Bizim genellikle aynı saatlerde uyuyor canım. Genelde 1 saat, bazen 1,5 saat uyuyor.
Kızlar şu özlerden alayım diyorum ama ne alacağıma karar veremedim. Hurma, keçiboynuzu, karadut? Siz veriyo musunuz bunlardan?
Sanırım karadut aldım ben.
Dönemseldir canım geçer uykusu varken mi verdin ?Havuç verdim kustu ikinci kaşıkta geçen de yumurtayı yedi yedi kustu n’oluyo yaa???? Yumurta alerjisi mi var demiştim ama yok havucu bi ay önce ilk verdiğimde gayet yemişti sevmişti niye böyle oldu ya
bize gelmedi bu özellik henüzEvet evet benimki bi de sallıyor aşağı doğru bakıyor sonra atıyor
karadut aldım ama tamamen kendi zevkime göre yani kdjkd ben en çok karadut sevdiğim için. irmikli muhallebilere falan kaşığın ucuyla ekliyorum tat versin diye.Kızlar şu özlerden alayım diyorum ama ne alacağıma karar veremedim. Hurma, keçiboynuzu, karadut? Siz veriyo musunuz bunlardan?
Yok aslında uyandıktan bir saat sonraydıDönemseldir canım geçer uykusu varken mi verdin ?
Ben de alayım mademkaradut aldım ama tamamen kendi zevkime göre yani kdjkd ben en çok karadut sevdiğim için. irmikli muhallebilere falan kaşığın ucuyla ekliyorum tat versin diye.
Benimde kusma oldu elmadan sonra ben aşırı beslendiğini düşündüm çünkü zaten çok emiyor ek gıda da verince çok mu geliyor acaba.Yok aslında uyandıktan bir saat sonraydı(
Canım senin oğlunda da mı dil bağı vardı ?Ben de alayım madem
Nasıl kusuyor?Havuç verdim kustu ikinci kaşıkta geçen de yumurtayı yedi yedi kustu n’oluyo yaa???? Yumurta alerjisi mi var demiştim ama yok havucu bi ay önce ilk verdiğimde gayet yemişti sevmişti niye böyle oldu ya
İnşallah fazla beslendiğindendir ya öğür öğür kustuBenimde kusma oldu elmadan sonra ben aşırı beslendiğini düşündüm çünkü zaten çok emiyor ek gıda da verince çok mu geliyor acaba.
Yumurtayı yedikten sonra emzirdim yatakta, durdu ve bi anda fışkırarak kustu:-(Nasıl kusuyor?
Önceden reflüsü var mıydı bilmiyorum ama fışkırarak kusma alerji belirtisi olarak geçiyor ek gıdada. Bizde öyle bir durum olursa diye sorduğumda onu saymıştı doktor. İsterseniz bir daha deneyin, hemen emzirmeyip bekleyin. Fazla beslenmedir umarım. Minik mideliler dahaYumurtayı yedikten sonra emzirdim yatakta, durdu ve bi anda fışkırarak kustu:-(
Reflü vardı ya, yani mide öz suyu ağzına geliyordu ama yutmayı başarıyodu. Şu son haftada üç kez falan kustu inşallah bir şeyi yoktur benim kıza minyatür diyoruz minyon yaniÖnceden reflüsü var mıydı bilmiyorum ama fışkırarak kusma alerji belirtisi olarak geçiyor ek gıdada. Bizde öyle bir durum olursa diye sorduğumda onu saymıştı doktor. İsterseniz bir daha deneyin, hemen emzirmeyip bekleyin. Fazla beslenmedir umarım. Minik mideliler daha
Doktor ne dedi bu arada? Ben de öğreniyimReflü vardı ya, yani mide öz suyu ağzına geliyordu ama yutmayı başarıyodu. Şu son haftada üç kez falan kustu inşallah bir şeyi yoktur benim kıza minyatür diyoruz minyon yanibu sefer emzirmim dediğin gibi bakalım
Canım yumurtayı sindirmeden emzirme fazla gelmiştirYumurtayı yedikten sonra emzirdim yatakta, durdu ve bi anda fışkırarak kustu:-(
Kusma olmadığı için problem etmemişti ama yarın randevumuz var sorup yazıcam burayaDoktor ne dedi bu arada? Ben de öğreniyimdaha 3 sebze denedik biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?