2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu arada bende ikiliyi biraz sen pleasant ile ilgili bilgide veriyor dedin ya onları falan düşünerek yaptırdım sen de böyle sıkıntı yaşayınca iyice gerildim inşallah hepimizin ki tertemiz gelir

Bu arada bende ikiliyi biraz sen pleasant ile ilgili bilgide veriyor dedin ya onları falan düşünerek yaptırdım sen de böyle sıkıntı yaşayınca iyice gerildim inşallah hepimizin ki tertemiz gelir
yok oyle dusunme ben gene olsa gene yaptırırım. hatta yaptırmasam mesela detaylı taramaya normal zamanda gırerdım ama suan mesela erken gırıcem belli. ben direk fetal mı yaptırsaydım dıe dusunuyorum. vakit kaybetmekten korkuyorum acıkcası. mesela 16 hafta cıvarıda kan verıcem afp bakıcak. hep plesanta hakkında bılgı verıyor. sonuca gore mesela son haftalarda daha sık takibe alıcak. eger testleri yaptırmasak hep normal seyırde kontrollere gıdıcez. keşke dememek için gerekli bence. ben devlet hastanesine gıtmem mesela dırek doguma alınabılecegım hastaneye gıderim bidaha ogunlerı gorursem.

ayy işte benimki de sütten agzı yanan yogurdu misali

Kızlar ya kanamam Progestan kullanınca geçmişti hala kullanıyorum bugün anlamadığım şekilde bi anda tekrar gelmeye başladı ve bu sefer daha çok geliyor

Bizde ondan yok demek Çok zor böyle Googledan girmek
Cnm kenardaki üç çizgiye gir en altta resim attım bak resmin altında kurulum var aynısı vardır belki sendede bir bak

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-15-17-20-54-497_com.android.chrome.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 82
6 gün sonra kontrolüm var. Çok endiṣeliyim. Grip oldum, ṣimdi de 1 haftadır sancılarım var. Ne zormuṣ anne olmak. InṣAllah sağlıklıydır bebeğim.
Rabbim bebiṣlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin

Canlarım benim bebişe bakın bi hele uzaylı kızım çok komikler ya o kadar kahve içtim çikolata yedim gittim mışıl mışıl uyuyordu uyandıramadık

Eklentiler

• Screenshot_20240315-172509_1.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar ya kanamam Progestan kullanınca geçmişti hala kullanıyorum bugün anlamadığım şekilde bi anda tekrar gelmeye başladı ve bu sefer daha çok geliyor
Kuzu bu arada benim ilk gebelikte lekelenme olmustu 16 ya yakındım galiba ilişki kaynaklı olmustu. Doktorumda 1 ped boyunu doldurmadıgı muddetce normal dedi. Hiç ilaç kullanmadımHemen doktora haber ver. Dozunu arttırabilir.

Canlarım benim bebişe bakın bi hele uzaylı kızım çok komikler ya o kadar kahve içtim çikolata yedim gittim mışıl mışıl uyuyordu uyandıramadık
Vay uzayli zekiye elinide yüzüne koymuş

Ay evet iki elide suratta ayaklar da üst üsteydi çok tatlıydı
Çok tatlılar ya gerçekten dünde bn gordugumde deli gibi ayaklarını sallıyordu yerinde duramıyordu elini kafasına götürmüştü en son parmakları nasıl belli

Eklentiler

• IMG-20240314-WA0002.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 83

Canım üzülme demek saçma olacak ama iyi düşün kendini bırakma sen zaten hepımızden guclusun çok söz söylemek bizede dusmez ıyı haberlerını beklıyorum

Çok tatlılar ya gerçekten dünde bn gordugumde deli gibi ayaklarını sallıyordu yerinde duramıyordu elini kafasına götürmüştü en son parmakları nasıl belli
Bak senindd nub görüntüsü erkek diyor 11.hafta benimde aynı böyleydi aşağısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…