İşte erken mi acaba diye diye erteleiyodum hep bugun bi deneyeyim bakam dedimAyy erken mi acaba daha delirtmişsiniz çocuğu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte erken mi acaba diye diye erteleiyodum hep bugun bi deneyeyim bakam dedimAyy erken mi acaba daha delirtmişsiniz çocuğu![]()
Hangi marka acabaGünaydın teyzoşlarbu mama oturağı çok rahat normal mama sandalyesinde biraz yana kayıyordu artık tadımları da bunda yapıyorum ben Eki Görüntüle 3541652
sizinle aynı zamanda yemek saatinde vermeyi denesene belki hevesli olur o zamanİşte erken mi acaba diye diye erteleiyodum hep bugun bi deneyeyim bakam dedimyani bizimle masada oturmak için cıldırıyo agzımızın taklidini yapıyo tabaklara uzanıyo. E bende ister belki dedim
yoksa valla bende üşeniyom
Biraz uylusuda bastırmıstı direk uyudu kahvaltıdan sonra. Ondanda olabilir de bu bebenşn uyanıklık süresi max2 saat zatensizinle aynı zamanda yemek saatinde vermeyi denesene belki hevesli olur o zaman![]()
benimki basıyor ama parmak uçlarıyla basıyor, daha erken muhtemelen ama yine de rahatsız oldum. kafasını kaldırmıyor mu kaldıramıyor mu? bazı şeyleri canları yapmak istemediği için yapmıyorlar. fizik tedavide pilates topu üzerinde tummy time yapmayı gösterdi bana fizyoterapist. topu biraz ilerletip bebeği aşağı doğru itince düşmekten korkup kafayı kaldırıyor bebekler. faydalı olabilir canım eğer pilates topu varsa evde. ya da işte emzirme yastığına falan koy. ben de dümdüz yere bıraktığımda kafayı hemen yatırıyor, durmak istemiyor o şekilde :/Benimki hala ayaklarını basmıyor ayağa kaldırıyorum tutuyorum dizlerini kırıp salıyor kendini asla basmıyor geçen hemşireye sordum sağlık ocağı hemşiresine normal daha kasları anca gelişiyor dedi çarşamba günü doktora da sorucam ve yüzüstü hala yatırdığımda kafasını kaldırmıyor ya erken doğmuş olmasına veriyorum şuan
Kakada siyah lifler olur muzdan sonra diyorlar. Var mıydıDün akşam biraz muzu fazlaca verdim seviyor diye sabah kakası baya yoğunlaşmıştı iyi ki zeytinyağı katmışım içine
Eşref saatini bulmak lazım o zamanBiraz uylusuda bastırmıstı direk uyudu kahvaltıdan sonra. Ondanda olabilir de bu bebenşn uyanıklık süresi max2 saat zatensonrası acı ızdırap
Ay cok zor yaa. Hem cok ac olmıcak hem tok olmıcak hem uylusu olmıcak hem keyfi yerinde olcakEşref saatini bulmak lazım o zaman![]()
Emerek uyuya kalıp 40 dk kadar uyuyunca tok uyanıyo o ara keyfi çok yerinde oluyo öyle zamanları kollamak lazım demekAy cok zor yaa. Hem cok ac olmıcak hem tok olmıcak hem uylusu olmıcak hem keyfi yerinde olcak![]()
Bime gelmişti ordan aldım benHangi marka acaba
Yastıkta da aynısını yapıyor yüzü gömülüyor doktora sorucam bakalımbenimki basıyor ama parmak uçlarıyla basıyor, daha erken muhtemelen ama yine de rahatsız oldum. kafasını kaldırmıyor mu kaldıramıyor mu? bazı şeyleri canları yapmak istemediği için yapmıyorlar. fizik tedavide pilates topu üzerinde tummy time yapmayı gösterdi bana fizyoterapist. topu biraz ilerletip bebeği aşağı doğru itince düşmekten korkup kafayı kaldırıyor bebekler. faydalı olabilir canım eğer pilates topu varsa evde. ya da işte emzirme yastığına falan koy. ben de dümdüz yere bıraktığımda kafayı hemen yatırıyor, durmak istemiyor o şekilde :/
YoktuKakada siyah lifler olur muzdan sonra diyorlar. Var mıydı
benimkinde hiç o göz yok valla. masada mama sandalyesine oturtuyoruz bizimle birlikte, bizi izliyor. sadece su içerken çok dikkatli bakıyor ama su verdim onu bile tükürdü dkdjxjd suyun ne kadar garip bi tadı olabilir ki? memeye düşkün ama bakalım yemeğe düşkün olacak mıİşte erken mi acaba diye diye erteleiyodum hep bugun bi deneyeyim bakam dedimyani bizimle masada oturmak için cıldırıyo agzımızın taklidini yapıyo tabaklara uzanıyo. E bende ister belki dedim
yoksa valla bende üşeniyom
Ay benimki calpol içmiyor yaa kriz griyio calpol vercegimdebenimkinde hiç o göz yok valla. masada mama sandalyesine oturtuyoruz bizimle birlikte, bizi izliyor. sadece su içerken çok dikkatli bakıyor ama su verdim onu bile tükürdü dkdjxjd suyun ne kadar garip bi tadı olabilir ki? memeye düşkün ama bakalım yemeğe düşkün olacak mı![]()
Ben geçenlerde suyu denedim mamadan sonra ben içerken çok dikkatli baktı merak ettim baya iştahla içti bir çay kaşığı kadar verdim zatenbenimkinde hiç o göz yok valla. masada mama sandalyesine oturtuyoruz bizimle birlikte, bizi izliyor. sadece su içerken çok dikkatli bakıyor ama su verdim onu bile tükürdü dkdjxjd suyun ne kadar garip bi tadı olabilir ki? memeye düşkün ama bakalım yemeğe düşkün olacak mı![]()
Almadım kuzenim vermişti ama mecbur kaldım kullanmaya uykular azalınca iş yapamayınca orda durduğu 5 dk bile sana vakit veriyor bi bulaşık topluyorum bi yemek yapıyorum falanyürüteç kullanıyor musunuz? kullanacak mısınız? ben bi dönem pek tavsiye etmiyorlar diye duymuştum ama son durum ne bilmiyorum
Ya kıyamammm ama niye sinirlendi ki bu kadarKızlar ben ek gıda olayına başlamıs sayılmam cünkü gecen bi gün portakal koklattım kendinden gecti sanki nöbet gecirir gibi titredicuma günü yoğurt koklattım öğürdüüü. Bu sabah kabak haşladım zeytinyağıyla oioisi mama sandalyesi tam teçhizat lakiiinnn sanki tavuguna kışş dedik. Sanki anasını kaçırdık. Sanki oyuncaklarını toplayıp yaktık. Sanki poposunda kaka 3 gun beklettik. Sanki kakanı kendin temzle dedik gibi bi öğürmeler kızmalar Tiksinmeler tükürmeler
![]()
Yaa nasıl oldu anlamadık ama sanırım aglayarak bize iş yaptırmaya başladıYa kıyamammm ama niye sinirlendi ki bu kadar![]()
benim oğlum ritmi olan herhangi bir şey duyunca put kesiliyorKızlar benim kız APT şarkısını her açışımda kulak kesiliyor ağlıyorsa susuyor ve fark ettim çocuklar genel olarak bu şarkıyı seviyor. Nedenyani çok enerjik şarkı var ama böyle davranmıyorlar çoğuna djfkd fav şarkımız oldu resmen