Benim kuzenimin eşinde var çok çok memnun doğumunda aldı 2 yaşında hala kullanıyor valla , sıfır koku sızdırma kendimde görmüştüm sadece ben fiyat konusunda tereddütteyim alınır mı diye ama bez dönemi boyunca da büyük kolaylık gibi geliyor
Benim kuzenimin eşinde var çok çok memnun doğumunda aldı 2 yaşında hala kullanıyor valla , sıfır koku sızdırma kendimde görmüştüm sadece ben fiyat konusunda tereddütteyim alınır mı diye ama bez dönemi boyunca da büyük kolaylık gibi geliyor
Kızlar bu ağrılar ve kramplar için, benim ilk hamileliğimde aşırı kramp oluyordu bacaklarımda, magnezyum hapına ek olarak günlük 1 2 tane Kızılayın Erzincan maden suyu var yeşil olan bol magnezyumlu, ondan içtim ve gerçekten çok iyi geldi. Aklınızda bulunsun
Bu ağrı kramp meselesi çok can sıkıcı olmaya başladı daha şimdiden. 9. Haftayı bile doldurmadım çok yürüyünce ayakta kalınca belim kuyruk sokumum ağrıyor kızıma hamileyken hiç yaşamadım karnım burnumdayken bile belim ağrımamıştı gerçekten ilginçç
Bu ağrı kramp meselesi çok can sıkıcı olmaya başladı daha şimdiden. 9. Haftayı bile doldurmadım çok yürüyünce ayakta kalınca belim kuyruk sokumum ağrıyor kızıma hamileyken hiç yaşamadım karnım burnumdayken bile belim ağrımamıştı gerçekten ilginçç
Bende çok kararsızdım ama yaptırdım gitti bence yaptır canım en azından bişey çıkarsa diğer testlere yönelirsin. Doktor gayet normal düşük risk dediğinde içimiz çok daha fazla rahatladı bu hafta kendimi daha rahat hissediyorum mesela
Hiiç gerek yok canım günlük bezi çöp poşetine biriktirip sonra attığın sürece koku falan olmuyor oğlum 10 ayını bitirdi hiç eksikliğini hissetmedim, hem çöp para hem poşeti onun yerine başka ihtiyacını al naçizane fikrim
Linakiz
kuzum ben 2 hafta sonraya çok uzak bir hastaneye randevu bulmuştum şimdide bu salıya yakına bulup perinatolojiye aldım. 11+0 oluyoruz yaparlarmı ikili taramayı ? Bazı yerler 12. Haftamda olduğum yazıyor. Ya da en kötü yapmazlarsa kontrol sürem sonraki hafta giderim randevusuz diye düşündüm
Kızlar yarın kontrolü olan hamişler el kaldırsınm yarın 11+5 olucaz cinsiyeti görmek istiyoruz ama çok erken biliyoruz erkekse belli olur ya da ikili tarama sonucunda çıkar diyolar öyle mi
Kızlar yarın kontrolü olan hamişler el kaldırsınm yarın 11+5 olucaz cinsiyeti görmek istiyoruz ama çok erken biliyoruz erkekse belli olur ya da ikili tarama sonucunda çıkar diyolar öyle mi
İnşallah öğrenirsin doktor söylemiyordu ben sordum cinsiyetede bakabilirmisin diye baktı söyledi ama erken dedi bi hafta sonra gene bakalım dedi haftaya bugün gitcem ama benim ultrason resmi kızım diye bağırıyor değişmez bence
Ay ben de 11.5'te gittim yok hiç belli değil zaten belli olsa da söylemem çok küçük değişir bu daha dedi meraktan çatlıyorum yarın ikili taramam var orda belli olur inşallah
Ay ben de 11.5'te gittim yok hiç belli değil zaten belli olsa da söylemem çok küçük değişir bu daha dedi meraktan çatlıyorum yarın ikili taramam var orda belli olur inşallah
Ultrason cihazı çok iyiydi bacak arası boştu bende gördüm bilmiyorum değişir mi benim doktor da emin gibiydi ama sonra ki hafta tekrar bakalım dedi ikilide öğrenen çok oluyor inşallah öğrenirsin canım