2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Biz sağlık sigortası yaptırdık 48 bin tuttu kalp göz neden onlara da gerek varmı
Prematüre olduğu için gözü 3 aya kadar düzenli bakıldı kalp de bizimkinin kalbinde delik var büyük dediler geçmezse ameliyat dediler onun için gidiyoruz sağlık sigortası mayısta başlıcak deli gibi onu bekliyorum eşimin iş yeri yapıyor bana da öyle mayısta yenilendiği için mayısta başlatcaz dediler

Bir haftadır ishali var iki gündür daha da sıklaştı ya 2 numara mamaya geçtik acaba ondan mı diyorum doktora yazdım kusma kan ve ateş olursa haberleşelim dedi probiyotik ver dedi çok canım sıkıldı ya kaçıncıya üst değiştiriyorum

İçeriği ne kadar farklı ki baktın mı ondan da olabilir :/

19 uncu haftayı geçeli çok oldu ya. Yani 4 ay uyku gerilemesi bugün beşinci ay bitti bu zamana kadar sürer mi emin değilim.

Bizimki de öyle sol koldan dönüyor sürekli. Bence de bir anormallik yok.
4 5 hafta sürebilir yazıyordu harika haftalar kitabında o yüzden belki öyledir diyorum ben.

Diş olabilir mi canım? O zaman da ishal olabiliyormuş sanırım

Üşütmüş olma ihtimali var mı? Bi de sen ek gıdaya başladın galiba ne yemişti en son belki o dokunmuştur
Annemlerdeyim ev baya sıcak dışarı da hiç çıkarmadım ek gıda da her zaman verdiğim şeylerden veriyorum Bi değişik bişey denemedim yani

Annemlerdeyim ev baya sıcak dışarı da hiç çıkarmadım ek gıda da her zaman verdiğim şeylerden veriyorum Bi değişik bişey denemedim yani
Dur bakalım ya telaş yapma sıvı tüketsin bol bol kaybettiğini geri alması lazım haşlanmış patates verebilirsin bi de ishale de iyi gelir

Ya sanki bu normal gibi gelmeye başladı. Sanki herkes böyle yaşıyor da söylemiyor gibi. Zaten epeydir yazamadım size. Ben bir tane yumruk attım kocama . Tartıştık. Kardeşi ve karısı bize misafir gelecekti. Yardımına ihtiyacım vardı. Ederim fLab dedi. Ben başladım temizlik, yemek bir şeyler yapmaya. O sadece kahvaltı hazırladı ve sofradan asla kalkmadı. Siyaset programı izleyip durdu. Sinirlendim tartıştık. Ergen çocuk gibi tepkiler cevaplar. En son ne bağırıyorsun diye elini kaldırdı bende o vurmadan bir tane vurdum. Djdj ya biz iyice saçma sapan bir çift olduk. İlk ve son dizisine 3.sezon yazsınlar bizi

Dur bakalım ya telaş yapma sıvı tüketsin bol bol kaybettiğini geri alması lazım haşlanmış patates verebilirsin bi de ishale de iyi gelir
Ay söylediğin çok iyi oldu bakalım yedirmeye çalışcam benim kız da patatesi hiç sevmedi tükürüyor ama bakalım olmazsa bişeylerle karıştırayım

Ay söylediğin çok iyi oldu bakalım yedirmeye çalışcam benim kız da patatesi hiç sevmedi tükürüyor ama bakalım olmazsa bişeylerle karıştırayım
Havuç sevdiyse havuçla patatesi karıştır dene bakalım su da ver ama çok ishalse sıvı kaybetmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…