- 18 Haziran 2021
- 2.012
- 1.011
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende terleyip soğuyor diye düşündüm. Doktpr önerilerine bakarsak 25 derece üstü zıbınla yatırın diyecekler nerdeyseBende çözemedim bi türlü acaba terleyip soguyo mu ama üşüse ayakları falan da serin olmaz mı acaba
Yaa ben kısa kollu üşüyorum genede yaBende terleyip soğuyor diye düşündüm. Doktpr önerilerine bakarsak 25 derece üstü zıbınla yatırın diyecekler nerdeyse![]()
Sanırım bebekler öyle değilmiş. Bizim nabzımız çok düşüyor uyurken. Mesela benim gün içinde 80lerde olur nabzım. Gece uykusunda 39a falan düştüğü oluyor. Ama bebeklerde öyle değil. Yani böyle bir düşüş yok. Bu yüzden üşümezler benceBen gecen gün koltukta uyuyakalmısım kollarım üşümüş Normalde üşümüyorum tabi. Acaba bebeklerde uyuyunca üşüyormu ki uyuyanın üstüne kar yagar derler ya![]()
Merhaba toparladımı bebeğinizEn kolayı mı 18 gündür savaşıyorum resmen sarılıkla hala daha yükseliştesalı günü tekrar yukseldiyse yine yoğun bakıma alacaklar güzel kuşumu toparlayamadı bir türlü halsiz bitkin şekilde yatıyor o kadar canım yanıyor ki anlatamam kan uyuşmazlığı sarılığı kadar inatçı zor bişey yok
![]()
Merhaba. Sizde de mi kan uyuşmazlığı sarılığı var? Bizim de vardı, ilk 2 ay mama takviyesiyle geçirdik şu an maşallah diyelim 8.5 aylık 10 kilo 76 cm olduMerhaba toparladımı bebeğiniz
Evet var, yenidoğan yoğun bakımda ertesi. Gün 14 e düştüMerhaba. Sizde de mi kan uyuşmazlığı sarılığı var? Bizim de vardı, ilk 2 ay mama takviyesiyle geçirdik şu an maşallah diyelim 8.5 aylık 10 kilo 76 cm olduEğer sizde de varsa umut olması için yazdım
![]()
Hiç telaş yapma canım bizimki biraz daha inatçı oluyor sadece. Ama geçici. Allah şifasını versinEvet var, yenidoğan yoğun bakımda ertesi. Gün 14 e düştü
Canım biyolojik saati oturmuş galiba bizimki de gece 5'te kalkıyor 1 saat oturup tekrar uyuyor ben 6'da işe gitmek için hazırlanmak zorunda olduğum için 5'te uyanmış oluyorum ama yapacak bir şey yok maalesef. Belki tek uykuya düştüklerinde düzelir. Gündüz uykuları uzun mu?Kızlar benim oğlum 06.00 da uyanıyor nasıl kaçta uyursa uyusun böyle nasıl uzar bu ya gece ayrı uyanıyor gündüz desen sabahın kör vakti güne başlıyoruz
Biz de öyleyiz ben uzatamadim maalesef uykuyu böyle bir düzen yakaladı kndineKızlar benim oğlum 06.00 da uyanıyor nasıl kaçta uyursa uyusun böyle nasıl uzar bu ya gece ayrı uyanıyor gündüz desen sabahın kör vakti güne başlıyoruz
Toplam 2.5 saat veya 3 saat uyuyor gündüz 2 uyku yapıyoruz. Bende uykuyu sevmezdim erken kalkardım ama 6 da çok erkenHiç telaş yapma canım bizimki biraz daha inatçı oluyor sadece. Ama geçici. Allah şifasını versin
Canım biyolojik saati oturmuş galiba bizimki de gece 5'te kalkıyor 1 saat oturup tekrar uyuyor ben 6'da işe gitmek için hazırlanmak zorunda olduğum için 5'te uyanmış oluyorum ama yapacak bir şey yok maalesef. Belki tek uykuya düştüklerinde düzelir. Gündüz uykuları uzun mu?
Gözleri kapalı atılan çığlık genelde ya açlıktan ya da uykuya dönemedim yardım et diye atılıyor
Benimkide 7 buçuk maks kaçta uyursa uyusun 6 dan sonra kıpırdanıp uyanıyor ama hemen müdahele edip uykuya döndürüyorum dönmezsede canı sağolsun diyorum.Kızlar benim oğlum 06.00 da uyanıyor nasıl kaçta uyursa uyusun böyle nasıl uzar bu ya gece ayrı uyanıyor gündüz desen sabahın kör vakti güne başlıyoruz
Koyu bir fon almayı düşünüyorum son çareBiz de öyleyiz ben uzatamadim maalesef uykuyu böyle bir düzen yakaladı kndine
Bizimde maç 6.40 o zaman biraz daha iyi oluyor ama 6 çok zorluyor yaBenimkide 7 buçuk maks kaçta uyursa uyusun 6 dan sonra kıpırdanıp uyanıyor ama hemen müdahele edip uykuya döndürüyorum dönmezsede canı sağolsun diyorum.
Hormonel artık bence ben karartma perde denicemBizimde maç 6.40 o zaman biraz daha iyi oluyor ama 6 çok zorluyor ya![]()
Bende öyle yapmayı düşünüyorum yaHormonel artık bence ben karartma perde denicem![]()
Toplam 2.5 saat veya 3 saat uyuyor gündüz 2 uyku yapıyoruz. Bende uykuyu sevmezdim erken kalkardım ama 6 da çok erkensen gece uyjusa kaçta yatırıyorsun canım ben en son uyku ile adasında 4 saat bırakıyorum 20.00 da yatırıyorum ama 9 da gece uykusuna geçse 10 da geçse ya 6.30 ya 6 da uyanıyor
8-9.30 arası değişiyor kendi karar veriyor canım bazen 7.30’da bile uyumak istiyor en fazla 8’e kadar bekliyor ama kaçta yatarsa yatsın aynı saatte uyanıyorKoyu bir fon almayı düşünüyorum son çare![]()
Senin tercihin canım ama bu aydan sonra tutmaz herhalde uykuya dönmek için emmek istiyordur benimkide bu aralar çok ağlıyot gece dişinden şüpheleniyorum9 aydan sonra tekrar emzik denemek saçma mı olur? Gece sadece memeyi ağzında tutmak istiyo meme uçlarım yanıyo artık çok zorlanıyorum. Vermeyince de çok ağlıyor![]()