Evet doktorunda başla dediyse başla canım ihmal etme. Sevindim kanama alanı olmamasına ,inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz kuzucuklara.. Annelik çok zor birşey gerçekten hem çok güzel hem de çok zor hamileyken başlıyor , doğunca daha da artıyorEvet gittim canım. O da rahim içi kanama görmedi şükürplasenta önde bu yüzden oluyor dedi. Korkma yukarı çıkar zamanla dedi. Ama kahverengi akıntı yoğun olmasa da devam işte o canımı sıkıyor. Bugün kendi doktorum çağırdı ikili test sonuçları için Ecopirine başla artık dedi, ödüm kopuyor bir yandan. Bir yandan da yüksek tansiyon yatkınlığım var kullanmam lazım diye düşünüyorum analık fenalık derler bizim Trakya’da, şimdi anlıyorum ki doğruymuş
Bu arada nipti bugün verdim, sonuçları ve cinsiyet te 10 güne belli olacak sıkıntı olmazsa
Çok geçmiş olsun canımBu arada doktor cinsiyet tahmini de yaptı kesin diyemem ama erkek dedi çıkıntıyı gösterdi
En güzel haberleri alalım inşallah dualarım hepimizleEvet doktorunda başla dediyse başla canım ihmal etme. Sevindim kanama alanı olmamasına ,inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz kuzucuklara.. Annelik çok zor birşey gerçekten hem çok güzel hem de çok zor hamileyken başlıyor , doğunca daha da artıyorBenim cinsiyet 16. Haftaya kaldı bu hafta gittiğimde birşey demedi iki doktorda bekliycez artik
İnşallah canım amin.. Tabi öğrenir öğrenmez yazarım burayaEn güzel haberleri alalım inşallah dualarım hepimizlesağ salim hayırlısıyla gelsin evlatlar 16. Haftandan haberinizi bekliyoruz canım
Benim eşim yurt dışında olduğu için şimdilik olduğu kadar jiletle ben yapıyorum lazerliyim bu arada ama hamilelikten sonra her yerimden kıl fışkırmaya başladıKızlar biraz özel olacak ama duşta artık jiletle ne bacaklarımı alabiliyorum ne bişey. Eğilmekte zorlanıyorum ve ister istemezde kendimi tutuyorum fazla eğilmemek için. Karın bölgesi hassaslaşınca tabi. Siz bu kıl tüy işinizi nasıl hallediyorsunuz ya da nasıl bir yol ilerleyeceksiniz
Canım yuvarlak ve daha biçimli duran kafa erkek , sivri alın daha köşeli kafa kız diyorlar ama mesela bir arkadaşıma kız dedim kafadan erkek çıktı, buda tutmuyor yaniNub anlamıyoeum ben Ramsey göre erkek dedim. Kafa yapısı cinsiyeti nasıl belirliyor cnaıö hep duyuyorum da anlamıyorum
Ayyyy valla çatlamasak bari meraktan. Pazartesi 12. Hafta üç günlük oluyorum doktor cinsiyete de bakacağını söyledi hem ikili test yapılacak. İnşallah belli olur hayırlısı ileCanım yuvarlak ve daha biçimli duran kafa erkek , sivri alın daha köşeli kafa kız diyorlar ama mesela bir arkadaşıma kız dedim kafadan erkek çıktı, buda tutmuyor yani
Sana gönderdiğim 11 haftalık ultrason du. Ama çok tatlı duruyor ya bebişim maşallahCanım yuvarlak ve daha biçimli duran kafa erkek , sivri alın daha köşeli kafa kız diyorlar ama mesela bir arkadaşıma kız dedim kafadan erkek çıktı, buda tutmuyor yani
Ben karşıma ayna koyuyorum cnm daha rahat göre biliyorum en sonda eşime göstermek zorunda kalıyorum temizlenmiş mi die sevmiyorum hiç olmasını her duşa girdiğimde yapiyorum rahat oluyor iki güne bir girince uzama hiç olmuyorKızlar biraz özel olacak ama duşta artık jiletle ne bacaklarımı alabiliyorum ne bişey. Eğilmekte zorlanıyorum ve ister istemezde kendimi tutuyorum fazla eğilmemek için. Karın bölgesi hassaslaşınca tabi. Siz bu kıl tüy işinizi nasıl hallediyorsunuz ya da nasıl bir yol ilerleyeceksiniz
Evde bebek olduğu icim gidemiyorum tek de alamıyorum mecbur yilete baş vurdum ondada üç bıçaklı olanı kullanıyorum kesme olmuyor çok şükürBenim eşim yurt dışında olduğu için şimdilik olduğu kadar jiletle ben yapıyorum lazerliyim bu arada ama hamilelikten sonra her yerimden kıl fışkırmaya başladıama bi ağdaya gidesim var
Bem hiç ağdaya gitmedim gitmekte istemiyorum açıkçası lazerliyim bende öyle kalın köklü kıllar çıkmıyor ama yinede çıkmaya başladı tabi napsam bilemedimBenim eşim yurt dışında olduğu için şimdilik olduğu kadar jiletle ben yapıyorum lazerliyim bu arada ama hamilelikten sonra her yerimden kıl fışkırmaya başladıama bi ağdaya gidesim var
Bu hareketleri ne zaman hissedeceğim yaYakında her bebek gobok kordonumuzu çeker anlayın ki yediğinizi beyenmedibunu çok yaşadım
Net olarak 20. Haftada hissediliyormus ben aynı konuyu geçen gün doktoruma sordumBu hareketleri ne zaman hissedeceğim ya
İlk gebeliklerde 18 den sonra hafif hafif hissedersin cnmBu hareketleri ne zaman hissedeceğim ya
Benim o sorunum yokNet olarak 20. Haftada hissediliyormus ben aynı konuyu geçen gün doktoruma sordum
Bende geceleri sola yatarken göbek delişimin hemen altında ufak ufak titreme ve pıtırcıklar hissediyorum 15. Haftamdayım bilmem bebiş midir tabiBenim o sorunum yokben hafiften başladım hissetmeye fazla beklemiycem darısı başınıza inşallah hissedince alışıyorsun birde doğumdan sonra o hissi arıyorsun karninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?