Kuzum bende de şeker yüksek çıkınca direk bunu gördüm internetten o kadar ağladım ki lütfen böyle düşünme dikkat et yediklerine o kadar çok kişinin başına geliyor ki bu ve sağlıklı çocuklar doğuruyorlar
Bende oluyor 2 haftadır amniyon sıvısı olduğunu sanmıyorum çünkü rahim ağzım bebeklerin sıvısı falan kontrol edildi açıklık yoktu. Bence yavaştan altımıza kaçırmaya başladık
doktorunla telefonda falan iletisim kuramıyor musun? Muhtemelen sana monurol yazacak. Salıyı beklemeden aile hekimine yazdırıp kullanırdın iletişim kurabilsen
Kızlar sorması ayıp cinsel ilişki sırasında sizde de kasılmalar oluyor mu sanki o anlarda karnım daha çok sertleşiyor ama sonra geçiyor önemli bişey değildir dimi doktorum hiçbir zaman yasaklamadı
çoğumuzun ağustosta patır patır doğuracağını kabul edersek ağustos eylül sıcağında çocuğu örtülerle bezeli bir alanda tuttuğumuzda büyük ihtimalle fenalık geçirir ha kış bebeği olsa soğuktan korur derdik de yaz bebelerine hiç gereği yok ya
Kızlar sorması ayıp cinsel ilişki sırasında sizde de kasılmalar oluyor mu sanki o anlarda karnım daha çok sertleşiyor ama sonra geçiyor önemli bişey değildir dimi doktorum hiçbir zaman yasaklamadı
Karnımız büyüdüğü için rahat edemiyoruz rahim uyarılıyor baskı olduğu için haliyle kasılmalar çok normal. Benim doktorum ilk aylarda yasaklamıştı sonra serbest etmişti ama artık karnım çok büyüdü cinsel isteğim de azaldı zaten ilişki durumu sıfır yani bizde riske de atmak istemiyorum açıkçası
çoğumuzun ağustosta patır patır doğuracağını kabul edersek ağustos eylül sıcağında çocuğu örtülerle bezeli bir alanda tuttuğumuzda büyük ihtimalle fenalık geçirir ha kış bebeği olsa soğuktan korur derdik de yaz bebelerine hiç gereği yok ya