Kızlar nasılsınız göbişlerinizi göreyim hemen çıktı benimki bu hafta doktor kabızlık problemimden dolayı lavman yapmamı istedi ama daha bir hamile gibi hissedip kıyamıyorum
Milletin ağzını asla kapatamayız boşverin, 24.haftadayım 5.5 kilo aldım, ki bence normal, buna rağmen kiloma yorumlar mı dersin, kalçan genişlemiş demeler mi dersin ne ararsan var bi bunlar bi de kendi korkunçlu doğum hikayelerini ballandıra ballandıra uzun uzun anlatanlara gıcık oluyorum, ellerine ne geçiyo acaba meraktayım
Kızlar nasılsınız göbişlerinizi göreyim hemen çıktı benimki bu hafta doktor kabızlık problemimden dolayı lavman yapmamı istedi ama daha bir hamile gibi hissedip kıyamıyorum
Kuzu önemli olan zaten bebısın kılo alması bırak göbüş sısmesın bebek büyüsün onemlı olan o zaten yakında bu güncelleme sanada gelır bazen dıyorum evde olsam daha çok sıserım dıe ama yınede bu kadar harekete 13 saat calısıp ayakta durmama daha yenı yemek lerı tamamladım bulasıgı felan derken uıne benim kı ıyı almıs 670 bana göre gayet iyi bence herkez evde olsan daha çok kılo alırdın dıyor
Hanımlar sizinkide çok hareketlımı ben tekmeden dolayı devamlı lava boya gıdıyorum resmen oturuyorum yıne aynı yemek yıyorum aybı bu nıe uyumuyor yav hıc
Kuzu önemli olan zaten bebısın kılo alması bırak göbüş sısmesın bebek büyüsün onemlı olan o zaten yakında bu güncelleme sanada gelır bazen dıyorum evde olsam daha çok sıserım dıe ama yınede bu kadar harekete 13 saat calısıp ayakta durmama daha yenı yemek lerı tamamladım bulasıgı felan derken uıne benim kı ıyı almıs 670 bana göre gayet iyi bence herkez evde olsan daha çok kılo alırdın dıyor
O halinle 13 saat kolay mı Allah kolaylık versin sana ben oturduğum yerde bile belim ağrıyor oğlusun nasıl bu kız di degilmi iki kız iki oğlanı buldun valla ne güzel Allah'ım hayırlı evlat etsin hepsini