2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben devlete gitmiştim perinatolojiye canım. Bana rapor şeklinde bir kağıt vermişti.

Benimki de kan tahlili bir kez istedi ama her kontrolde tansiyon ve kiloya bakılıyor mutlaka

Bana bir de ölçümleri ve detayları yazdırdığı kağıt verdi

Kızlar arada karnınızın içinde kasılma hissediyo musunuz? Ağrısız acısız kasılma böyle içim bi hoş oluyo acaba bebek mi dönüyo içerde?
Evet asırı derecede oluyor çok yaşıyorum kasılmayınbırde dönerken tekme atmasınyokmu alt kısma ıcım bır trafik oluyor

Kız sutunle oynama bırak ilk şeffaf gelır ardından ilk agız sütü gelır sarım Trak seklınde bebegın hakkını alma kız oynama sütüyle

Bayabı sarsıp ıtıyolar çocuğun karnında kaydıgını hıssede bılırsın o derecede anam dusunmuskenn20 sıne de bırsey kalmadı

Kızlar ya sezeryan olanlar sütü geç gelen oldu mu. Benim ilkinde süt kesici ilaç kullandım sürekli hatta 2. Kutuyu almıstım kesilmedi diye.

Ben de hemen hemen aynı sebeplerle doktorumu değiştirdim canım fazla rahat gelmişti bana da. Kan tahlillerimi ebe takip ediyor ama yaptırıp gittiğimde bakmıyordu bile. İçine sinmiyorsa değiştir ben öyle yaptım. Tansiyon ve kilo bakıyordu ama mutlaka her gittiğimde.

Kızlar ya sezeryan olanlar sütü geç gelen oldu mu. Benim ilkinde süt kesici ilaç kullandım sürekli hatta 2. Kutuyu almıstım kesilmedi diye.
Kuzenimin sezeryan saatini beklerken sütü gelmişti kişiden kişiye değişiyor galiba

Merhaba canım 2 kez kimyasal gebelik yaşadikdan sonra nasıl gebe kaldın ek bir takviye aldın mı birde kan pıhtılaşmadı varmı diye baktırdınmı

Evet çünkü hareketli olduğu zaman oluyo bi de bu çocuk hiç uyumuyo mu aşırı hareketli maşallah herkesin böyle mi ya
Benimki de maşallah hiç durmuyor kıpır kıpır gündüz uyuyor gece hareketleniyor diyolar ben daha uzun süre hareketsiz kaldığını göremedim bence uyumuyor benimki

Benimki de maşallah hiç durmuyor kıpır kıpır gündüz uyuyor gece hareketleniyor diyolar ben daha uzun süre hareketsiz kaldığını göremedim bence uyumuyor benimki
Ay maşallah ona annesi Rabbim evlatlarımızın hareketini, sağlığını, varlığını daim etsin

Ay maşallah ona annesi Rabbim evlatlarımızın hareketini, sağlığını, varlığını daim etsin
Aminn kuzumm elim hep karnımda eşim bebeği temas bağımlısı yapıcaksın şimdiden diyor inan eşim elini getirince hareket etmiyor duruyor resmen tanıyor hissediyor yicem onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…