Prematüre olduğu için gözü 3 aya kadar düzenli bakıldı kalp de bizimkinin kalbinde delik var büyük dediler geçmezse ameliyat dediler onun için gidiyoruz sağlık sigortası mayısta başlıcak deli gibi onu bekliyorum eşimin iş yeri yapıyor bana da öyle mayısta yenilendiği için mayısta başlatcaz dediler
Bir haftadır ishali var iki gündür daha da sıklaştı ya 2 numara mamaya geçtik acaba ondan mı diyorum doktora yazdım kusma kan ve ateş olursa haberleşelim dedi probiyotik ver dedi çok canım sıkıldı ya kaçıncıya üst değiştiriyorum
Bir haftadır ishali var iki gündür daha da sıklaştı ya 2 numara mamaya geçtik acaba ondan mı diyorum doktora yazdım kusma kan ve ateş olursa haberleşelim dedi probiyotik ver dedi çok canım sıkıldı ya kaçıncıya üst değiştiriyorum
Canım niye kendine bunu yaptırıyorsun niye buna izin veriyorsun anlayamıyorum açıkçası buna layık değilsin yani sen. Kendine değer ver lütfen. Öğrencin gelip bunları anlatsa ona bu öğütleri verirsin eminim kimsenin sana böyle davranmasına izin vermemen lazım
Ya sanki bu normal gibi gelmeye başladı. Sanki herkes böyle yaşıyor da söylemiyor gibi. Zaten epeydir yazamadım size. Ben bir tane yumruk attım kocama . Tartıştık. Kardeşi ve karısı bize misafir gelecekti. Yardımına ihtiyacım vardı. Ederim fLab dedi. Ben başladım temizlik, yemek bir şeyler yapmaya. O sadece kahvaltı hazırladı ve sofradan asla kalkmadı. Siyaset programı izleyip durdu. Sinirlendim tartıştık. Ergen çocuk gibi tepkiler cevaplar. En son ne bağırıyorsun diye elini kaldırdı bende o vurmadan bir tane vurdum. Djdj ya biz iyice saçma sapan bir çift olduk. İlk ve son dizisine 3.sezon yazsınlar bizi