Ya benim de olmuştu geçen hamilelikte ama bir iki gün sonra geçmişti bi daha olmamıştı bunda da işte ay başında bi oldu gittim doktora Progestan sabah akşam dedi kullanıyorum zaten kesilmişti şimdi tekrar daha yoğun geliyor ister istemez üzülüyorum geçtim odama ağlıyorum birinci çocuktan sonra korkmamak elde değilKuzu bu arada benim ilk gebelikte lekelenme olmustu 16 ya yakındım galiba ilişki kaynaklı olmustu. Doktorumda 1 ped boyunu doldurmadıgı muddetce normal dedi. Hiç ilaç kullanmadımHemen doktora haber ver. Dozunu arttırabilir.
12+1Kaç haftalıksın canım?
Aynen katılıyorumListe başındaki beş altı kişi ağustosta doğumu yapicak demedi demeyin
Valla forumda fetal dna da bile yanılma okudum canım down da yanılmıyormuş ama özellikle cinsiyet kromozomlarında hata çıkabiliyormuş o şekilde yanlış sonuç alıp sağlıklı doğum yapanlar var onu okuyunca şaşırdım bende, yok canım niye geç kalasın ki zaten anne karnında varsa down Allah korusun yapabilecekleri bişey yok ki tahliye edelim demek dışında, ense kalınlığı başka bir hastalığa gösterge mi bilmiyorum ama bence anne olarak yapabileceklerini yapıyorsun beklemekten başka yapacak birşey yok, hayırlı haberler alacaksın inşallah hepimiz de öyleyok oyle dusunme ben gene olsa gene yaptırırım. hatta yaptırmasam mesela detaylı taramaya normal zamanda gırerdım ama suan mesela erken gırıcem belli. ben direk fetal mı yaptırsaydım dıe dusunuyorum. vakit kaybetmekten korkuyorum acıkcası. mesela 16 hafta cıvarıda kan verıcem afp bakıcak. hep plesanta hakkında bılgı verıyor. sonuca gore mesela son haftalarda daha sık takibe alıcak. eger testleri yaptırmasak hep normal seyırde kontrollere gıdıcez. keşke dememek için gerekli bence. ben devlet hastanesine gıtmem mesela dırek doguma alınabılecegım hastaneye gıderim bidaha ogunlerı gorursem.
Kendini üzmemeye çalış bence. Tekrar doktor kontrolüne gitmekte fayda olur bazen ek olarak enjeksiyon veriyorlar. Şimdiye kadar büyüdüler pes etmediler sonrasında da iyi olcak herşey.Ya benim de olmuştu geçen hamilelikte ama bir iki gün sonra geçmişti bi daha olmamıştı bunda da işte ay başında bi oldu gittim doktora Progestan sabah akşam dedi kullanıyorum zaten kesilmişti şimdi tekrar daha yoğun geliyor ister istemez üzülüyorum geçtim odama ağlıyorum birinci çocuktan sonra korkmamak elde değil
Doğumlar beklenen tarihten bir hafta önce basliycak veya daha erkenAynen katılıyorum
Ama anlamadığım genital bölgede üç çizgisi var dikkatli bakınca anlaşılıyor doktor baktı pipisini göremiyorum dedi iki hafta sonra net olur dedi belki küçüktür pipisi dedi anlamadım bende pipi yok diyip sonradan oluşabilir demesi felanBak senindd nub görüntüsü erkek diyor 11.hafta benimde aynı böyleydi aşağısı
Atsana kuzu resmini senin ki gibiyse belki kızdır benim kideBak senindd nub görüntüsü erkek diyor 11.hafta benimde aynı böyleydi aşağısı
Yaptım canımCnm kenardaki üç çizgiye gir en altta resim attım bak resmin altında kurulum var aynısı vardır belki sendede bir bak
Yaptım çok teşekkür ederimBuraya bi bak istersen canım Thread 'Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması' Popüler Konu - Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması
Ben öyle yaptım ekrana ileti felan geliyor sendede geliyomu iletiYaptım canım
Ay evet 2 yıldır ne zorluk çekmişimBen öyle yaptım ekrana ileti felan geliyor
O üç çizgi muhabbetini ben çözemedim bi türlü nerde gözüktüğünüAma anlamadığım genital bölgede üç çizgisi var dikkatli bakınca anlaşılıyor doktor baktı pipisini göremiyorum dedi iki hafta sonra net olur dedi belki küçüktür pipisi dedi anlamadım bende pipi yok diyip sonradan oluşabilir demesi felan
İznin olursa resmi benim kitle yanyana aticam sana işaretleyip tabi TM dersen yoksa hyr dersen dokunmam bileBak canım o zaman böyleydi ben erkeğe çok inanmıştım ama şimdi kız oldu.
Benim de böyle 12. Haftada nuba göre kız gözüküyordu. Ama fetal erkek çıktı henüz ultrasonda cinsiyeti net görmedik hala ben de acaba mı diyorumBak canım o zaman böyleydi ben erkeğe çok inanmıştım ama şimdi kız oldu.
Bende öyle acaba diye başlayamıyorumBenim de böyle 12. Haftada nuba göre kız gözüküyordu. Ama fetal erkek çıktı henüz ultrasonda cinsiyeti net görmedik hala ben de acaba mı diyorum19 unda randevum ultosonds ds görürsem rahat rahat alışveriş yapıcam artik
Birincisi senin işaretli olan yerde genital bölgede üç çizgi var dikkatli bakınca anlaşılıyor ikincide benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?