• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Bizim de böyle ya hatta 2,5-3 aylıktan beri dişlerini kaşıyoruz. Salyalar çok, eli ağızda hep ama diş gelmedi. 9.ayda devlet aşısı var mı? Sizinki sarktı da mı 9.ayda yapıldı?
9. Aydaki aşı hatırlatma dozuydu sanırım sonradan takvime eklenmiş mültecilerden sonra. Ama mecburi değil diye biliyorum. Ben yaptırmıcam çünkü büyük şehirdr yaşamıyorum salgın riski olan yerlere öneriyolar

9. Aydaki aşı hatırlatma dozuydu sanırım sonradan takvime eklenmiş mültecilerden sonra. Ama mecburi değil diye biliyorum. Ben yaptırmıcam çünkü büyük şehirdr yaşamıyorum salgın riski olan yerlere öneriyolar
12. Ay asıları 9 a cekildi diye biliyordum ben

Bizim doktorumuz onu yaptırma 12. Ayda zaten yapılıcak gerek yok dedi İstanbuldayım.

Kızlar ya bu aylarda mastit olur mu emiyoda cocuk ama sol gogsum tas gibi oldu acıyoda. Isırdıgından acıyo die dusunuyordum ama üst tarafa dokununca acıyo resmen ucu değilmiş bitek. Bütün gün soldan emzirdim ama rahatlamadı hiç

Kızlar ya bu aylarda mastit olur mu emiyoda cocuk ama sol gogsum tas gibi oldu acıyoda. Isırdıgından acıyo die dusunuyordum ama üst tarafa dokununca acıyo resmen ucu değilmiş bitek. Bütün gün soldan emzirdim ama rahatlamadı hiç
Geçenlerde benim de öyle oldu ama sanırım benim bebeğim emmiyor yani ağzında oynuyor meme ile bunu fark ettim sonra çünkü çişli bezler de azaldı ve aşırı süt birikiyordu

Bizim de böyle ya hatta 2,5-3 aylıktan beri dişlerini kaşıyoruz. Salyalar çok, eli ağızda hep ama diş gelmedi. 9.ayda devlet aşısı var mı? Sizinki sarktı da mı 9.ayda yapıldı?
Devlet aşısı var sağlık ocağı hemşiresi gelirse aşı yapıcaz demişti gerek kalmadı hastanede yaptılar direk sonra hemşireye yazdım biz yaptırdık diye

Ben uyutuyorum ya dayanamıyo ki. Son uykusunu en geç 7 gibi bitirirse süper oluyo ama her gün ayarlayamıyorum yani keyfine göre uyuyup uyanıyor ne yapayım 🤔 ben zorlamıyorum artık uyutmak için maksimum 4 saati gördük zatrn dayanamayıp tık diye bayılıyo o kadar uzun uyanık kaldığında

Aynı benim içinde öyle uykusuzken çok kötü oluyorum ve uykuya çok da düşkün bir insanımdır. Mecburen sabrediyorum geceleri eşim de biraz yardımcı oluyor. Senin gene iyi ben daha hiç öyle 9 12 kahve sohbet hiç yapamadım doğduğundan beri çünkü uykuları sürekli bölünüyor sürekli uykuya geri döndürüyorum başında bekleyip yani uykudayken da kahve molası veremiyorum 😢 bide iki akşamda bir mutlaka sabah ediyoruz biz o gün de zaten. Benim bebe genelde hep 11 de yada 12 de yatıyor yatsa bile geceleri daha hiç 9 da yatıp sabah kalktığını hiç görmedim
kızlar bizim uyku problemimiz çözüldü galiba (maşallah nazar değmesin dilimi ısırayım 🥲🥲🥲🧿🧿🧿) 4 gündür falan gece uyuyabiliyorum binlerce şükürler olsun. çözüm de gerçekten gündüz uykularını düzelterek oldu. sabah 7de uyanıyoruz, ilk gün bana çok zor geldi çünkü önceden saat 10da uyanıyordu bebe. erken uyanma işine hala alışamamıştım. ama sonra güne erken başlamak benim de hoşuma gitti çünkü öğlen olduğunda bütün işim gücüm bitmiş oluyor. sabah 10 gibi ilk uykuyu uyuyor, 11.30 gibi uyanıyor. ikinci uykuyu da 3 buçuk 4 buçuk arası uyuyor. 4 buçuktan sonra bi daha uyutmuyorum (önceden ikinci uykusu 6da bitiyordu). ondan sonra gece en geç 9 buçukta nispeten çok daha rahat şekilde uykuya daldı. bana gündüz uykuları düzenli gibi geliyordu ama demek ki biyolojik saatine uygun değilmiş. böyle hepimiz rahat bi nefes aldık. belki faydası olur diye yazıyorum 🤞🤞

Kızlar ben bebeğimin doymadığını düşünüyorum son 1 haftadır falan çişli bezleri çok çok azaldı ben hep sütüm fazla diye düşündüm ama ne zaman memeye gelse iştahla emiyor ve çabuk bitiyor süt onu fark ettim günde 4 kez bez değişiyoruz ve çizgi yarım oluyor hepsinde sadece gece dolu oluyor o da eskiye göre yine az

kızlar bizim uyku problemimiz çözüldü galiba (maşallah nazar değmesin dilimi ısırayım 🥲🥲🥲🧿🧿🧿) 4 gündür falan gece uyuyabiliyorum binlerce şükürler olsun. çözüm de gerçekten gündüz uykularını düzelterek oldu. sabah 7de uyanıyoruz, ilk gün bana çok zor geldi çünkü önceden saat 10da uyanıyordu bebe. erken uyanma işine hala alışamamıştım. ama sonra güne erken başlamak benim de hoşuma gitti çünkü öğlen olduğunda bütün işim gücüm bitmiş oluyor. sabah 10 gibi ilk uykuyu uyuyor, 11.30 gibi uyanıyor. ikinci uykuyu da 3 buçuk 4 buçuk arası uyuyor. 4 buçuktan sonra bi daha uyutmuyorum (önceden ikinci uykusu 6da bitiyordu). ondan sonra gece en geç 9 buçukta nispeten çok daha rahat şekilde uykuya daldı. bana gündüz uykuları düzenli gibi geliyordu ama demek ki biyolojik saatine uygun değilmiş. böyle hepimiz rahat bi nefes aldık. belki faydası olur diye yazıyorum 🤞🤞
Canım gece uykusuna geçtikten sonra sabaha kadar kaç kez emziriyorsun ? Ben bir 23.30 da bir de 04.00 da rüya öğünü yapıyorum tabi bu aralar 3 saatte bir uyanıyor o ayrı aç olduğunu düşünüyorum. Doktor bana gelecek ay 04.00 emzirmesini istersen bırakabilirsin dedi de onun için soruyorum

Kızlar bebetosu tutunup kalkan koltuk kenarında sıralayan var mı?
Bizimki yürüme arkadaşıyla adımlıyor baya
Canım acı devam ederse hemen git galaktosel olabilir

Bana 12. Ayda yapılcak zaten demişti ebe değişti mi o

Kızlar ben bebeğimin doymadığını düşünüyorum son 1 haftadır falan çişli bezleri çok çok azaldı ben hep sütüm fazla diye düşündüm ama ne zaman memeye gelse iştahla emiyor ve çabuk bitiyor süt onu fark ettim günde 4 kez bez değişiyoruz ve çizgi yarım oluyor hepsinde sadece gece dolu oluyor o da eskiye göre yine az
Ek gıda ile birlikte su tüketimine dikkat ediyor musunuz? Günlük 60-80 CC arası su tüketimi olması gerekiyormuş. Birde bezler büyüdükçe bence dolma miktarları azaldı. Eski bezler gib dolu dolu olmuyorlar.

Back
X