Kuşum ben 52 kilo ile hamile kaldım şuan 1.5 kilo aldım ama ilk doktorum max 62-63 kilo almanı istiyorum demişti doktor değiştirdim 60 la tamamlayalım hamileliğini dedi yani 10 kilo almaya bile gerek yok benim iştahım çok açılmadı bakalım ne olacak
Bende de aynı sıkıntı var, tüm vitaminlerimi alışkanlık akşam saatlerinde içiyorum. Aslında çok mantıklı dediğiniz zaten bu aralar 6.30'da dikiliyorum ayağa iş için 7.30 da kalkıyorum tekrar 8 gibi de kahvaltı yapıyorum. En iyisi 6.30'da içivereyim.
Kuşum ben 52 kilo ile hamile kaldım şuan 1.5 kilo aldım ama ilk doktorum max 62-63 kilo almanı istiyorum demişti doktor değiştirdim 60 la tamamlayalım hamileliğini dedi yani 10 kilo almaya bile gerek yok benim iştahım çok açılmadı bakalım ne olacak
Kızlar selam bişey sorucam. Son günlerde sabahları ellerim uyuşuk ve şiş uyanıyorum. Yumruk falan yapamıyorum bayağı bi karıncalanıyor öyle geçiyor. Bu normal midir acaba?
Canım aynı yöne yatıyoruz ya ondan sanırım, bende de oluyor. Ama şişlik olmuyor onun için tansiyonunu takip et mutlaka. Eğer normalse bir sorun yok demektir. Tuzu ve paketli gıdayı da kesmeye çalış
Ay ben de 20+6'yım ama bayramdan beri tartılmıyorum diyetin anasını ağlattım korkudan tartıya çıkamadım ve yarın kadın doğum kontrolüm var mecbur tartılacağım
Valla bende sürekli açlık var dakika başı ne yesem diye mutfakta gezip duruyorum yemek yiyorum bir saat sonra gene kurt gibi açım nerdeyse hiç doymuyorum bu gidişle doğurana kadar duba gibi olucam
Valla bende sürekli açlık var dakika başı ne yesem diye mutfakta gezip duruyorum yemek yiyorum bir saat sonra gene kurt gibi açım nerdeyse hiç doymuyorum bu gidişle doğurana kadar duba gibi olucam