Oğlan çok şükür ıyı bugün tam 10 aylık oldu bunla arasındakı fark ne dersen bu ara bunda devamlı tekme yıyorumO halinle 13 saat kolay mı Allah kolaylık versin sana ben oturduğum yerde bile belim ağrıyor oğlusun nasıl bu kız di degilmi iki kız iki oğlanı buldun valla ne güzel Allah'ım hayırlı evlat etsin hepsini
Kaç haftalıksin kaç kilo aldınEvet ilk
İyi şükür bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallahOğlan çok şükür ıyı bugün tam 10 aylık oldu bunla arasındakı fark ne dersen bu ara bunda devamlı tekme yıyorum
Amın inşallah cnm inşallah hepımız saglıklı alalım bambamları kucaklarımızaİyi şükür bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benimde öyle tuvaletten çıkmamla tekrar girmem bir oluyorHanımlar sizinkide çok hareketlımı ben tekmeden dolayı devamlı lava boya gıdıyorum resmen oturuyorum yıne aynı yemek yıyorum aybı bu nıe uyumuyor yav hıc
Kız demın yemek yedım yerken tekme yıyp durdum yürüyorum aynı oturuyorum aynı bızkm kıler bıraz yaramaz olucak galıbaBenimde öyle tuvaletten çıkmamla tekrar girmem bir oluyor
Aldım onu da canım nolur olmaz.silvernurse diye bi markaydı sanıeım.Bi de arkadaşım streç filmin çok iyi geldiğini söyledi göğüs ucuna sarmış vs 2 doğum yapmış tecrübeliGöğüs için gümüş kapaklardan da Alicak mısın onlarda çok ovuluyo hiç yara yapmiyomus doğumdan bı kaç hafta önce kullanılmaya baslaniyomus
İlk 20 hafta için en ideali hiç kilo almamak veya minimumda almak canım. Sonrasında da haftalık ortalama 500 gram -1 kg diyebiliriz,gayet iyi bence seninkiKızlar boy 170 kilo 70 le hamile kaldım. Şu an 25+2 haftalık hamileyim 74.6 kilodayım. İdeal mi acaba? Kaynanamm geçen diyordu hamile olduğun belli değil sanki bebek içinde küçücük kalmış
benim de aynı şekilde ya hiç uyumuyor diye düşünüyorum. bir yandan maşallah hareketli olması iyidir diyorum ama bir yandan da özellikle sanki iç organlarıma vuruyormuş gibi hissettiğim bir pozisyon var ona dayanmak çok zor oluyorHanımlar sizinkide çok hareketlımı ben tekmeden dolayı devamlı lava boya gıdıyorum resmen oturuyorum yıne aynı yemek yıyorum aybı bu nıe uyumuyor yav hıc
Bu arada ben de sadece 3 kilo aldım bana da diyorlar böyle şeyler he de geç. Gelişiminde bir sıkıntı olmadığı sürece fazla kilo bebeğe de anneye de yükKızlar boy 170 kilo 70 le hamile kaldım. Şu an 25+2 haftalık hamileyim 74.6 kilodayım. İdeal mi acaba? Kaynanamm geçen diyordu hamile olduğun belli değil sanki bebek içinde küçücük kalmış
Oturur ken artık egılemıyorum iç kısma şuan vurması normal sonradan dısarı doğru vurduğunu hıssedıveksın cnm her egıldıgımde göğüs kafesım sıkıyor gıbı oluyorbenim de aynı şekilde ya hiç uyumuyor diye düşünüyorum. bir yandan maşallah hareketli olması iyidir diyorum ama bir yandan da özellikle sanki iç organlarıma vuruyormuş gibi hissettiğim bir pozisyon var ona dayanmak çok zor oluyorsiz de böyle bir his yaşıyor musunuz? yani bebek karnımın dışına doğru değil de sanki ters dönmüş, içeri doğru vuruyor gibi
Tabıkıde ideal cnm kımı bayan hamılelıkte gobegı küçüktür nedenı ise mıde küçüklüğü dur bazılarında mıdesı içe doğru genıstır bebek içe doğru buyur sonradan göbek çıkar ortaya hıc sıkıntı etme gayet ıyı almıssın onemlı olan zaten bebeğin gelısımı dıer herşey boş zaten sen canını sıkmaKızlar boy 170 kilo 70 le hamile kaldım. Şu an 25+2 haftalık hamileyim 74.6 kilodayım. İdeal mi acaba? Kaynanamm geçen diyordu hamile olduğun belli değil sanki bebek içinde küçücük kalmış
Canım ben aldım e bebekten işe yarıyor diyende çok yaramıyor diyende denemekten zarar olmaz diye aldım bakalımGöğüs için gümüş kapaklardan da Alicak mısın onlarda çok ovuluyo hiç yara yapmiyomus doğumdan bı kaç hafta önce kullanılmaya baslaniyomus
He diyemiyorum çok sinirleniyorumBu arada ben de sadece 3 kilo aldım bana da diyorlar böyle şeyler he de geç. Gelişiminde bir sıkıntı olmadığı sürece fazla kilo bebeğe de anneye de yük
25. Haftaya girdim yaklaşık 12 15 civarı çok kilo aldım ben maalesef :/Kaç haftalıksin kaç kilo aldın
çok sinir bozucu valla. Eşimin ailesinin yanına gidince yok çorabın ince, üstündeki dar sıkmıyor mu, hamile olduğun anlaşılmıyorTabıkıde ideal cnm kımı bayan hamılelıkte gobegı küçüktür nedenı ise mıde küçüklüğü dur bazılarında mıdesı içe doğru genıstır bebek içe doğru buyur sonradan göbek çıkar ortaya hıc sıkıntı etme gayet ıyı almıssın onemlı olan zaten bebeğin gelısımı dıer herşey boş zaten sen canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?