- 17 Temmuz 2022
- 4.556
- 3.927
- 83
- 30
Labne nası yapılıyomuş kiKızlar lor peyniri labne falan nasıl yapıcaksınız. Kestirerek yapılanşar çok daha zararlıymış. Yuksek kazein mi ne varmıs yanlış hatırlamadıysam. Süt içirmiypruz bunda daha yogun süt içniş gibi oluyormuş.
ben de ekşimiş sütüm vardı ondan yaptım bu hafta ama bana da lor gibi gelmiyor o peynir. tadı süt gibi geliyor. hazır almak da istemiyorum. peki peynir altı suyundan mı yapmam gerekiyor öyleyse? yani önce sütü kaynatıp peyniraltı suyunu alıcam sonra da o suyu kaynatıp süzecek miyim?
ben de ekşimiş sütüm vardı ondan yaptım bu hafta ama bana da lor gibi gelmiyor o peynir. tadı süt gibi geliyor. hazır almak da istemiyorum. peki peynir altı suyundan mı yapmam gerekiyor öyleyse? yani önce sütü kaynatıp peyniraltı suyunu alıcam sonra da o suyu kaynatıp süzecek miyim?
Onu da buldum durYani o zaman sütü kestircez kazenli kısımları alcaz altta kalan suyu tekrar kaynatıp bekletcez doğru mu anlamışım
Cucuthecatt mademoisella amaann kız ben hiç peynir mi yağtım hazır satılıyosa onuda hazır alacam
Bebek Lor Peyniri (250gr, Süt Loru) - Elif Candar Eski Tadında
Artizan üretim doğal bebek lor peyniri (250gr, süt loru) - elif candar Eskitadinda.com'da. En uygun fiyatlara aynı gün teslim bebek lor peyniri (250gr, süt loru) - elif candar satın almak için hemen buraya tıklayın.www.eskitadinda.com
Bir doktor söylemişti oradan aklımda kalmış tabi 8 9 ayda geç 6 ay olunca başlarım bakalım benim cadı kız ne yapacakcanım tadıma başlamak için desteksiz oturmayı beklemek çok geç olabilir ya. çünkü desteksiz oturma 8-9 ayı bulabiliyor. mama sandalyesinde oturabiliyor olması yeterli diye düşünüyorum
Şarküterilere söylesek getirirler belki gerçe ben peynir yapıyorum evde onun suyundan yaparım kndim sizler için bir öneriCucuthecatt mademoisella amaann kız ben hiç peynir mi yağtım hazır satılıyosa onuda hazır alacam
Artizan üretim doğal bebek lor peyniri (250gr, süt loru) - elif candar Eskitadinda.com'da. En uygun fiyatlara aynı gün teslim bebek lor peyniri (250gr, süt loru) - elif candar satın almak için hemen buraya tıklayın.www.eskitadinda.com
Ya ben de hazır alayım diye düşündüm ama bu peynirin 4 gün içinde falan tüketilmesi lazımmış sürekli bi kargo trafiğine girmektense haftalık kendim yaparım gibi düşünüyorumCucuthecatt mademoisella amaann kız ben hiç peynir mi yağtım hazır satılıyosa onuda hazır alacam
Ay ben onunla uğraşamam zaten okumaya bile üşendimCucuthecatt mademoisella amaann kız ben hiç peynir mi yağtım hazır satılıyosa onuda hazır alacam
Ay var işte yaa baya bunlar nasıl ki sıkıntı olur mu acaba Azcık bişey yicek yerse zaten
Bununla ilgili de porsiyonlayıp buzlukta saklayıp yemeden önce çıkarabilirsiniz demişti benim aklıma yattı açıkçasıYa ben de hazır alayım diye düşündüm ama bu peynirin 4 gün içinde falan tüketilmesi lazımmış sürekli bi kargo trafiğine girmektense haftalık kendim yaparım gibi düşünüyorum
Yaa buzlukta porsiyonlanıp saklanoyormıs yaa benim aklıma yattı.Ya ben de hazır alayım diye düşündüm ama bu peynirin 4 gün içinde falan tüketilmesi lazımmış sürekli bi kargo trafiğine girmektense haftalık kendim yaparım gibi düşünüyorum
Valla yoğurtla ugrasamıyorum onu nasıl yapcam bilmiyorum zatenAy ben onunla uğraşamam zaten okumaya bile üşendim
Aa tire yazıyo yakın bide bize. Ayy valla güzel oldu tek şey kaldı geriye. Bebenin yemesi
Canım gıdamühendisianlatıyor var instagramda o kadına çok güveniyorum. Bu markayı önermiş ben bunu alacağım. Evde şoklama işini tam anlamıyla yapabileceğimi sanmıyorum çünkü
Uyku düzenini yaz bakalım canımGece 11 den aşağı uyumuyor bu saati nasıl erkene çekicem ya uyutmadığım zamanda çok fena bağırıyor gündüzleri nasıl dengelicem bilemedim ya
Farklı uyutma yöntemleri denedin mi birde oksijen çok iyi geliyor bebişlere havanın durumuna bağlı biraz da olsa dışarıya çıkarıp ondan sonra dene ve uyku düzeni nasıl 11de uyuyup gece kaçta uyanıyor gündüz nasıl saat 11 e kadar kaç saat uykusuz kalmış oluyor en fazla 3 saat diye biliyorum bu dönemde ki 3 saatte benimki çıldırıyor zor oluyor uykuya dalmasıGece 11 den aşağı uyumuyor bu saati nasıl erkene çekicem ya uyutmadığım zamanda çok fena bağırıyor gündüzleri nasıl dengelicem bilemedim ya
Ya bunu düşündüm de meyve sebze için buzluğa girmiş bir şey önerilmediğinden peynir de uygun olmaz diye düşünmüştüm ama her hafta yapmak da zor açıkçası. bakıcaz bi çaresine kdjdBununla ilgili de porsiyonlayıp buzlukta saklayıp yemeden önce çıkarabilirsiniz demişti benim aklıma yattı açıkçası
Neden meyve sebzeyi buzluga kpymayalım kiYa bunu düşündüm de meyve sebze için buzluğa girmiş bir şey önerilmediğinden peynir de uygun olmaz diye düşünmüştüm ama her hafta yapmak da zor açıkçası. bakıcaz bi çaresine kdjd
Ya şöyle gündüz çok uyumak istiyor kalkmak istemiyor bu sefer geceye uyku kalmıyor 11 de anca akşam bayılıyor uyuyor yani dışarı da çıkartıyorum ama Bi değişiklik yok geceleri 11 de uyuyor mama saati geldiği zaman kalkıyor ama bu ara o da bozuldu saat başı ağlayarak kalkıyor geri sallıyorumFarklı uyutma yöntemleri denedin mi birde oksijen çok iyi geliyor bebişlere havanın durumuna bağlı biraz da olsa dışarıya çıkarıp ondan sonra dene ve uyku düzeni nasıl 11de uyuyup gece kaçta uyanıyor gündüz nasıl saat 11 e kadar kaç saat uykusuz kalmış oluyor en fazla 3 saat diye biliyorum bu dönemde ki 3 saatte benimki çıldırıyor zor oluyor uykuya dalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?