Boş konuşan lar çok var cnm hıc üzülme canını sıkmaya bıle değmez benım öküzde herkeze yedı aylık demıs herkez doğuma az kalmıs dıyor bana nasıl yanı dedım esınn böyle dedı dıyor boş konuşmuş dedım daha altının ıcındeyım dedım isim konusuda bana ayıt kımse karısmaskn dedım anam ayrı eşimin tarafı ayrı kafayı yedım resmençok sinir bozucu valla. Eşimin ailesinin yanına gidince yok çorabın ince, üstündeki dar sıkmıyor mu, hamile olduğun anlaşılmıyor
Bana da bi ayı gibi oldun demedikleri kaldı boşverçok sinir bozucu valla. Eşimin ailesinin yanına gidince yok çorabın ince, üstündeki dar sıkmıyor mu, hamile olduğun anlaşılmıyor
Ekmek sız asla doyamam ben gece ıkı kere kalkıp yemek yer oldumBu arada ben kahvaltı dışında ekmek yemiyorum akşam yemekleri protein salata ağırlıklı aralarda yoğurtlu şeyler yiyorum canım hiç tatlı çekmediği için tatlı da yemiyorum. Dikkat etmeme rağmen hala kilo alıyorum bünye meselesi galiba
Ben de öyleyim ama kendimi zorluyorum bayadır dükkat ediyorum yediklerime en bol kıyafetlerim bile artık olmuyo keyfim kaçmaya başladı birazEkmek sız asla doyamam ben gece ıkı kere kalkıp yemek yer oldumaç kem ben bendegılımm
Yaa yerimBenim göbüş de böyle artık ağırlık hissediyorum kalkarken otururken tam hamile oldum
Gerçekten insan bıkıyor artıkBoş konuşan lar çok var cnm hıc üzülme canını sıkmaya bıle değmez benım öküzde herkeze yedı aylık demıs herkez doğuma az kalmıs dıyor bana nasıl yanı dedım esınn böyle dedı dıyor boş konuşmuş dedım daha altının ıcındeyım dedım isim konusuda bana ayıt kımse karısmaskn dedım anam ayrı eşimin tarafı ayrı kafayı yedım resmen
Abartmışlar yani onlardaBana da bi ayı gibi oldun demedikleri kaldı boşver
Haklısın ben daha beş kılo almısım dünya kadar yıyorum hemde bünye meselesı benceBen de öyleyim ama kendimi zorluyorum bayadır dükkat ediyorum yediklerime en bol kıyafetlerim bile artık olmuyo keyfim kaçmaya başladı biraz
Bence çok tatlı görünüyorsunuzBen 9 aylık gibiyimöncekinde foto yüklenmemiş
Aynen valla kavga etsen suç etmesen sucGerçekten insan bıkıyor artık
Aman doğumdan sonra verılır kılolarBen de öyleyim ama kendimi zorluyorum bayadır dükkat ediyorum yediklerime en bol kıyafetlerim bile artık olmuyo keyfim kaçmaya başladı biraz
Yaa çok tatlısınızTam 22 haftalık olduk bugün dışardan daha tam belli değil ama artık minnacık da olsa bı gobusum varrr
İlk defa duydum bunu da neler neler ogrenicez biz neler tecrübe edicez bakalım senin amniyosentez sonucun çıktı mı canımAldım onu da canım nolur olmaz.silvernurse diye bi markaydı sanıeım.Bi de arkadaşım streç filmin çok iyi geldiğini söyledi göğüs ucuna sarmış vs 2 doğum yapmış tecrübeli
En güzeli senin kiBen 9 aylık gibiyimöncekinde foto yüklenmemiş
Maşallah size tam bir kız anasısın kız pembiş pembişBızde son durum böyle yemek yıycem bırazdan baya acıktım
Evet biraz uzun bı zamanYaa çok tatlısınızhenüz benimkinide anlayan olmadı ama küçüğüz daha büyümek için nereden baksan 3 ayımız var
Bence çok tatlı görünüyorsunuzsağlıksız bir kilonuz yok, rahatsız eden kilolar doğumdan sonra verilir, sevimli görüntünüzün tadını çıkarın :)
Teşekkür ederim❤ ❤En güzeli senin kibizde yetişicez ama sana
He ya hıc sormaMaşallah size tam bir kız anasısın kız pembiş pembiş
Yok canım daha çıkmadı bekliyorum hayırla sonuçlansın inşallah bebeğimin bi sağlık sorunu olmasın daha da cinsiyet belirsiz klitorisi aşırı büyük çıkıntı gibi olunca anomali dedi ve acil amniyosemtez önerdiİlk defa duydum bunu da neler neler ogrenicez biz neler tecrübe edicez bakalım senin amniyosentez sonucun çıktı mı canım
İnşallah hayırlı haberler alırsınYok canım daha çıkmadı bekliyorum hayırla sonuçlansın inşallah bebeğimin bi sağlık sorunu olmasın daha da cinsiyet belirsiz klitorisi aşırı büyük çıkıntı gibi olunca anomali dedi ve acil amniyosemtez önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?