Bilen Yok muMastit nasıl bir şey? Sağ göğsünün sol tarafında kitle gibi bir şey fark ettim ve ağrıyor bu mastit mi oluyor yoksa farklı bir şey mi
Bir süredir kullanmadım. Kakalar bi değişikti bizim. Alerji göstergesiymiş. Her yolu denedim. Onu, bunu kestim sırayla. Kaldı kullanamadım. Şimdi antibiyotik kullanıyoruz. Bitince başlayacağız yine fotbiome aAa süper siz de memnun musunuz?
Sertleşme iltihaplaşmayı gösteriyor tabi ki. O sertliği sağarak ya da emzirerek yok etmeye çalışın ilerlemeden.Bilen Yok mu
Sabahtan beri ikisini de denedim geçmiyor sağdığımda süt çok az geliyorSertleşme iltihaplaşmayı gösteriyor tabi ki. O sertliği sağarak ya da emzirerek yok etmeye çalışın ilerlemeden.
Süt az geliyor ve belirgin sertlik varsa öncelikle oraya sıcak kompres yapın ve masaj yapın. Sonra sıcak duş alıp duşta da masaj yapın. Çıkınca masaj yaparak elle sertliklerin üzerinden geçerek sağmaya çalışın. Fışkırarak çıkmaya başlarsa açılmaya başlıyordur. Sonrasında bebeğin emmesi ve pompa sağımıyla açılana kadar devam edin. Anca öyle açılıyor benimSabahtan beri ikisini de denedim geçmiyor sağdığımda süt çok az geliyor
Ama 4 ay çok nadir olan bir durum araştırdığım kadarıyla. Genel olarak 5,5-6 ayda başlanıyor. Zaten her yer bangır bangır ilk 6 ay sadece anne sütü demiyor mu?4-7 ay arası normal tarih. Bebek kafa tutuyor desteklide olsa oturabiliyorsa ek gıdaya hazır oluyor. Anne sütü almıyorsa 4 te başlatmak çok normal.
Mastit nasıl bir şey? Sağ göğsünün sol tarafında kitle gibi bir şey fark ettim ve ağrıyor bu mastit mi oluyor yoksa farklı bir şey mi
Zaten oyuzden anne sütü almıyorsa dedim. Ama yani 1 ay zaten ek gıda değil tadım deniyo. Hatta bana kalırsa bizimki 1 aydan fazla sürcekAma 4 ay çok nadir olan bir durum araştırdığım kadarıyla. Genel olarak 5,5-6 ayda başlanıyor. Zaten her yer bangır bangır ilk 6 ay sadece anne sütü demiyor mu?
Aynısını daha bu gece yaşadım ova ova elinizle o kitleyi amiyane mıncırarak emzirmeye çalışın, sağın geçiyor.Sabahtan beri ikisini de denedim geçmiyor sağdığımda süt çok az geliyor
Son 4-5 gündür tam olarak böyle. Ben de uyumayacağını anlayıp yanımda yatırdım normalde benimle uyumaya bayılır ama uykuda kafasını bir sağa çeviriyor bir sola çeviriyor, inliyor ayaklarını havaya falan kaldırıyor ne kendi uyudu ne beni uyuttu doğru düzgün. Tuhaf bir geceydiDün gece her saat iki kez uyandı gözler kapalı ağladı. 10-15 kez uyanmışızdır. Memede uyumadı yanımda yatırdım uyumadı yatağın ortasında ana kucağında biraz uyudu. Geceleriniz sizin de böyle mi? Hiç abartmıyorum inanın 10-15 kez uyandık ya.
Ya biz bigaia kullanıyorduk. Probiyotiği bırakınca düzene girmişti, günlük yapıyordu ama şimdi ek gıda tadımı yapınca yine karıştı. Katılaşıyor ve az yapıyor, farklı bi probiyotik kullansak işe yarar mı acabaBizim seyrek kaka durumu vardı o yüzden Forbiome minies kullandık çok iyi geldi. Her gün yapmaya başladı. Ek gıda sürecinde de doktor onaylarsa kullanacağım
Bizim de şu sıralar kaka sıklığımız azaldı bugün kontrolde doktor ben sormadan 5.ayda kaka sıklığı azalabilir 6-7 günde yaptığı bile olabilir dedi. Sebep ne bilmiyorum ama normalmişYa biz bigaia kullanıyorduk. Probiyotiği bırakınca düzene girmişti, günlük yapıyordu ama şimdi ek gıda tadımı yapınca yine karıştı. Katılaşıyor ve az yapıyor, farklı bi probiyotik kullansak işe yarar mı acaba
Neden acaba ya. Ek gıdaya geçtiniz mi si?Bizim de aynı bir haftadır
Ben bilmiyorum mastit olmadım ama grupta olanlar vardı.Bilen Yok mu
Bana kalırsa ek gıda sürecinde ihtiyaç var. Yoğurdu sabah vericem bir de ben artık. Belki o da probiyotik işlevi görür.Bir süredir kullanmadım. Kakalar bi değişikti bizim. Alerji göstergesiymiş. Her yolu denedim. Onu, bunu kestim sırayla. Kaldı kullanamadım. Şimdi antibiyotik kullanıyoruz. Bitince başlayacağız yine fotbiome a
Gerçekten korkunç ya. Bu uykusuzlukla asla verimli çalışamıyoruz ne ben ne eşim. Sadece oğlana baktığımız bir hayatımız var resmen.Son 4-5 gündür tam olarak böyle. Ben de uyumayacağını anlayıp yanımda yatırdım normalde benimle uyumaya bayılır ama uykuda kafasını bir sağa çeviriyor bir sola çeviriyor, inliyor ayaklarını havaya falan kaldırıyor ne kendi uyudu ne beni uyuttu doğru düzgün. Tuhaf bir geceydi
2 uyku kısa olur bu aylarda genelde 8 9. Aylarda 2 uyku yapar 1 buçuk yaşında tek uykuya düşüyorlar. Başında bekleyeceksin ben uykuya geri döndürüyorum ilk uykusu 1 saat maks 2. Uyku 1 buçuk oluyor. 4 uyku olucaksa 2 kere kısa uyuyor 8 de uyandıysa 3 uyku 1 1 buçuk ve yarım saat yapıyorum 2 2 buçuk saat uyanık kalıyor. Düzenli olduğu için odasına geçince piş piş açınca kızçe 2 dakkada mayışıp uyuyorKaç kere birer saat uyusa günde 2 ye düşer? Nasıl olmalı?
Hayır doğdugundan beri uyku problemimiz var gündüz uykuları hiç uzamadı ve hep uykuya direnme var. Yani aslında hiç uzun uyumadı. Eğer 30. Dk yanındaysam ve çok ayrılmamışsa uykuya nadiren döndürebiliyorum ama bu çok zor oluyor. Günde 2 ye düşürmek isteme sebebim uyuturken zorlanmak aslındagına geliyor sabahtan akşama kadar sürekli uyutma derdinin olmasından
Doktorunuza sorun bence ben çok çok memnunum forbiome’den. Bi zararı da yok bildiğim kadarıyla faydası olmasa bile (ki eminim olacaktır kabızlığa karşı)Ya biz bigaia kullanıyorduk. Probiyotiği bırakınca düzene girmişti, günlük yapıyordu ama şimdi ek gıda tadımı yapınca yine karıştı. Katılaşıyor ve az yapıyor, farklı bi probiyotik kullansak işe yarar mı acaba
Sadece havuç ve patates denedim ek gıda tadımında, harika haftalar kitabına baktım da 19. Hafta atağı olabilir sanırımNeden acaba ya. Ek gıdaya geçtiniz mi si?
Ben bilmiyorum mastit olmadım ama grupta olanlar vardı.
Bana kalırsa ek gıda sürecinde ihtiyaç var. Yoğurdu sabah vericem bir de ben artık. Belki o da probiyotik işlevi görür.
Gerçekten korkunç ya. Bu uykusuzlukla asla verimli çalışamıyoruz ne ben ne eşim. Sadece oğlana baktığımız bir hayatımız var resmen.
Biz de forbiome kullandık kaka yapamadığı zaman veriyordum bir saate kalmadan yapıyordu tesadüf mü o mu işe yaradı bilemem ama.Ya biz bigaia kullanıyorduk. Probiyotiği bırakınca düzene girmişti, günlük yapıyordu ama şimdi ek gıda tadımı yapınca yine karıştı. Katılaşıyor ve az yapıyor, farklı bi probiyotik kullansak işe yarar mı acaba
Şunu dinleyip oynamayan bebek tanımıyorumbenim oğlum ritmi olan herhangi bir şey duyunca put kesiliyorağlayınca direkt bir şeyler mırıldanmaya başlıyorum susuyor hemen. bebeğin bug'ını bulmuş gibiyim fkfjfjxd
2 uyku kısa olur bu aylarda genelde 8 9. Aylarda 2 uyku yapar 1 buçuk yaşında tek uykuya düşüyorlar. Başında bekleyeceksin ben uykuya geri döndürüyorum ilk uykusu 1 saat maks 2. Uyku 1 buçuk oluyor. 4 uyku olucaksa 2 kere kısa uyuyor 8 de uyandıysa 3 uyku 1 1 buçuk ve yarım saat yapıyorum 2 2 buçuk saat uyanık kalıyor. Düzenli olduğu için odasına geçince piş piş açınca kızçe 2 dakkada mayışıp uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?