• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
İlk regl olduğunda başı ağrıyan var mı ya? Alakası var mıdır bilmiyorum ama dün regl oldum ve dünden beri başım çatlıyor ağlıcam artık

İlk regl olduğunda başı ağrıyan var mı ya? Alakası var mıdır bilmiyorum ama dün regl oldum ve dünden beri başım çatlıyor ağlıcam artık
Regl auralı migren maalesef . Yıllardır çekiyorum her adet dönemi başlamadan 1 gün önce ve başladıktan sonra 2 gün toplam 3 gün sürüyor. Regl dönemi gelecek migren tutacak diye aklım çıkıyor dideral diye bir hap verdi nöroloji fakat acayip tansiyonumu düşürdü onu da kullanamıyorum . Ağrı kesici ve iğnelerle geçiriyorum dönemimi

Kızlar merhaba nasılsın z ❤️❤️epeydir yoktum.bizim 3 ameliyatı bitti.kaldı 3 tane.B2beklerinizim boy kilosu nasıl acaba
Merhaba canım iyiyiz çok şükür 🙏🏻 Sen nasılsın?Bu ay daha gitmedik kontrole, 2 ay oldu gitmeyeli o yüzden boy-kilo net bilmiyorum. Maşallah atlatmışsınız 3 tane ameliyatı, diğerleri de su gibi geçsin gitsin inşallah, sağlıkla atlatın 🙏🏻

Regl auralı migren maalesef . Yıllardır çekiyorum her adet dönemi başlamadan 1 gün önce ve başladıktan sonra 2 gün toplam 3 gün sürüyor. Regl dönemi gelecek migren tutacak diye aklım çıkıyor dideral diye bir hap verdi nöroloji fakat acayip tansiyonumu düşürdü onu da kullanamıyorum . Ağrı kesici ve iğnelerle geçiriyorum dönemimi
Dideral çünkü tansiyon düşürücü kalp atışı dengeleyici migrenle alakası yok ki canım. Migren için avmigran verirler şaşırdım. Strese bağlıdır belki senin öyle düşünerek vermiş yani

Bizim de böyle, bi de oturur pozisyondan kendini öne atıyor ama bacaklarını çekemiyor tam, bi de korkuyor birazcık 🥲 emeklemeyecek gibi geliyor bana ama bakalım 🤔
Şey yapabilirsin kuzu ben onu çok yapmıştım bak şimdi geliyor aklıma. Elleri ayakları üzerinde emekleme pozisyonu alıyor ya o zaman elinle göğsünden destek verip kaldırıp yani emekletmeye çalışabilirsin öyle öyle kendini kaldırabildiğini görüp emekleyebilir 🥰

Amanın umarım kalıcı olmaz😐 geçmiş olsun çok zor gerçekten

Arkadaşlar merhaba 27 Eylül doğumlu bebeğim var 8 aylık olacak hiç ek gıdaya baslayamadik dilinin üstüne az bir pütür gelse öğürüp kusuyor sadece anne sütü alıyor başına gelen çözümü olan var mı 😔
Benimki kusmuyor ama ne versem tükürüyor hiç birsey yemiyor sadece emiyor 1 yasa kadar emsin bakalım diyorum canımı sikmiyorum artık eninde sonunda yer diyorum artık akışına bıraktım

Kızlar merhaba nasılsın z ❤️❤️epeydir yoktum.bizim 3 ameliyatı bitti.kaldı 3 tane.B2beklerinizim boy kilosu nasıl acaba
çok geçmiş olsun canım inşallah hepsi güzelce geçer gider 💓 Allah sağlık sıhhat versin bütün bebelere. benim bebiş düzeltilmiş 8 buçuk aylık, boyu 70 cm kilosu 8400. çok tombik bi bebek değil ama doktor normal dedi

çok geçmiş olsun canım inşallah hepsi güzelce geçer gider 💓 Allah sağlık sıhhat versin bütün bebelere. benim bebiş düzeltilmiş 8 buçuk aylık, boyu 70 cm kilosu 8400. çok tombik bi bebek değil ama doktor normal dedi
güzel canım maşallah ❤️❤️❤️Bizde düzeltilmiş yaş olarak 8 aylığız 7.8 kiloyuz

Havalar birden aşırı sıcak oldu ya pencere açık yatıyoruz bu seferde uykuya dalamıyor çocuk seslerinden 🙁

Yattığı odayı kapat diğer yerleri aç ordan gelsin serinlik ben de panjuru komple indiriyorum yine de çok ses geliyo
Bizim aşırı sıcak ya oda 28 derece şu an zaten biz haziran ortasında klima ile uyumaya geçeriz 😒 yatarken ne giydiriyorsun ? Ben şu an sadece kısa kol zıbınla yatırdım gece 12 de incecik uzun pijama giydiriyorum

Back
X