Bol bol c vitanmini tüket sevmiyceksin biliyorum ama pekmez varsa kaynat içine kara biber koy soğumasını bekle ara sıra tatlı kaşığıyla ağzına at gitsin veya süt kaynatıp içine sarımsak ez süte karışmasını bekle boğazını yakar ama geçirir etkisi var cnm
Canım çok geçmiş olsun. Karabiberli bal, ye aksam yatmadan ılık ballı karabiberli süt iç. Suyu çok iç idrarla çok şeyleri atıyoruz vücuttan limonlu ballı ılık su iç. Ben de çok fena hasta olmustum boyle atlattim. Ben calisiyorum allahtan sen evdeydin diye hatırlıyorum. O yüzden yat yuvarlan cok şanslısın
Ya bide şimdi Bayadır yapmayınca orası kapanıyor ya biraz acıyor ondan da korkuyorum geçen hamileliğimde yapmamıştım kaç ay sonra daralınca çok zor olmuştu
Aynen canım bende öyle karnım iyice şekil alana kadar yaparım ondan sonra zaten asla dokundurtmam ya bide bende bi refleks gelişti kim karnıma yada bana dokunmaya kalksa karnımı ellerimle siper yapıyorum eşim bazen diyor zarar vermemden mi korkuyorsun diye ama onla alakası yok hani herkese karşı böyle istemsizce yapıyorum
Hahahha canım benim ilk hamileliğim böyleydi ya eşim yemek yemedi diye ağladığımı hatırlıyorum hahahha ağlamaktan içim çıkıyordu sebepsiz yere. Bunda o kadar değilim
Değişik bir salgın var canım bnde geçen ay yaşadım aynı şeyi öksürük ağrı vardı bnde ben parol keçi boynuzu pekmezi günde bir tane tuzlu limon portakal tüketerek atlattım
Hahahha canım benim ilk hamileliğim böyleydi ya eşim yemek yemedi diye ağladığımı hatırlıyorum hahahha ağlamaktan içim çıkıyordu sebepsiz yere. Bunda o kadar değilim