Prematüre olduğu için gözü 3 aya kadar düzenli bakıldı kalp de bizimkinin kalbinde delik var büyük dediler geçmezse ameliyat dediler onun için gidiyoruz sağlık sigortası mayısta başlıcak deli gibi onu bekliyorumBiz sağlık sigortası yaptırdık 48 bin tuttukalp göz neden onlara da gerek varmı
İçeriği ne kadar farklı ki baktın mı ondan da olabilir :/Bir haftadır ishali var iki gündür daha da sıklaştı ya 2 numara mamaya geçtik acaba ondan mı diyorum doktora yazdım kusma kan ve ateş olursa haberleşelim dedi probiyotik ver dedi çok canım sıkıldı ya kaçıncıya üst değiştiriyorum
Hiç bakmadım ya doktora mamadan mıdır dedim yok yazmış anlamadımİçeriği ne kadar farklı ki baktın mı ondan da olabilir :/
Üşütmüş olma ihtimali var mı? Bi de sen ek gıdaya başladın galiba ne yemişti en son belki o dokunmuşturHiç bakmadım ya doktora mamadan mıdır dedim yok yazmış anlamadım
4 5 hafta sürebilir yazıyordu harika haftalar kitabında o yüzden belki öyledir diyorum ben.19 uncu haftayı geçeli çok oldu ya. Yani 4 ay uyku gerilemesi bugün beşinci ay bitti bu zamana kadar sürer mi emin değilim.
Bizimki de öyle sol koldan dönüyor sürekli. Bence de bir anormallik yok.
Bir haftadır ishali var iki gündür daha da sıklaştı ya 2 numara mamaya geçtik acaba ondan mı diyorum doktora yazdım kusma kan ve ateş olursa haberleşelim dedi probiyotik ver dedi çok canım sıkıldı ya kaçıncıya üst değiştiriyorum
Ben chicco polly2 aldımKızlar mama sandalyesi alanlarınız var mı? Varsa neler aldınız? Bu konuyu da bir toparlayalım, ufaktan lazım olacak.
Bende de o var, ilk kızımda 2,5 yaşına kadar kullandık. Ben çok memnun kaldımBen chicco polly2 aldım
Annemlerdeyim ev baya sıcak dışarı da hiç çıkarmadım ek gıda da her zaman verdiğim şeylerden veriyorum Bi değişik bişey denemedim yaniÜşütmüş olma ihtimali var mı? Bi de sen ek gıdaya başladın galiba ne yemişti en son belki o dokunmuştur
Doktora geçen hafta gitmiştik dişler daha gelmiyor demişti amaDiş olabilir mi canım? O zaman da ishal olabiliyormuş sanırım
Dur bakalım ya telaş yapma sıvı tüketsin bol bol kaybettiğini geri alması lazım haşlanmış patates verebilirsin bi de ishale de iyi gelirAnnemlerdeyim ev baya sıcak dışarı da hiç çıkarmadım ek gıda da her zaman verdiğim şeylerden veriyorum Bi değişik bişey denemedim yani
Ya sanki bu normal gibi gelmeye başladı. Sanki herkes böyle yaşıyor da söylemiyor gibi. Zaten epeydir yazamadım size. Ben bir tane yumruk attım kocamaCanım niye kendine bunu yaptırıyorsun niye buna izin veriyorsun anlayamıyorum açıkçası buna layık değilsin yani sen. Kendine değer ver lütfen. Öğrencin gelip bunları anlatsa ona bu öğütleri verirsin eminim kimsenin sana böyle davranmasına izin vermemen lazım
Ay söylediğin çok iyi oldu bakalım yedirmeye çalışcam benim kız da patatesi hiç sevmedi tükürüyor ama bakalım olmazsa bişeylerle karıştırayımDur bakalım ya telaş yapma sıvı tüketsin bol bol kaybettiğini geri alması lazım haşlanmış patates verebilirsin bi de ishale de iyi gelir
Biraz anne sütü ekle istersen o zaman seviyorlarAy söylediğin çok iyi oldu bakalım yedirmeye çalışcam benim kız da patatesi hiç sevmedi tükürüyor ama bakalım olmazsa bişeylerle karıştırayım
Mamayla besleniyorBiraz anne sütü ekle istersen o zaman seviyorlar
Muz da potasyum patates gbi.Ay söylediğin çok iyi oldu bakalım yedirmeye çalışcam benim kız da patatesi hiç sevmedi tükürüyor ama bakalım olmazsa bişeylerle karıştırayım
Evde kalmadı yeni bitirdikMuz da potasyum patates gbi.
Havuç sevdiyse havuçla patatesi karıştır dene bakalım su da ver ama çok ishalse sıvı kaybetmesinAy söylediğin çok iyi oldu bakalım yedirmeye çalışcam benim kız da patatesi hiç sevmedi tükürüyor ama bakalım olmazsa bişeylerle karıştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?