7.5 aylık oldu benim oğlumun da gündüz uykuları sıkıntı yarım saat uyuyor genelde haliyle sık uykusu geliyor. Ama alıştım artık bu uykusızluğuna pek bir iş yapamıyorum evde o biraz canımı sıkıyor sadece. Hala yazlık kışlık ayıramadım mesela. Gece uykularımız düzeldi bu arada şükür. Kolay uykuya geçiyor ve eskisi ladar sık uyanmıyor(bi maşallah diyelimMerhaba kızlar ben bayadır gelemiyorum buraya Yürüdüğü yada emeklediği zamanları iple çekiyorum . Sürekli ayakta durmak istiyor bizimki buda bizi çok yoruyor. 8 aylık olduk diş yok emekleme yok . Gündüz uykularımız hiç düzelmedi en fazla 1 saat uyuyor genelde 30 dk hala 2 saatte bir tekrar uyku yapıyor niye böyle anlamadım büyük ihtimalle az uyuduğu için , uzun uyuması için uykuya tekrar döndürüyorum bazen anca öyle 2 saat oda çok nadirGece uykumuz 8 de başliyor 6.30-7 30 arası uyanıyoruz gece uyanmalar çok sıktı ama 2-3 gündür güzel gidiyoruz ama oda bozulacak gibi dişleri kabarmış inşallah çok rahatsıız etmez tam düzelmişti çünkü Ek gıda süreci bizde maşallahı var çok şükür. Kgmuzda evdee kendim tartıma göre 8.600 sizlerde nasıl ?
Benimkide öyle düzelmezsem ağladıkça ağlıyor sanırım emeklemeden yürüyeceğiz biz hiç isteği yokHahahah maşallah maşallahbenimki hala yüzüstü dönüp ağlamaya başlıyor hahahah
O bişey mi 6.15 te kalkıyoruzErken kalkanlar kulübüne ben de katıldım7 şla 8.5 arasında kalkmaya başladı benimki
Babayla alkışı nasıl öğrettin ya ben alkış yaptırmaya çalışıyorum yumruk yapıyo ellerini açmıyoBir güncelleme de ben paylaşayım bari8 ay 21 günlük ama düzeltilmiş 7 ay 5 günlük. 1 tane bile dişimiz yok kabarıklık da yok. Sürünme emekleme yok ama ellerinden tutunca kendi ayağa kalkıyor yürüyor koltukta ayakta bıraktığımda köşesinde duruyor sanırım emeklemeden yürüyeceğiz gibi duruyor çünkü yüzüstü koyduğum an kıyametler kopuyor gündüz uykumuz 2 uykuya düştü o da benim zorlamamla 1 er saat anca oluyor gece uykusuna gelirsek 11 den aşağı asla yatmıyor gece de sürekli ağlayarak kalkıyor. 8600 kg 68 cm. Baba diyor ama anne yok baybay ve alkış yapabiliyoruz. Okuyan varsa teşekkürlerimi sunuyorum biraz uzun oldu
Babayı kaynanam öğretti bizde kaldılar sabahtan akşama kadar çocuğun başında baba diye hecelediBabayla alkışı nasıl öğrettin ya ben alkış yaptırmaya çalışıyorum yumruk yapıyo ellerini açmıyo
Anneyi öğretse şaşırırdım zatenBabayı kaynanam öğretti bizde kaldılar sabahtan akşama kadar çocuğun başında baba diye heceledialkışı da kuzenleri öğretti çocuklardan öğrendi yani nedense çocuklardan daha hızlı bişeyler öğreniyor
Bizde de yeni başladı yanından asla ayrılamıyorum ağlarak peşimde sürünüyoAy kızlar biz artık oğlumla yapışık yaşıyoruz sabahtan akşama oyun halısında yatıyorum o da biraz oyuncaklara bakıyor biraz üzerimde geziniyor beni ısırıyor yalıyoroyyy bu evre biraz azalsa güzel olacak
Al benden de okadar bugun resmen k*çmız ayrı durmadıBizde de yeni başladı yanından asla ayrılamıyorum ağlarak peşimde sürünüyo
Ay napcaz ya uzun sürmez umarım buAl benden de okadar bugun resmen k*çmız ayrı durmadıhatta yanında oldugumu unutup agladıgı oldu ya egilip yuzune bakınca irkildi cocuk unutmus orda oldugumu resmen temassız dakika gecirmedik. Sürekli elini uzatıp kucakkk dio.
Kız benimki dün yataktan düştüAy napcaz ya uzun sürmez umarım bubütün gece de ağladı mahvolduk
Dişten canım, ne zaman yeni bir diş çıkarsa kızım daha sık uyanıyor. alttan 3 diş üstten 1 dişi çıktı şimdiye kadarGece uykuları düzelen var mı ya da daha çok bozulan? Biz gece saat başı uyanıyoruz şu an. Kızım her saat aralıksız kalkıyor gözler kapalı ağlıyor emip geri uyuyor doymuyor mu acaba ya da üst dişi çıkıyor dedi doktor ondan mı böyle yapıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?