- 17 Temmuz 2022
- 4.541
- 3.919
- 83
- 30
Ay iyi mi kötü mü bilemedim koyduğum yerde ne güzel duruyoduHahahah maşallah maşallahbenimki hala yüzüstü dönüp ağlamaya başlıyor hahahah
Amaan mikroplarla da tanışması lazım ya ben artık hiç bir şey kaynatmıyorumAy iyi mi kötü mü bilemedim koyduğum yerde ne güzel duruyoduben oyuncak kaynatıyodum hala bu çocuk artık fayans yalıyo
Zaten artık yapcak bişi yok öğlen bi baktım terliğin altını kemiriyoAmaan mikroplarla da tanışması lazım ya ben artık hiç bir şey kaynatmıyorum
zemin yapısı kötü ama daha iyi bi yere taşınma imkanımız yok eşimin işine yakınlık ve kira fiyatları nedeniyle. evin sağlam olduğunu iddia ediyor ev sahibi ve diğer sakinler ama ben inanmıyorum ya hiçbir şeye güvenim yok bu ülkede maalesef... Allah korktuklarımızla imtihan etmesin diyeyim. masum bebeklerimiz hürmetine acısın bizlere.Evet ya çocuktan sonra her şey gibi korkularımız da artıyor, onu korumak için. Allah yardımcınız olsun zor bir durum. Binanızın depreme dayanıklı olup olmadığını, zemin yapısını falan öğrenirseniz belki biraz olsun için rahatlar. Gerisi tevekkül artık
Amin canımzemin yapısı kötü ama daha iyi bi yere taşınma imkanımız yok eşimin işine yakınlık ve kira fiyatları nedeniyle. evin sağlam olduğunu iddia ediyor ev sahibi ve diğer sakinler ama ben inanmıyorum ya hiçbir şeye güvenim yok bu ülkede maalesef... Allah korktuklarımızla imtihan etmesin diyeyim. masum bebeklerimiz hürmetine acısın bizlere.
Kız sen hiç okadar durmuyosun yaaaKıyafet bedenlerini 42ye ya da L bedene kadar görünce aşırı moralim bozuluyo ya. Aaa ne güzelmiş diye bi giriyorum bana göre yok
Kıyafet bedenlerini 42ye ya da L bedene kadar görünce aşırı moralim bozuluyo ya. Aaa ne güzelmiş diye bi giriyorum bana göre yok
Yaa kızlar ben de 1 aydır diyete basladım cünkü nerdeyse dogum yaptıgım kiloya geldim ama bebek içerde değil dısarıda. Tek avantajım cok kilo almamış olmamdı hamileyken. Mesela gecen haftada kilo verememişim ama 2 haftadır acayip ödem yapıyor vücudum. Adet ödemi gibi. Ve cevremde kimse diyet yapmamı istemıyor bebek emziriyo güçten düşücek diyorlarBende öyleyim. Birbirimize destek verip doğum öncesi kilolarımıza mı dönmeye çalışsak. Böyle devam edersem bebeksiz bir hamile görünümü kazanacagım.
Yaa bizimkide fıldır fıldır dönüyo. Yatakta 2 dakka koyup arkamaızı dönemez olduk. Mesela yatagın bi tarafına koyup gel oğlum diyoruz poposunu kaldırıp yuvarlanarak geliyorAnaaa kız benim bebe komando gibi sürünüyo bi baktım odadan çıkmış
Kız o bişey mi gecen gün ayagımda bi sıcaklık hissettim ayagıma gidip o u yalamaya calısıyo usZaten artık yapcak bişi yok öğlen bi baktım terliğin altını kemiriyo
44 bedenden aşağısı olmuyo şu anKız sen hiç okadar durmuyosun yaaa
İki gün önce kendi etrafında dönüyodu geri geri gidiyodu sadece dün mutfaktan bi çıktık baktım odadan çıkmış koridorda duruyoYaa bizimkide fıldır fıldır dönüyo. Yatakta 2 dakka koyup arkamaızı dönemez olduk. Mesela yatagın bi tarafına koyup gel oğlum diyoruz poposunu kaldırıp yuvarlanarak geliyortövbe estt. Egitimli gibi. Bide genelde geri geri emekliyo ama nasıl yaptıgından emin değilim bi şekilde biyerden biyere gidiyor. Genelde biz bakmazken. Bu arada bizimki dün anakucagını kırdı zaten yere inip biyerlere sürünüyodu. Eşimde diyo bi gün anlamıcaksın merdiven basında yakalıcaksın inşallah yakalarsın yani dio.
Kız o bişey mi gecen gün ayagımda bi sıcaklık hissettim ayagıma gidip o u yalamaya calısıyo us
Emeklemeden 1 ay önce benimki de sürünüyordu canım sonra emekleme pozisyonuna geçip kendini ileri geri sallamaya başladı sonra da emekledi yeğenlerim de hep bu sırayla emekledi yani sizin de emekleme yakındırYaa kızlar ben de 1 aydır diyete basladım cünkü nerdeyse dogum yaptıgım kiloya geldim ama bebek içerde değil dısarıda. Tek avantajım cok kilo almamış olmamdı hamileyken. Mesela gecen haftada kilo verememişim ama 2 haftadır acayip ödem yapıyor vücudum. Adet ödemi gibi. Ve cevremde kimse diyet yapmamı istemıyor bebek emziriyo güçten düşücek diyorlarannem olsaydı oda istemezdi heralde babam da kızıyor ama tek yaptıgım saglıklı beslenmek. Eniştem bile kızmış biyandan beni düşindükleri için mutlu oluyorum ( bebemi yani sanırım aslında ) ama biyandan da motivasyonumu kaybetmekten korkuyorum artık eski kıyafetlerimi rahatça giymek istiyorum. Bencede birbirimize destek olalım süt artırıcı kilo yapmayan şeyleri ölçülü öneredebiliriz ben mesela tahin yiyorum 1 kaşık yumurta ve peynir yiyorum 2 tane her sabah. Dereotu yiyebilirsem eklıyorum ve 1 aydır öğün sayımı arttırdım 3 öğün 2 de ara yapıyorum. Önceden kahvaltıyı öğleden sonra yapardım sonra arada bişeyler atıştırıp akşam yemegi yerdim şimdi fazla fazla yiyorum. Benim vucuduma bu gidiyor galiba bir de mesela tatlı bişeyler yersem yanına süt ürünü tüketmeye calısıyorum yada meyve yanına. Shot activia. Yoğurt süt latte. Mesela ara öğün yaparken fellas/mons cookie yanına da activia shot gibi. Ya da wasa/karabugday patlagı üstüne labne üstüne sebze kuru domates gibi. Yada hurma/kabak cekirdeği. Yada meyve-chia-tahin.
Yaa bizimkide fıldır fıldır dönüyo. Yatakta 2 dakka koyup arkamaızı dönemez olduk. Mesela yatagın bi tarafına koyup gel oğlum diyoruz poposunu kaldırıp yuvarlanarak geliyortövbe estt. Egitimli gibi. Bide genelde geri geri emekliyo ama nasıl yaptıgından emin değilim bi şekilde biyerden biyere gidiyor. Genelde biz bakmazken. Bu arada bizimki dün anakucagını kırdı zaten yere inip biyerlere sürünüyodu. Eşimde diyo bi gün anlamıcaksın merdiven basında yakalıcaksın inşallah yakalarsın yani dio.
Kız o bişey mi gecen gün ayagımda bi sıcaklık hissettim ayagıma gidip o u yalamaya calısıyo us
İki gün önce kendi etrafında dönüyodu geri geri gidiyodu sadece dün mutfaktan bi çıktık baktım odadan çıkmış koridorda duruyoeşin doğru diyo valla önlem alım merdiven varsa bi anfa yapıyolar çünkü
İki gün önce kendi etrafında dönüyodu geri geri gidiyodu sadece dün mutfaktan bi çıktık baktım odadan çıkmış koridorda duruyoeşin doğru diyo valla önlem alım merdiven varsa bi anfa yapıyolar çünkü
Ayy valla merdiven kapısı almaya baslıcaz hemen galiba bide yatak bariyeri lazım sankiEmeklemeden 1 ay önce benimki de sürünüyordu canım sonra emekleme pozisyonuna geçip kendini ileri geri sallamaya başladı sonra da emekledi yeğenlerim de hep bu sırayla emekledi yani sizin de emekleme yakındır
zaran park yatak birleşik bizim yatağa ama çok hareketlendi napıcam bilmiyorum. Bizim bütğn yatağa bariyer lazımAyy valla merdiven kapısı almaya baslıcaz hemen galiba bide yatak bariyeri lazım sanki
Ay park yatağım yanında pay varsa ona güvenme canım benimki nasıl yaptıysa park yatağı itip arasına düşmüştüzaran park yatak birleşik bizim yatağa ama çok hareketlendi napıcam bilmiyorum. Bizim bütğn yatağa bariyer lazım
Geçmiş olsunAy park yatağım yanında pay varsa ona güvenme canım benimki nasıl yaptıysa park yatağı itip arasına düşmüştü
Ben de aynı sorunu yaşıyorum hatta ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum diye çok düşündüm ama yok yanibitmedi canım asla bitmiyoriki diş çıktı şu an görünürde başka diş yok ama çocuğun huyu değişti. her gün binbir stresle uyutuyorum daha doğrusu ben uyutamıyorum. ben hariç herkeste uyuyor. annemde, babasında çok rahat uyuyor ama ben uyutmaya çalışınca asla olmuyor. ne yapacağımı şaşırdım. bana kızdı, küstü desem mantıklı değil çünkü uyanıkken benimle mutlu ama bende uyumak istemiyor. böyle bişey yaşayan var mı çok üzgünüm
zaran park yatak birleşik bizim yatağa ama çok hareketlendi napıcam bilmiyorum. Bizim bütğn yatağa bariyer lazım
Yaa evet bizimki de ittirip kolunu sokuyo kafası sıkışıyo poposu falan sıkışıyo araya. Kilit falan tutmuyoAy park yatağım yanında pay varsa ona güvenme canım benimki nasıl yaptıysa park yatağı itip arasına düşmüştü
Kazasız belasız atlatsak şu günleriYaa evet bizimki de ittirip kolunu sokuyo kafası sıkışıyo poposu falan sıkışıyo araya. Kilit falan tutmuyoben heryere battaniye sıkıştırdım. Aynı doğrultuda durmuyo ki pusula gibi dönüyo.
Benim kızım hala sürünemiyor yaEmeklemeden 1 ay önce benimki de sürünüyordu canım sonra emekleme pozisyonuna geçip kendini ileri geri sallamaya başladı sonra da emekledi yeğenlerim de hep bu sırayla emekledi yani sizin de emekleme yakındır
benim oğlum da ya. Aslında bacakları baya hareketliydi. erkenden emekleyecek diye düşünüyordum ama şu an durulduBenim kızım hala sürünemiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?