sen de dahil herkes kız diyor ama benim doktor erkek gibi dedi baska perinatolaga gitmiştim oda kız gibi dedi. İkiside kesine yakın konustu benim doktor da cok iyi. Acayip heyecanlanıyorum boyle. Cinsiyet belli olunca gordugum bi ruya vardı bakalım ona uygunmu anlatıcam
Karar sizlik çok kötü kız valla ben Nisan 15kızım Mayıs 3 oğlum mayısın 15 en küçük oğlum temmuz 21 eşim agustos 20 buda Eylül olucak nasıl sıralanmışiz istesek yaapamyiz ayarsız olunca düzen güzel oluyor
Karar sizlik çok kötü kız valla ben Nisan 15 kızım Mayıs 3 oğlum Mayıs en küçük oğlum temmuz 21 eşim agustos 20 buda Eylül olucak nasıl sıralanmışiz istesek yaapamyiz ayarsız olunca düzen güzel oluyor
Kız o değilde benim göğüslerim hiç büyümedi tam aksine aynı kaldı benim en küçüğü 8 aylık daha emmedi hamile kalınca sanki buyuycegi yerde küçülmüş gibi hissediyorum bakalım ne zaman büyümeye gecicekler ama sıkınca ilk süt geliyor
Benim bir arkadaşım var oda Fransa’da yaşıyor 3 tane kızı var eşi ve kendisi evlatlarından gayet memnunlar ama aileleri sürekli laf sokuyorlar bir oğlunuz yok gibicesine .bayagı yıpranmış durumdalar.cinsiyet belirleyip tüp bebek yapmayı planlıyorlar.istanbul ve çevresinde yapan doktor varmı . Bu yaz sadece bunun için İstanbul’a gelip araştırma yapacaklar. Yani sizden istediğim
İstanbulda yaşayan arkadaşlar doktorlarına benim için şu soruyu sorabilirlermi ? Cinsiyet belirleyerek tüp bebek yapan doktor varmı İstanbul da.öğrenebilirseniz sevinirim.
canım sen sakın yanlış anlama .Aileleri cok erkek istiyosa kendilerine dogursunlar çok sinirleniyorum boyle aptal insanlara. Bunlar hicbirsey haketmiyor ki
Kız bi de beni düşün. En son 13 Mart'ta (13+4) gittik, bebeğim cinsiyetini göstermedi sağolsun fetal DNA 16 Nisan'da çıkacak, eşim de inat etti 17 Nisan'da (18+4) gidelim diye. Neymiş ayda 1 görmek çok normalmiş, sürekli 2 haftada bir gidilmezmiş, sabretmem lazımmış. Ya bi noktada haklı ama nasıl dayanıcam çocuğumu görmeden
Kız o değilde benim göğüslerim hiç büyümedi tam aksine aynı kaldı benim en küçüğü 8 aylık daha emmedi hamile kalınca sanki buyuycegi yerde küçülmüş gibi hissediyorum bakalım ne zaman büyümeye gecicekler ama sıkınca ilk süt geliyor
Kız bi de beni düşün. En son 13 Mart'ta (13+4) gittik, bebeğim cinsiyetini göstermedi sağolsun fetal DNA 16 Nisan'da çıkacak, eşim de inat etti 17 Nisan'da (18+4) gidelim diye. Neymiş ayda 1 görmek çok normalmiş, sürekli 2 haftada bir gidilmezmiş, sabretmem lazımmış. Ya bi noktada haklı ama nasıl dayanıcam çocuğumu görmeden
sen de dahil herkes kız diyor ama benim doktor erkek gibi dedi baska perinatolaga gitmiştim oda kız gibi dedi. İkiside kesine yakın konustu benim doktor da cok iyi. Acayip heyecanlanıyorum boyle. Cinsiyet belli olunca gordugum bi ruya vardı bakalım ona uygunmu anlatıcam