cevap veriyo falan bir şeyi 10 15 kere söylüyo yavrum cevap vermeyr fırsat bulamıyo. Atıyorum balon gösteriyo arka arkaya abartmıyorum 10 kere ne bu annecim balon ne bu annecim balon diyo. Yüz kere söyleme bi şeyi şu çocuğa dedim sinirli bi tonla baya bozuldu. (Annem annecim demesine sinirliydim aslında)Haketmiştir ne oldu
2 gün aynı şeyi yaşadım. 2 gün önce agusu bitmeyen çocuk 2 gündür konuşmuyor. Hiç şans verilmeyince susuyorlar sanırım. İyi etmişsiniz. Soğudum burdaYa aslında ben uzun süredir sürekli annem annecim diye sevmesine kuruluyodum şimdi çocuğun algıları açıldı agu bugu yapıyo konuşunca cevap veriyo falan bir şeyi 10 15 kere söylüyo yavrum cevap vermeyr fırsat bulamıyo. Atıyorum balon gösteriyo arka arkaya abartmıyorum 10 kere ne bu annecim balon ne bu annecim balon diyo. Yüz kere söyleme bi şeyi şu çocuğa dedim sinirli bi tonla baya bozuldu. (Annem annecim demesine sinirliydim aslında)
Aşırı üstüne gidiyo çocuğun ya bakakalıyo öyle sesini çıkaramadan sinir oldum2 gün aynı şeyi yaşadım. 2 gün önce agusu bitmeyen çocuk 2 gündür konuşmuyor. Hiç şans verilmeyince susuyorlar sanırım. İyi etmişsiniz. Soğudum burda
Bazen baya yoğurt gibi çıkarıyo ama bir talı kaşığı kadar falan. Çok mu kusuyo?Bebeğinin kusması kıvamlı olan yok mu hiç? Ateş falan yok ama çok da huzursuz gibi ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?